-


We are Paramoore


uppgivenhet

Hej hej hej! Kom hem från Laura för en liten stund sedan. Först var vi på lektion sen har vi råpluggat hos Laura i flera timmar... men jag förstår fortfarande ingenting av den här kursen. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Tentan är på lördag... Fyfan.
Var i alla fall blommig idag.

mamsens dag

Lördagen blev lyckad, i all fall förfesten (hur mysigt som helst), men sen blev det såklart som förutspått krångel med utgången  pga låg ålder på flera av de som var med. Men vad fan, det gjorde inte mig så mycket.
Igår var det rock på ängen hela dagen, underbart nostalgiskt, tröttnar aldrig på det. Hoppas traditionen håller i sig!
Efter ängen så åkte jag hem till Filippa, åt kebab och tittade när sverige piskade europa i eurovsion. Wooppaa

Idag är det ju mors dag så ska snart laga middag med familjen åt vår fina mamma och ha lite presentutdelning!

Last Lynx


Feina bruhudaahar


Och så jag

det är fest hos mig ikväll och hela världen är min

u ska jag snart åka till Amanda för att inviga hennes nya lägenhet med mat, drinkar och gott sällskap. Efter det blir det en redig utgång.

sådärja

Har nu varit ute med Nikki och Kim och även varit i centrum o handlat morsdagpresent och lite annat smått och gott. Myspys!
Nu ska jag vila en stund för att sedan börja göra mig i ordning för kvällen, är ganska trött men taggar nog till sen.

Har köpt nya grejer till mitt stenhjärta. Feint

Och klickat hem en klänning från nelly. Tror den här blir fin när man är lite brun sen!

Sammanfattning

Eftersom att jag varit så dålig på att uppdatera så ska jag nu sammanfatta varenda dag sedan jag uppdaterade senast! 

Onsdag (16/5): Maskinen på grönan! VAR GRYMT!!!

Torsdag: Jobbade sista dagen på VM, det var en lugn dag (för att vara kvartsfinal och sverigematch) då våran koppling med banken dött så vi kunde bara ta emot kontanter. Jag hade utsläpp och blev kvar sist med Lotta och Adriana och vi gjorde oss fina och gick över till Greken där kollegorna väntade. Kvällen bestod av shottar till födelsedagsbarnet David och champagne hit och dit. Det var sjukligt bra stämning.
Efter det ville en trupp gå vidare, men då alla är småttisar och det var torsdag så kom vi aldrig på ett lämpligt ställe att gå till, så vi hamnade på skeppsbar. Jag stannade nog inte ens i tio minuter innan jag bestämde mig för att jag var trött och ville hem och sova. Väl på nattbusen märkte jag att jag glömt min kasse med nya jeans, allt mitt smink, iphoneladdare och högtalare på en buss tidigare under kvällen. Jag var inte glad
Fredag: Försov mig, fick be pappa skjutsa mig till Carro där jag fixade min naglar. Sen åkte jag till centrum och handlade en massa nytt smink, gick på 600 spänn - mindre kul. På kvällen tittade jag på film och sov. Välbehövligt
Lördag: Först sov jag ut hela dagen lång, tvättade toaletterna och sånt spännande. Mot kvällen drog jag till Filippa för rosedrickning, middag och sedan en härlig utgång på Sommar. Sommar var trångt. Så jävla trångt. Vill inte gå dit igen fören det lugnat ner sig där.. På nattbussen hem var det en alkoholiserad kille som ville mysa med mig, han fick stordissen från mig, jag var noejd.
Söndag: Gick på bio med FIlippa, såg the woman in black.. Den var inte alls så läskig som jag fått beskrivet för mig. Så var lite besviken. Fick sms av Elin på natten i ett försök att skrämma upp mig, detta misslyckades då jag inte fattaqde vad hon pratade om. Haha

Måndag: Först lektion, sedan mer plugg..


Tisdag: pluggade (lite) och gick sedan över till kim. Där hjälpte jag henne att fixa i ordning hennes baksida. Vi skulle skruva ihop lite utemöbler.. Vilket tog oss 3 timmar och 40 minuter. Fyfan. Men möblerna sitter ihop i alla fall!
Efter det var det tänkt att vi skulle kolla på film men det slutade med att vi satt och zappade runt på tv:n en stund bara. Lika mysigt det också!

Onsdag: Först föreläsning, sen åkte jag och Fia in till stan, åt en smarrig lunch, pluggade och gick en promenad genom vackra sthlm för att sedan avsluta med lite shopping. Perfekt vardagslyx.
Väl hemma gick jag på en till kvällspromenad läng min favoritsträcka och satte mig vid vattnet nere vid nyfors en stund. Mysig kväll.


Nu ska jag åka mot trollbäcken och gå promenad med finaste Kim och vovven Nikki <3

Biotime

Är och ska se "The woman in black" med Fille... Är fan nervös


-


kick off och balettskills

Idag var jag först på seminarium, vilket var en flopp då jag var för trött för att vara seriös.
På vägen hem när jag och Fia väntade på t-banan visade jag henne mina stela balettskills och någon minut senare kom en gubbe fram till mig och frågade om jag dansar på balettakademin. Var nog längesedan jag skrattade så mycket.
Kom hem för en stund sedan från kick offen med grönan och det var hur kul som helst. Hela grönan var stängd förutom för oss så man fick åka alla attraktioner hur många gånger man ville, spela fem-kamp och äta gratis mat och godis. Haha snacka om att en barndomsdröm gick i uppfyllelse. Detta var något som egentligen alla barn borde få uppleva.

Imorgon är det på't igen, 14 timmars-pass. Längtar.. inte
Satt och skrev random kommentarer i texten vi skulle läsa/översatte det till nutida svenska...

Lillskiten och jag på lektionen

Och slutligen jag och Therese + en inte så smarrig  "drink" vi fick ikväll

Hur var filmerna nu då?



A Little Bit Of Heaven var faktiskt bättre än vad jag trodde att den skulle vara. Dock var några scener lite konstiga och kunde ha tagits bort enligt mig. Men den handlar sammanfattningsvis om en tjej som är livrädd för kärlek och får tre önskningar som uppfylls under den tiden hon ligger döende i cancer. Den tredje och sista önskningen visste hon inte om att hon ville ha, kärlek.
Filmen fick mig att tänka mycket kring döden och framförallt livet, om hur kort det är. Och att vi måste ta tillvara på allt vi har och uppskatta det. Den gav mig också ett lugn inför döden på något sätt, att det inte är så läskigt att dö. Så länge man har levt livet.


Orkade inte kolla på den andra filmen. Såg tio minuter men den kändes så verklig på något sätt så jag fick ångest. haha

Filmkväll

Idag är jag ledig, åh vad jag är ledig. Jag har legat i solen och pluggat hela dagen, helt underbart, huden är helt varm så jag hoppas på att jag fick lite färg!
Jag har inte sett en film på flera veckor.. Så såhär ser mitt schema ut ikväll:
1


A Little Bit Of Heaven
Trailer
2


Like Crazy
Trailer
Båda verkar vara riktigt härliga feel good-filmer där man får fälla en tår eller två. Hoppas de är bra, svänger in ikväll för en liten recension!

Flytta på dej

Jag bygger bygger upp och du river river ner. Du gör mig så lack, du vägrar ge upp. För jag klättrar klättrar upp och du drar mig drar mig ner. Vi måste ta ett snack. Hörru, du måste flytta på dig!


Checkar ut för idag

Nu checkar jag ut efter ännu en fullsmäckad dag med skola och jobb. Nu är det sovdags och Greysdags. Vet att mycket sömn kommer behövas då jag bara känner på mig hur kaos morgondagen kommer bli på jobbet. Är inte så sugen.. Om en vecka är VM över i alla fall...

Anknäbben straight from dah bed.

(hahha älskar att sovtishan ser sjukt stel ut)

God natt


vill man så kan man

Det känns som att det var längesedan jag fick lite medvind nu. Visserligen ska jag väl inte klaga för jag har väldigt mycket bra i mitt liv men det känns som att så mycket går emot hela tiden. Det känns som att jag alltid måste kämpa så mycket för allt bra, inget kommer av sig själv. Jag vill också glida igenom livet ibland, slappna av och må bra. Men inget i livet ska vara enkelt. Inget serveras på en räkmacka. Nej, allt ska hela tiden kämpas fram och förtjänas. Men det kanske är så det ska vara? Det kanske är så man blir stark och tillslut vinner allt?  Vi får väl se.

Mitt motto är "Vill man så kan man", men just nu känns det som att jag vill väldigt mycket men kan väldigt lite.

go go go

Tre dagar avklarade med pluggheltid + 12timmarspass. "Några" kvar bara. Ge mig koffein och lyckopiller tack.

Igår var awesome

Det var riktigt kul igår. Fick åka lite karuseller också, vilket gjorde mig övertaggad. hohoo. Dock började det regna när vi skulle äta middag, då var jag sur och längtade hem. Men sen när vi väl hade en bra plats, var jag nöjd (trots idioter som puttade på en). Var längesen jag hade så kul. Åh!
Idag drar VM igång för mig, vilket kommer innebära att jag inte kommer ha så mycket tid för varken bloggen, eller typ att .. duscha. Vi får se hur det artar sig, kommer bli hard work work. Så att säga
Konfettiii!!

when i walk on by girls be lookin like damn (s)he fly

Såhär ser jag ut idag, vi kör ju all in idag när vi ska till Grönan och se LMFAO. Jag är förkyld som fan men tänker ignorera detta hela dagen. Sudeså. Krigare.

Kureringsdag

Har bara legat och försökt kurera mig idag. Köpt diverse mediciner - ipren, nässpray, c-vitaminer, sen någon medicin som ska dämpa förkylningen - något naturligt läkemedel. Jag mådde så kasst när jag var på apoteket (haha höll på att skriva systemet, alkovarning) så efter att ha stått och läst på förpackningen en stund gick jag nästan ilsket fram till en av personalen och snäste "Funkar verkligen sånt här?!" och efter att ha diskuterat det en stund med henne bestämde jag mig för att det var värt ett försök. Så vi får se, kanske vaknar och är helt frisk imorgon - mirakelkur.
Tror ändå det bästa att göra åt förkylningar är att dricka vatten och snyta ut allt. höhö, inte lika spännande som kukelemuckmedicin va?


Min hög utav mediciner

Och sen jag x 2, för den här bloggen handlar ju faktiskt om mig. Sudeså.
Baj baj

in the summertime when the weather is fine

Gårdagen var bra. Mötte upp Kim efter att stackarn fått vänta på mig i 40 minuter efter ett missförstånd, kompenserade detta genom att bjuda på mjukglass i alla fall. Vi promenerade längs gamla stan, köpte det sista inför LMFAO imorgon och tog en drink på kära 54an.
Efter det begav vi oss till Tyresö igen, först fick vi inte tag på grabbarna så tanken var att vi bara skulle sätta oss ensamma vid hoppklipporna och dricka rosé. Men så fort vi anlände till Trollbäcken började grabbarna ringa en efter en och tillslut så var vi ett gäng som satt och mös. Precis som de gamla goda tiderna, samma gäng, samma plats - nostalgi. Åkte dock hem ganska tidigt pga att jag började känna mig sjukare, och mycke riktigt så låg jag med feber inatt. Jävla bajsskit

Nu bor jag ute i midsommarkransen igen i några dagar, så himla mysigt. Har varit i skolan en sväng idag för en halv föreläsning, trots min förkylning. Är nöjd med mig själv. Måste bli frisk till imorgon!!





Min middag igår, sjukling och allt.

Haha, den här stod på köksbordet när jag anlände till lägenheten igår. Tack.. eller något



shopping baby

förkyld som ett svin men vägrar sitta inne en dag till när det är sånt här väder. Jag och fina Kim ska åka till Nacka för lite shopping, I loove it. Sen får vi se vad som händer. Ska ta det lugnt ikväll, planen är att det blir någon uteservering imorgon i alla fall. Längtar!!

Dagens outfit, osv
hahah, näe

RSS 2.0