aaarrrgh

Är på så dåligt humör just nu. Jag känner verkligen lukten av alsosprit heeela tiden. blir tokig, får ont i huvudet av det.. Sen är jag dessutom extreeeemt trött.. Fan, jag hatar att vara på dåligt humör..


ehehehe

Nu känner jag mig lite töntig men vill verkligen ha en plattång..


Tryck på bilden för att komma till tävlingen

Han skuttar...

Hahaha Ida ringde nyss..

Ida: Vem mer ska du ta med på flaket än mig?
Jag: Robin..
Ida: han vet inte om det eller hur?
Jag: Eh, jo jag har sagt det till honom
Ida: Robin du ska åka med.
Jag: Men vadfan var han helt väck när jag prata om det med honom sist?
Ida: Vet inte. Han gör en massa vinnande gester nu.. han springer runt, han dansar, oj.. han hoppar upp på skåpen, han hoppar ner, han slänger sig, eeeh han skuttar.. * en massa brus*.....*klick*

Lät helt sjukt kul i alla fall o sen la hon bara på.

Eow

Hon trodde att det var var (haha var var), men det var för hårt för att trycka ut.. Så jag har en tuss med asolsprit fasttejpad på magen och ska ha den där tills imorn då jag ska tillbaka för att den ska mjukna upp eller eventuellt spricka så att vi får ut allt imorgon. Hahah too much information?! Hon sa också att om vi lät den vara finns det en risk för att jag får feber och grejer eftersom att den sitter där den sitter.

Sjuksköterskan jag hade var jättetrevlig och verkade i alla fall försöka ha förståelse för det här med piercingar. Men jag fick träffa en läkare också som var så sjukt otrevlig. Det här är ett exempel på en konversation mellan oss;
Hon: Men kan du inte ta ut den några dagar så att det får läka lite?
Jag: Men då kommer det växa igen så att jag inte får i den igen..
Hon: OCH?!

Så höll hon på att fråga varför jag hade den, om jag verkligen tyckte det var snyggt, osv osv. Och ändå sa jag rakt ut att jag vet att det är onödigt egentligen. Aja.. Jag var i alla fall trevlig tillbaka mot henne hela tiden trots allt, vilket jag är stolt över. Liksom tror hon att jag bara ska "aa fan.. du har rätt", ta ut piercingen, slänga ut den genom fönstret och glatt skutta iväg? Tror inte det va.. Och vid ett tillfälle så spände hon ögonen i mig och sa "Du har inga flera va?!" jag hade lust att säga "jo! asmånga!".. vart skulle den sitta då om inte i ansiktet, haha ?!

Varför kan inte alla läkare vara såhär? Snygga, unga och trevliga. Istället för surkärringar..

God morgon

Hur kan jag vara så trött ? Har sovit i tio timmar ändå. Fast sov ju bara fyra timmar i lördags och det tar ju ett par dagar att ta igen all sömn. Jag ska till läkaren klockan elva så jag är lite nervös. Min piercing har varit infekterad ett tag och nu har det bildats en knöl bredvid. Inte skönt, inte fint, inte fräscht. Så jag får väl hålla tummarna för att jag får behålla piercingen. Hoppas också att jag slipper skära i det för att få bort knölen. Vilket jag antagligen kommer få göra om det är brosk, om det är var är det nog lugnt.
Usch, jag hatar verkligen blod och sprutor... och läkare.. och sjukhus... haha.. Som sara sa "och du sökte sommarjobb på sjukhus", men det är lite skillnad på att vara en patient och på att typ bädda sängar och läsa för patienter.

Aja, önska mig lycka till!


Min piercing när den var frisk.

BabyPod Junior

Idag har BabyPod Junior (ja, jag döper min ipod)fått sig en riktig ompyssling. Jag har rensat, lagt in nytt, lagt in bildmaterial på låtar och laddat helt. Känner mig lika nöjd som efter att man har storstädat hela huset. hehee.

 

Mest spelat just nu är i alla fall My first kiss med 3oh!3



Nu ska jag läsa tills jag somnar..!

tar studenten på fredag...

Det är helt sjukt och omöjligt för mig att förstå. Kommer säkert inte förstå fören flera veckor efter att jag inte går i skolan längre. För bara en stund sen satt jag och funderade på om jag har något jag måste plugga på, sen kom jag på att betygen sattes i fredags. Helt insane!


bo själv

Ja, att flytta hemifrån är något som alla i min ålder längtar efter. Även jag. Men jag satt just och dagdrömde lite om det här, en liten lägenhet på något billigt ställe. Jag och min katt. Ja, jag SKA ha en katt. Där med basta. Och det är nästan det jag längtar efter mest, att bo ensam med min lilla misse. Haha.. Jag satt nästan och föreställde mig om när jag är typ 80 och bor ensam med min katt. Haha vadfan? Hur tragiskt låter inte det.  Nej en man ska man nog ha också.


Fina Elsa <3

Rockängen

Har sett fram emot den här dagen rätt länge faktiskt. Rockängen har alltid varit väldigtl yckat för mig och idag skulle 3rek ha återförenats för ett sista gigg. Men jag missar.. Moa ringde och frågade om jag kunde jobba och jag behöver verkligen pengar så jag sa ja. Men det är inte utan att känna mig väldigt ledsen över att jag missar.. Sekunden efteratt jag la på kände jag hur jag bara ångrade mig sjukt mycket för att jag sa ja till att jobba.. Men jag kan ju inte ringa upp och ångra mig..


Ängen för två år sedan, titta så mysigt det ser ut!

the human centipede

Ida är påväg hit, vi ska käka lite glass och titta på The Human Centipede. Alla säger ju att den ska vara uberläskig så jag tittade just på trailern. Tror den är lite för bisarr för att jag ska tycka att den är så himla läskig, faktiskt.

Haha, pappa ropade precis till mig;
Pappa: Har du sett den där.. Shutter island?
Jag: Ja..! Den var skitbra
Pappa: Vad handlar den om?
Jag: Den handlar typ om.. *tänker några sekunder*
Pappa: Eller juste, det är den där med ön va?
Jag: eeh.. ja? Precis..

För det är ju inte fakta man får av bara titeln..



Att skriva ett personligt brev

Jag håller på att pillar på mitt personliga brev till min aupairansökan som jag har tänkt skicka iväg efter sommaren. Jag är bra på att skriva, det kan jag faktiskt erkänna för mig själv. Men att skriva om sig själv är riktigt jäkla svårt.
Här är i alla fall några tips jag tycker att man ska tänka på när man skriver ett personligt brev;



Men det allra viktigaste tror jag är att ditt brev är just personligt, sticker ut lite extra och utmärker dig som person. Du ska verka intressant helt enkelt.

Önska mig lycka till!

Veckans blogg

Är med bland finalisterna till veckans blogg på Myzaans blogg. Blev ungefär såhär glad när jag såg det;


vet inte vad jag ska göra med mitt liv..



Gjorde precis ett test inför yrkesval.. Och som vanligt så ska jag arbeta med något socialt, media, teater eller musik.. Jag vill ju men det är ju så tuffa karriärer med hög konkurrens. Don't know.

The Strangers

Jag åkte då till Filippa, vi bakade snoddas/kärleksmums/chokladrutor/cocosrutor eller vad du nu väljer att kalla det. Riktigt gott! Sen fixade vi någon form av middag vilket blev en blandning av lite allt möjligt - korv, bacon, köttbullar i en gryta med krossade tomater och grädde och sen pasta till det. Tro mig, det var godare än vad det låter. Efter det mötte vi upp Sara och sedan kollade vi på esteternas musikal, Hair. Den var helt ok i år, tyckte det var bäst för två år sedan när de gjorde Queen. Mötte Krullis familj där, det var ett kärt återseende och jag blev nästan tårögd...

Nåja, efter musikalen drog jag, Sara och Filippa hem till Filippa och tittade på The Strangers. Den var mindre läskig än vad jag trodde att den skulle vara men den var helt klart läskig. Knackar någon på min dörr inatt kommer jag skita på mig..

Fan vad jag hatar maskar och skit. Vi hade mycket diskussioner kring han med säcken och jag drog ett skämt om att han såg ut som en säck potatis.. Jag tyckte det var skitkul men skämtet uppskattades inte lika mycket av Sara och Filippa..


all this time

Idag har jag haft den allra sista textlekionen och den allra sista samhällslektionen. Sorgligt indeed. Skönt indeed.

Åkte hem för att maila uppsats till Fredrik då jag glömde bifoga filen i mailet igår.. smart.. Snart ska jag till filippa och baka, mysigt jao jao!



Har gjort en muskaliskupptäckt.. Maria Mena, har två av hennes album på ipoden nu och de är så jääkla bra. All this time är garanterat en av favoriterna.

You self distructive little girl. Pick yourself up, don't blame the world. So you screwed up but you're gonna be ok.


I wake up, it's a bad dream


Den senaste veckan har jag sovit dåligt. Skitdåligt. Jag har drömt att jag blivit jagad varje natt. Fast det har varit helt olika drömmar, det enda de har gemensamt är att jag blir jagad. Det har varit bland annat att jorden ska gå under och jag måste fly någonstans. Det har varit att jorden tagits över av utomjordingar och jag behövt gömma mig från dem, då sprang jag typ runt i någon skog vilket är sjukt ångestladdat i och med att skogar kan se likadana ut överallt. Jag har varit i något slumområde där en massa beväpnade män försökte skjuta mig hela tiden så jag var tvungen att försöka hitta gömställen i detta okända område. Sen har jag varit i något stort höghus, där jag blev jagad av någon man med pistol, jag hoppade typ mellan balkonger, gömde mig i olika rum och sprang upp för en massa trappor.

När jag vaknar känner jag mig nästan tröttare än jag gjorde när jag somnade. Även om jag inte jobbat något fysiskt så har min hjärna stressat och letat efter gömställen och flyktvägar hela natten.. Det är fan sjukt. Vågar knappt somna längre.

Någon som kan något om drömtydning? Vad kan det här betyda?

JUSTE!


Har helt glömt bort att berätta (ja, det är sjukt viktigt) att den här pryder nu mera väggen i Johans kiosk Stora Scan. En lång dag på Globen slutade med att jag läste tidningen (I know) och hittade en bild med en massa nakna människor som star på rad och bildar ett mönster. "Klart som fan den ska sitta på väggen" - tänkte jag när jag satte upp den. Oscar och Johan höll med.

Synd att det är mobilkamera och att det bara blir misslyckad när man zoomar.. Men några av de där människorna är verkligen fula.

När blev jag såhär "blödig"?

Sitter och lyssnar på låten Fredrik gjorde till oss (M07) och känner mig typ gråtfärdig.. Bara 9 dagar kvar tills vi springer ut nu. Det kommer antagligen bli den gladaste och sorgligaste dagen ever!

Hur kan tiden gå så fort?



Min första publicerade artikel!

Mitt observationsreportage är publicerat i Tyresö Nyheter den här månaden! Lite awesome.. :)


Vet att ni älskar mobilkameror...!

Här kommer den;


Det är en speciell känsla med en tom arena innan en konsert. Särskilt Globen. Byggarbetarna fixar de sista detaljerna nere på golvet, vartenda litet ljud de gör ifrån sig studsar runt i den gigantiska golfbollen. Scenen står tom men känns förväntansfull. De 13850 röda sittplatserna ser ensamma ut där de väntar. Stämningen är spänd och det känns nästan i luften att det kommer hända något stort snart.

 

En dörr öppnas och plötsligt fylls Globen av ett ljud, ljudet av glada människor. De springer in, jublandes. Det här är människorna som har stått och köat hela dagen för att nu slåss om de bästa platserna. Försten in är en tjej med en stor rosett på huvudet. Hon ler och skrattar samtidigt som hon springer fram närmast scenen. Efter henne kommer ett folkhav. Det tar inte lång tid innan det börjar se fullt ut vid scenen. Några står och gnider och blåser på händerna för att de ska bli varma, några hoppar, några sjunger och några står bara och granskar omgivningen.

 

Efter en stund börjar det komma lite folk till sittplatserna på läktaren. En mamma med två småflickor kommer in. Hon bär tre stora colamuggar i handen samtidigt som hon försöker läsa på biljetterna för att ta reda på vart de ska sitta. Barnen bär varsin stor popcornbägare. Båda flickorna är väldigt exalterade, de står och gungar och försöker se sig omkring så gott det går bakom de stora popcornbägarna.

 

Fler och fler människor kommer in och börjar fylla läktarna. De går upp och ner för trapporna samtidigt som de läser sina biljetter och försöker lista ut var de ska sitta. En liten pojke tittar fascinerat upp på det höga taket samtidigt som han snubblar fram.

 

Det tar inte lång dit att fylla platserna. Snart sitter alla där och väntar spänt. Globen är nu fylld av upprymda människor som skrattar, sjunger och äter popcorn.

 

Plötsligt släcks ljuset och alla börjar skrika samtidigt. Ljudet är egentligen smärtsamt för öronen men det är en sådan styrka bakom det att det inte går att låta bli att få gåshud.  Var eller varannan person har sin mobil framme för att filma. I mörkret är mobilerna allt man ser. Det ser ungefär ut som stjärnor på en natthimmel.

 

Framför scenen fälls en stor skärm ner, en bas sätter igång och på skärmen räknar en klocka upp och ner. På golvet hoppar de flesta frenetiskt upp och ner och skriker. Resten står tysta och bara iakttar allt, som att de försöker lista ut vad som ska hända härnäst.

 

Nu slutar klockan räkna ner på skärmen och ersätts med en enorm skugga av någon som dansar. Folk skriker ännu mer och nu sätter låten igång ordentligt. Arenan fylls av den välkända rösten och nu syns det vem det är som ligger bakom den stora, dansande skuggan. Skärmen dras upp och där står hon med gult hår och i en lila dräkt som liknar något Madonna skulle ha på sig. Lady Gaga ser liten ut på den stora scenen. Hon ler och sträcker upp armen i vädret när hon skriker ”Hello Sweden” för att sedan fortsätta sjunga på låten ”Dance in the dark” under publikens jubel.



Snart är det över

Idag målade vi lakanet till flaket. Shit, det är verkligen över snart..

The OC

Hade nästan glömt bort hur jäkla bra OC är.. Det ÄR bra. punkt slut


Såg precis det här avsnitteet.. Lite sorgligt! Så jävla bra låt btw

vad dålig jag är på att blogga

I'm aliiive!

Var ju på skiva igår, var riiiktigt lyckat! Först var jag hos Fredde och förade, vilket inte var alltför party. Det var family guy och kortspelande. Sen drog vi in, jag var skiiittröött då men efter lite tequila piggnade jag till. haha. Vi dansade, skrattade, drack och livet lekte. Det är så det ska vara. På bussen påväg hem höll jag mig själv och Niklas vaken genom att berätta Bellmanhistorier, det var en besvikelse. Jag berättade alltid de där historierna när jag var liten och tyckte det var skitkul, nu har jag kommit på att de är helt värdelösa.. vad fan liksom?! Sen kom jag och Kim på ett asdåligt rim så var typ "Camilla flashade på bussen, Bella spydde i duschen, ska vi käka i slussen?, nej för vi sitter redan på bussen (haha, bussen igen), vi har pengar i börsen... Eller inte". Suveränt rim som slutade med att inte rimma.

Idag var jag piggare än vad jag vågade hoppas på, fast på filosofin satt jag och drömde mig bort så mycket att jag råkade skratta till högt, alla kollade på mig och skrattade. Läraren Johan frågade mig vad det var och jag svarade "alltså... jag är bara så jäkla trött... eeh förlåt för att jag störde!", då svarade han "nej det är lugnt, det var kul!". Haha jahaapp.

Nu sitter jag och pluggar historia för fulla muggar, helt jäkla underbart kul.



Btw, jag var pirat på skivan igår. Camilla Sparrow liksom! "Why is the rom gone?!"

oopsie

Har mailat in uppsatsen nu, så det får väl bära eller brista. Blev helt ok. Är väl mest nöjd över att det är över..

Haha, var inne på freppas blogg.



Oooops ;)

sista frågan..

Är på sista frågan nu; Fundera slutligen på frågan hur långt vårt moraliska ansvar egentligen sträcker sig.. "....... Så Johan, nu har jag funderat.. Nu är jag klaaaar! "

usch

Jag har verkligen suttit och försökt och försökt och försökt med filosofin hela dagen och jag har skrivit 2 sidor nu. Det är sjukt, SJUKT. Har känt mig gråtfärdig ibland för att det känns som att jag inte kommer klara det.. Kul att det här är sista uppgiften jag gör i gymnasiet, verkligen. Usch...


Motivationen kom tillbaka

Jag mailade in min engelskauppsats igår ju.. Och idag fick jag ett litet mail! :)

"Mycket bra jobbat, Camilla! Du har skrivit en bra och personlig uppsats på god engelska. Din engelska har verkligen utvecklats och detta kombinerat med din fallenhet för att skriva, gör dina uppsatser roliga att läsa.
Detta räcker som komplement till betyget MVG på kursen EnC.
Vi ses på måndag/tisdag för de sista två lektionerna på kursen.
/sven"

Såå NÖJD! Nu känner jag mig lite mer motiverad till att plugga.. Kämpa kämpa kämpa

Me waant



Jag vill ha den här garderoben.. SÅ COOL!!

Juste, plugga vare ja..

ick

Det var askul igår i alla fall, vi var i en stuga lååångt ute på brevik. Fick skjuts hem av Kalle men först tvingade jag honom att åka till Donken. Känner mig lite halvtaskig idag.. Men det var gott med mat!

Sitter och pillar på filosofiuppgiften.. SKITSVÅR! Särskilt när man knappt kan hålla ögonen öppna, är så jäkla trött. usch usch usch.. Vill bara ligga i sängen och kolla på OC, tittade på första avsnittet idag, så jäävla bra!

Aja.. måste skriva.. blä

söta


Såg den här bilden på en annan blogg.. blev assugen på att titta på oc igen, kanske ska göra't.. Men ikväll ska jag på fest så det får bli imorgon.

Nu ska jag föna håret, mucho introsante.

To do..



Kämpa kämpa kämpa..

Alice

Jag har sett Alice i underlandet sjukt många gånger den senaste tiden, jag såg den på premiären och den här veckan har jag sett den tre gånger. Jag tycker inte att det är en fantastiskt bra film egentligen. Det som farscinerar mig är slutet. Beslutet hon tar. Hon väljer verkliga livet framför att stanna i wonderland. Jag vet fan inte varför. Hon åker tillbaka för att säga att hon inte vill gifta sig och bli framgångsrik.. Aha? Jag sitter i alla fall och låtsas att hon valde Wonderland varenda gång jag ser den.

Jag hade i alla fall valt Wonderland...


Alice in wonderland



Ligger och kollar på Alice i underlandet, det här kan ju vara en av mina favoritscener, älskar den extremt slitna och nojiga kaninen när han rycker till hela tiden o häller te i en mugg utan botten.. hahah. och älska Hattmakaren! "You're terribly late you know.. Naughty!" eller när han säger "You're not the same as you were before.. you were much more.. muchier... you've lost your muchness"

Haha älskar det här också! ".... She'd be safe there! *tittar på skeden* Spoon!"

eeh



Astråkig film från idag ^^

Skäänsen with the claass


Helena, Kim, Bella, Nicole och Alex

Helena och så snygga jag...

Bella, Elin och Denise



Bella o jag<3

Haha min retardklass alltså!

Sen retardjag

nusseeee <3

Viill haaa

soet


Hahha kim som tuggar och så jag


Retaards

Råkade sno freppas kepa


Ekorren var sjukt tam :S

Glass sitter aldrig fel


Nu är jag helt slut i benen.. Har bränt mig och har ont i huvudet. Nu ska jag sova o samla nya krafter inför ikväll!

Den där mary


Ligger och kollar på Den där Mary.. Sjukt överskattad film faktiskt. ick!

Hör hur min brorsa snarkar i rummet brevid.. fyfan vad det låter, funderar på att gå in och nypa honom i näsan eller något.. Men det är läskigt, han kommer slå mig..

Får hoppas på att han slutar snart!

Imorgon blir det skansen med klassen och på kvällen blir det grillning. Kan bli bra!

Det börjar ta sig



Nu är jag klar med texten, wiiho! Jag har börjat lite med filosofin och engelskan är jag klar med kanske 70 % på, dock har jag bytt ämne helt.. öh!

Kommer ni ihåg för ganska längesen när jag berättade att jag råkade flasha för en liten pojke genom mitt fönster (glömmer ju jämt att folk faktiskt kan se in i mitt rum trots staketet om de står långt bort). Well, det hände igen. Skulle inte förvåna mig om det var samma pojke också. Kul att man kan göra någon glad i alla fall.

Ida



Det här är min kompis Ida, hon är så sjukt smart! (var tvungen, garvade så att jag höll på att kissa på mig när jag såg bilden)
Ni kan läsa mer om henne här; http://idasnyablogg.blogg.se/

hmm



Snacka om att mina most played-listor inte är otippade!


I will follow you into the dark

At this moment there are 6 987 558 491 in the world. Some are running scared. Some are coming home. Some tell lies to make it through the day. Others are just now facing the truth. Some are evil men, at war with good. And some are good, struggling with evil. Six billion people in the world, six billions souls, and sometimes all you need is one.



One last time

Backa bandet, spela, pausa, spola tillbaka, spela, pausa, spola tillbaka, spela, pausa, spola tillbaka, spela....



Can I hold you one last time?
To fight the fear that is growing in my mind
I know I did us both all so wrong
I know I'm not always that strong


Så jävla skum

Jag började just med Filosofin.. Jag skrev en halv sida på fråga fyra? Och sen ändrade jag helt tema på min engelskauppsats fast jag redan skrivit en sida om tim burton så nu har jag skrivit en och en halv sida om skräckfilmer också. Flummig..

Nu ska jag titta på one tree hill


Mösspåtagningen



Det här var då vårat bidrag till mösspåtagningen! Grymt! Synd bara att man hör per gessle i bakgrunden.. haha

Skogsmullemys i det fina vårvädret


aaarwr








Ja ville inte va mää




Sen såg vi ju en bäver också! inte varje dag

Obesvarad kärlek

Idag på samhällen satt vi och pratade om Italiensk TV
Helena: ...... Eller någon dokumentär om Hitler
Camilla: Apropå Hitler så har Hannan en del att säga om honom
Hannan: *Skrattar*
Camilla: Hon och Kim satt seriöst med historiaboken uppslagen på en sida med Hitler på och satt och sa att han har snygga ögon och fint ansikte om man tar bort mustaschen.
Hannan och Kim: MEN HAN HAR JU DET!
Läraren: *skrattar* Tyvärr så hade ju han inte gillat dig alls lika mycket Hannan. (hannan är muslim)

*asgarv*

NOEJD



Det blir grillning med mina två favvotjejer Sara och Filippa! Grilla, mysa, chilla och musik! Det blir greeeeejer!

Shit vad jag har bloggat mycket idag.

Brao låt jao:
I don't know if I can yell any louder
How many times have I kicked you outta here?
Or said something insulting?
Da da da da-da

I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you into pieces

When my heart is
Broken
Da da da-da da

Please don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
But it's always gonna come right back to this
Please, don't leave me


Griilla

När jag satt på samhällen idag fick jag bara helt plötsligt lust att grilla. Jag smsade snabbt sara och frågade om vi kunde grilla ikväll, typ marshmallows eller något. Jag blev först dissad för att hon hade bättre saker för sig men en stund senare fick jag ett sms där det stod att "Vi kanske kan grilla då :) Låter så mysigt :P Hör av mig senare!". Så nu sitter jag här och bara hoppas på att Sara ska höra av sig och säga att vi ska åka och grilla. Självklart ska vi grilla på mitt favoritställe i Nyfors som jag visade bild på imorse!



Här är en bild jag tog någon av de hundra albykvällarna vi hade förra vintern! Är lite smygnöjd med den!

festivalphoto



Kom in på en sida som heter festivalphoto och bläddrade snabbt fram till peace and love 09 för att nostalgitrippa lite. Det var så sjukt kul, de som äger den här sidan har verkligen lyckats. Jag kände igen så mycket folk som var med på bilderna, antingen så har fotograferna verkligen fotat allt eller så har jag sprungit runt och varit väldigt social.. okej det kan ha varit lite av båda. Men mitt i allt hittade jag den här inte så smickrande bilden på mig. Hade ingen aning om att jag blev fotad men minns att det stod någon där och skvätte vatten på folk någon dag. Aja, sjjuukt kul i alla fall!


Lite kvar baraa



Lite kvar bara. kämpa kämpa kämpa

Det är fult att ljuga

Det värsta är att du ljuger. Hade kanske haft lättare att acceptera det om det vore sanningen, men det vet jag ju att det inte är. Undrar om du tror att jag är så korkad eller om du kanske på någon nivå vet att jag vet att du ljuger.

mja

My place


Varje gång jag går på promenad så har jag ett ställa i nyfors som jag brukar sitta på. På bilden ser ni utsikten jag har där. Så himla fint.. Skulle kunna sitta där hur länge som helst.


Min nya idol



Här ser ni då min nya idol på elva bast

Just hold me


But if I wanted silence
I would whisper
And if I wanted loneliness
I'd choose to go
And if I like rejection
I'd audition
And if I didn't love you
You would know

And why can't you just hold me
And how come it is so hard
And do you like to see me broken
And why do I still care

Poor little misunderstood baby
No one likes a sad face
But I can't remember life without him
I think I did have good days


En saga



Jag vill leva i en saga. En saga där man vet att de goda alltid vinner, hur illa det än ser ut. En saga där tjejen och killen alltid får varandra i slutet för att sedan leva lyckliga i alla sina dagar, utan bekymmer.

Vad som helst utom den här verkligheten.

Trollhoood

Kom precis hem, har varit i trollbäcken ikväll med Simon, MJ, Alex, Krullis, Freppe, Milla, Jens och Martin. Fast var bara med alla ett tag sen drog jag, simon och mj till mj och tittade på film. Vet inte vad jag ska säga om kvällen, känns bara som att tiden typ har stannat i trollbäcken, allt är typ likadant som det alltid har varit. Kändes både skumt och skönt i och med att allt annat ändras hela tiden.

Nu ska jag kolla klart på valentines day sen sova. Imorgon blire fotografering med Sophie!

hmm?



Vad har hänt ? :S

Idag har jag:



Tycker jag har hunnit med mycket ! Nu ska jag ut på långpromenad!


Världens bästa scen, världens bästa låt



Hej, jag dör...!

kissieeeeh

Nu är jag hemma igen, vi var hos Niklas och tittade på bang bang you're dead.. Den är fan sjukt bra!

Nu ska jag vara en trogen bloggare och titta när kissie gör bort sig i bella och tyra show !

http://nyheter24.se/bella-tyra-show/388116-avsnitt-10-del-1

Camilla hyllar

Jag känner för att hylla lite saker idag!


Alla som har umgåtts med mig den senaste tiden vet att jag helt random springer och köper en pucko lite då och då. Jag blev bara sugen en dag, köpte en och nu är jag typ beroende. Det är så jäkla gooott! Hundra gånger godare än oboy och läsk!


Nya spotify, jag kan sitta i timmar och leta i folks musiklistor. Heelt grreeeat, har upptäckt sjukt mycket ny musik!


Min snutteputtenutte <3 Snart ses vi!

Mmmm Marabou

Var precis uppe på ica och handlade en Marabou Schwizernöt! Muuuuuuuhuums! När jag kom ut på min gård så stod det en glad liten tjej med en hink där och kollade på mig och sa asglatt "Jag har hittat spindlar och myror!" varav hon visade innehållet i hinken för mig. Hon såg lite förvånad ut när jag rynkade på näsan och sa "usch"... så jag la till ett "spännande!".. Hahah söt var hon i alla fall!

Ikväll blire film hos Fredde


Mwiihi <3

En galen kväll

Igår drog vi då in till Söderhof, jag och Sara. Vi trodde att det skulle bli en hyffsat lugn kväll men ack så fel vi hade! Det var lugnt på Söderhof men sen när vi bestämde oss för att dra till Harrys började allt spåra. Vi garvade konstant hela vägen dit och någonstans på vägen mötte vi Bruno som bara garvade åt oss för att sedan ringa upp honom och fråga om han ville bada i fontänen med oss...?! Vakterna på Harrys var stenhårda och när killen innan oss inte komm in pga att han var för full skärpte vi till oss rejält och kom som tur var in. Men när det var 60 kronors inträde så tyckte vi inte att det var värt det.

Vi bestämde oss för att gå till after, eller efter som vi kallar det numera... Så vi gick dit, vi kissade på vägen vilket gjorde oss väldigt exalterade i och med att det var precis brevid parlamentet eller vad det är.. haha.. Och sen kom vi på att vi skulle åka till Tyresö och grilla korv med grabbarna efter att vi varit på after, fråga mig inte hur vi kom på det.. Så vi ringde grabbarna, det Olle sa var "men.. vi kan ju inte grilla korv?" men efter att Sara tjatat ett tag så sa han "jaja, vi grillar sen då" bara för att få tyst på henne. Vi gick resten av vägen och funderade på hur vi skulle få tag på korv varav jag ringer pappa och frågar om vi har korv hemma. "Nej vi har inte korv hemma.." "inte ens fryst?" "nej.. varför ska du ha korv?" "Vi ska grilla!" "Men grillen är undanstoppad" "Men vi ska grilla i alby" "men.. det är ingen bra idé, lägg av camilla".

Väl inne på after så var det fullproppat med folk, det första jag gjorde var att hälla öl över mig själv så jag blir tvungen att gå till baren o hämta papper, där stod en kille som petade på mig och sa att jag skulle le. Så jag log så fult jag bara kunde sen försvan han spårlöst.

När vi tröttnat på after kom vi på att vi skulle köpa marshmallows till grillningen så vi fick på jakt efter ett seven eleven, nu har jag hela väskan full av sånna där godisar som heter sockerbitar.. fail..  Påvägen till seven eleven såg vi två gatumusikanter med gitarr o trumpet och jag föreslog att vi skulle sjunga med dem så vi gick fram till dem och frågade om de kunde någon låt. Det slutade med att han med trumpeten gav oss både en kram, efter det backade jag för jag tyckte det var äckligt men sara dansade med honom en stund medan jag bara stod och asgarvade. När dansen var slut skulle vi dra och helt plötsligt hade en kille armen om Sara, jag fortsatte bara garva för att det var så random och då la han armen runt mig och då garvade jag ännu mer.. Sen vet jag inte var han tog vägen.

Efter det drog vi till ett max och kissade, det kändes som att vi bara gick i typ fem minuter för att hitta stället men sen när vi  skulle tillbaka till centralen så var det aslångt, fattar inte hur det gick till!?
Sen började vi vår färd hemmåt, jag handlade efter mycket möda en kexchoklad, godisautomaten funkade inte men tillslut kunde jag sätta mig o njuta av min efterlängtade choklad. På bussen satt jag och räknade lampor och träd tills tjejen bakom mig sa till mig att vara tyst...
Sen åkte vi till sara, fick för oss för att försöka sova i hennes badkar, sara gav upp men jag låg kvar så klockan fem imorse vaknade jag i ett badkar men bestämde mig för att lägga mig i en säng istället.

Någon grillning blev det ju iiinte!

Allt som allt, en sjuk kväll!

Mys på söder..hellströms.. hof?

Snart ska jag möta upp söta rara Sara, vi ska till Hellströms som det står på att den heter men alla kallar det söderhof.. Förvirrande!

Nåja, dit ska vi i alla fall! Kommer bli grrrreat



hellström?

MILLALGHLALLHA



Tror jag ska döpa om mig till Millalghlallha.
Det klär mig!

Så från och med nu ska alla kalla mig det.

Sista inlämningsdagen för rester idag, ser ni stressen?

It’s a part of life that won’t come back

Jag har endast längtat efter studenten fram tills nu. Helt plötsligt kom jag på mig själv med att sitta och lyssna på låten Fredrik skrev till oss samtidigt som jag pluggade.
Här kan ni lyssna på låten

IN THE END IT’S ALWAYS YOU (M07)


You have ruled my life for three years now
And I don’t know how my life will go on
Without you

Tried to leave this place so many times
All the chances I take
But you have kept me away

M07 it’s always you
It’s always you
It’s always you
But in the end it’s always you

It’s a part of life that won’t come back
This is the end you see
But you will always be in my heart

Please remember us a perfect day
With the bloss of May
Make that thought stay as you walk away
Well I will stay

M07
It’s always you
It’s always you
It’s always you in the end
But in the end it’s always you
It’s always you
It’s always you
It’s always you
But in the end it’s always you






How did they know?



Om det skulle skita sig med sommarjobb så kommer jag i alla fall inte behöva gå hungrig..

Det bästa är ju att det är i "et år" också...

Inte så viktig fakta



Jag har pokemonlåten på huvudet varje morgon eftersom att jag har den som alarmsignal.. Det är skitirriterande men jag vågar inte byta låt.. Alla låtar man har som alarmsignal blir ju förstörda, tänkte att jag inte skulle bry mig om pokemonlåten men det är fan skumt att gå runt och ha den på huvudet varje dag!


Youth is like diamonds in the sun and diamonds are forever

Det finns hundratals låtar som jag någon gång kallat min favoritlåt, den här har varit en av mina favoritlåtar till och från sen åttan.. Den ni!

Här har ni Forever young med youth group. Inget tjat om att det här inte är orginalet nu, jag gillar den här versionen mer!


Idag har jag


Så jävla duktig är jag!

Nu ska jag:




sorken <3

"Imorgon. Vill du följa med och se Beck, levande begravd på bio? Jag har gratisbiljetter. Man ska tydligen få läsk, chips och överraskning där också."

Fick precis det här smset från Sara (alltså inte Nilsson utan en annan Sara som jag gick i samma klass som i högstadiet), sånt lyser ju upp vardagen en smula i alla fall :)


Tack snyggo!

Ljuva söndag



Lunka på, Lunka påå, Vi har låångan vääg att gååå...

done

Det här är ju en rolig helg, plugga och jobba är det jag kommer hinna med. Är så skoltrött nu att jag bara vill skjuta mig själv, pallar ingenting, alla uppgifter är så tråkiga. Tur att det är minde än en månad kvar då..

Ick...

Aja får ju se Lady Gaga två kvällar i alla fall!


All I need



I'm dying to catch my breath
Oh why don't I ever learn?
I've lost all my trust,
though I've surely tried to turn it around

Can you still see the heart of me?
All my agony fades away
when you hold me in your embrace

Don't tear me down for all I need
Make my heart a better place
Give me something I can believe
Don't tear me down
You've opened the door now, don't let it close

I'm here on the edge again
I wish I could let it go
I know that I'm only one step away
from turning it around

Can you still see the heart of me?
All my agony fades away
when you hold me in your embrace

Don't tear me down for all I need
Make my heart a better place
Give me something I can believe
Don't tear it down, what's left of me
Make my heart a better place

I tried many times but nothing was real
Make it fade away, don't break me down
I want to believe that this is for real
Save me from my fear
Don't tear me down

Don't tear me down for all I need
Make my heart a better place

Don't tear me down for all I need
Make my heart a better place
Give me something I can believe
Don't tear it down, what's left of me
Make my heart a better place
Make my heart a better place

Stockholm är rätt mysigt ändå :)

Drog till stan med Ida en sväng! Blev lite fika och promenad i solnedgången. Det var superdupermys!


On dah buss


WAYNES!


My love


Så fint!

crazy



Hahahhaha jag döör!

HALOO

"Yeah hallo, i'm adam and i'm cool. I have a girl you know, i'm together with EWA. In sweden we ask chaance, and she said yes to me. So she's my girl you know..... Now i'm tired.... GOOD NIIGHT!"



Haha, de är ju såå gulliga.. Känner mig sjukt fånig..

Tooomt



Jag tror mig fortfarande höra den här filuren i mitt rum på nätterna. Lite skumt!


Tooomt



Jag tror mig fortfarande höra den här filuren i mitt rum på nätterna. Lite skumt!


aldrig linser igen!



Det var lyckat igår! Fredrik hade varit så duktig med förberedelserna inför middagen. Vi delade ut medaljer (jag blev klassens dagdrömmare, haha), vi sjöng visor, visade vårat bidrag till mösspåtagningen och det var tal.
Efteråt var det dags för eftersläppet och det var så mkt folk man kände där så man visste inte vilka man skulle hänga med, så man sprang runt lite överallt. Dock sabbade linserna kvällen för mig lite.. Usch.. Hade ont i huvudet och det skavde i ögonen. På bussen påväg hem hade jag så ont att jag sprang bak till Samah och bad henne  ta ut dem. För första gången när någon pillar mig i ögonen så satt jag helt stilla.. Så desperat var jag. Alla som var med igår när jag försökte få in linserna vet vad jag menar. (när jag skulle sätta in dem så satt Bella på mina armar och försökte få in linserna medan Filippa höll upp mina ögon).
Imorse vaknade jag med ett ryck och tårarna bara rann. Mina första tankar var att jag måste ha drömt något asjobbigt så jag trodde jag var ledsen och jag började nästan hulka men sen när jag kände efter ordenligt kände jag att jag inte alls var ledsen.. Det var bara ögonen som rann. 

Nu sitter jag och skriver ett tal. Mucho spännande!

Fit for fight!



Är hos Bella, redo för studentmiddag!

Ta det lugnt ikväll, det kommer inte jag göra ;)

Your love is my drug

Maybe I need som rehab, or maybe just need som sleep. I got a sick obsession, I'm seeing it in my dreams. I'm looking down every alley, I'm making us desperate 'cause I'm staying up all night hoping, hitting my head against the wall.



I dont care what people say, the rush is worth the price I pay. I get so high when you're with me, but crash and crave when you leeeave!

Börjar bli dags att tagga till nu, trots lite sömn. Det är ju skiva ikväll! Ser ni en tjej med röda ögon så är det jag!


:S

Tiden går så snabbt nu..

Vill bara pausa och få andas..

YMCA



Tänkte bara visa att jag lever och att jag hade extremt kul igår!

Den dödaste av de döda

Shit, jag är sjukt trött! Hade kul igår iaf.. Lite segt att ta sig hem från Huddinge bara.. Men fick ett telefonsamtal från Goffe påvägen hem, han undrade varför jag inte ringt och sjungt för honom i och med att han fyller år, så jag sjöng snällt för honom. Grattis Goffe!

Idag var det bara att gå upp halv nio och dra iväg till jobbet.. Inte ok egentligen. Men det gick faktiskt bra, trots att de fulla finskarna var helt galna. När baren öppnade elva imorse så var det proppfullt direkt.. Jag fick fasen neka varannan människa från att handla öl, shit vad risigt det var. Men det var ändå kul på jobbet idag, stod med Carro och det blir alltid lika flummigt.

Nu är jag hemma och jag är här för att stanna. Mamma är hos Maaret, pappa och jesper är någonstans i sverige på innebandyturnering så jag har huset för mig själv och jag ska bara njuta. Jag ska käka och titta på veckans avsnitt av vampire diaries och sedan 21:25 går Nanny Diaries på fyran och den ska jag se.

Imorgon är det jobb och efter det personalfest! WOOH


Hoppas den är bra :)

RSS 2.0