nu blev det fart på folket

Jaha, nu ska vi åka till sälen i alla fall. För typ en och en halv timme sedan ringde oskar med det här beskedet, och då blev det fart i krokarna vill jag lova. Har sprungit runt och packat, planerat lite småsaker, insett att jag packat för mkt och rensat om och om igen. Varför är jag så fruktansvärt värdelös på att packa? Nåja. vi ska åka iaf. Alltid något.
Kommer hem på måndag, see yaaah!


Vi drar till fjälleeen, typ

Såhär såg det ut när grabbarna var i kläppen själva för över ett år sen. Får väl se hur det ser ut i år.


wehooo

Blir nog inge sälen. Men mig det gör ingenting för jag är ledig i fem dagar o tänker hitta på en massa roliga saker har jag bestämt. Pilutta deeej!


Kanske är något seg, men det här är en av mina "senaste" favoriter..

Tänker iaf dricka en och annan drink den här helgen!


boys will be boys

Är så jävla trööööött. pga dålig sömn, lång och hetsig arbetsdag och försök till planering av helgens resa utan någon större framgång sen jag kom hem. Det är ju då tänkt att vi ska åka till Chrippas stuga i kläppen på onsdagskväll.. Problemen är att vi vet inte vilka som vill följa med än, vi har inte tillräckligt med bilar, jag förstår ingenting om att hyra bilar, ingen vill hyra bil och alla är totalt inkompetenta när det kommer till planering. Detta resulterar nu til latt jag skiter i det här. Jag följer med om det blir av men jag tänker inte göra mer försök till att styra upp det.

Så, nu har jag fått ur mig det..


Nostalgitripp

Den här dagen lär bli en nostalgitripp! Jag ska till rockängen och se bla Rat Riot och 3rek, hela min gymnasietid var jag med mina kära vänner och drog folk till spelningar, sålde biljetter, satt på svettiga och långa rep och stod och hoppade på spelningar. Jag måste säga att jag älskade det och det ska bli kul att få återuppleva en liten del utav det!

Rööjaaa på 3reeek

 


woppapaaaa!

Har varit riktigt seg idag.. Fick bara någon timmas sömn inatt. Jag vet inte vad det är med mig, jag somnar tydligen inte längre. Jätteskönt är det. Men lite fick jag gjort iaf, gjorde en städning och en mindre rensning av mitt rum,tittade på halva tredje pirates of the caribbean, satt ute och lekte med Sune en stund, sov en timma under dagen så nu lär jag väl inte få sova ikväll heller. Ja det är väl det jag har gjort typ.
Men det är skönt att jag kan hålla mig positiv då jag har saker att längta till i alla fall!


Hepp

Inge jobb idag.. Blir väl straffad för att jag inte vaknade igår.. Är ändå på sjuukt bra humör! Sitter och tittar på saker vi kan göra när vi är på rhodos, förutom att dricka drinkar och ligga på stranden då ;) Är lite sugen på det där vattenlandet.. Elin, om du läser detta - har du varit där ? Ser askul ut iaf!

Jag råkar ju vara så sjukt barnslig när det kommer till sånt här


RHODOOOOOOOSSS!!!

17 JULI ÅKER VI!!


Törnrosa..

Shit pommes frites, jag måste sovit som jag vore död inatt.. TRE dagis har ringt mig nu på morgonen, mellan sju och halv nio, varav ett av dagisen ringde två och ett annat tre gånger och ändå vaknade jag inte?! HUR SJUKT ÄR INTE DET? Jag vaknar alltid av min telefon, minsta lilla sms och jag vaknar... Shit vad sjukt. SJUKT! Och jag som verkligen ville jobba idag.. Suck.. Men det ena dagiset behövde förmodligen hjälp imorgon också.. Så håller tummarna för det, på onsdag och torsdag har jag redan jobb iaf.

jag?


Äh vi kör igeen

Jorden gick inte under igår! Skööönt.. Det sista jag sa till niklas innan jag somnade var "hihi jorden gick aldrig under".. Gissa om jag inte drömde att jorden gick under då? Två gånger. Först blev det översvämning, jag jobbade den dagen så var tvungen att rädda alla dagisbarnen.. Det var panikartat och fruktansvärt sorgligt. Sen i nästa dröm blev alla zombies. Vet inte om det räknas som jordens undergång men om alla blir zombies och börjar käka upp varandra så blir det väl ändå slutet på mänskligheten? Sen vaknade jag i alla fall av att en zombie drog mig i armen så att det gjorde jätteont. Egentligen så var det jag som låg och sov som ett mongo och mosade min egna arm så att den somnade och det kändes som att någon gjorden tusen nålar på den.. Så att ni vet, det var ingen riktigt zombie.. puh

Aja, idag var en bra dag. Filippa ringde och vi drog in till stan och drack drinkar på fridays.. Hahah schteek.  Nejmen det var riktigt mysigt! Vi avslutade dagen med bio med hela gänget, det blev pirates.. Den var fan inte så bra.

Jaag

Flippzzzor

Någon drink som Filippa inte tog reda på namnet på och min kära long island ice tea.. muhuums

Pirates i 3d, arrrgghh


Rhodos babyy

Jag vill ligga på en strand med en drink i handen, blir superdupermega brun (inte för att jag någonsin blir speciellt brun, men ändå), shoppa lite och festa gaalet. Nästa vecka bokar jag och Filippa en resa till Rhodos till i sommar. taggtaggtaggelitagg!!!

Vamos a la playa ohohohoo!

feeist

Och en sån.. eller två.. eller tre.. eller...


Kanske var lite av jordens undergång ändå

Alltså den här dagen sög ju hästpung. Hatar den här dagen. USCH. Jag vill bara åka någonstans och komma tillbaka till augusti när jag börjar plugga, orkar inte jobba såhär längre. Hatar att inte ha någon aning om hur mycket jag kommer jobba följande vecka, hatar att inte ens veta om jag ska jobba dagen innan. Hatar de dagarna jag inte får något jobb o sitter hemma och känner mig helt jävla värdelös. Hatar att hoppa runt mellan åtta olika dagis och ha typ 200 barns namn och sett att vara på som snurrar runt i huvudet. Jag är så less


Nu ska jag iaf till berget och fira gurraburra. Hoppas kvällen blir bra iaf.


Sista dagen

Idag ska då jorden gå under. Tragiskt, tragiskt. Har hört att folk står på stan idag och räknar ner. De ska väl hålla varandra i handen sen när jorden går under klockan 18:00 tror jag det är sagt va? Har hört det någonstans.. Då står jag i alla fall i en kiosk på råsunda.. Får väl krama på min kioskbuddy om det blir obehagligt..

Är det inte sjukt att man får gå ut med sånt här i media? Fatta vilken kalabalik man kan skapa. Folk som tror på det här o inte pallar trycket tar ju förfan livet av sig..

Fatta vad den där pastorn kommer få skämmas imorn när vi alla vaknar, eller i alla fall de flesta vaknar pigga och glada. Kanske en gnutta bakis eftersom det är söndag. Oj oj oj vad jag ska njuta när hela världen skäller ut idioten.

Oj.. nu måste jag springa till bussen.

HAJBAJ




Sänker volymen, låter alla sjunga med. Kan inte tänka, jag står bara här och ler

CHa cha bitches..

Nejmen idag blir nog en bra dag! Solen skiner och roliga planer vankas inför ikväll. Men först ska jag göra en massa viktigheter under dagen.

Saker som ska göras:

Tvätta toaletterna
Duscha
Städa mitt rum
Lämna in en väska på lagning
Lyckas hitta till posten i tyresö och hämta ett paket

Boring! Men efter det så äre dags för middag med Sara och kanske flera och sen shotkväll!!! JAY! Jag tycker det ska bli näähhjs

Välkommen in - Veronica Maggio


Äckligt välbekant

Har jobbat hela veckan o varit trött, därför jag inte orkat uppdatera. Alla dagar utom onsdag jobbade jag på kardemumman som ligger precis bredvid Tyresö Gymnasium. Idag bestämde jag mig för att dra till mitt kära gamla gymnasium och hälsa på. Jag lyckades på min lilla rast på en halvtimma träffa Ida, Robin och Freppa, mycket mycket trevligt. Det kändes lite konstigt att gå igenom entrén.. Har liksom inte varit där sen jag sprang ut genom just den dörren. Och väl därinne kändes allting så konstigt och främmande till en början. Men efter att ha gått ett varv igenom skolan och sett medieelverna sitta utanför A21, sett små beniga naturare sitta i sitt lilla basturum och läsa böcker, gått förbi estet och media-delen och sett folk sitta o sjunga och spela gitarr, samt blivit busvisslad på av några blattar så kändes det som att det inte gått en dag sen vi gick ut. Allt såg ut precis som när vi lämnade det.


Kan sova med gott samvete

Eftersom att jag var så duktig och var hemma och tog det lugnt på en lördag för första gången på gud vet hur länge.. Så kunde jag vakna i tid idag och göra något av dagen. Jag har varit med käraste Ida, hjälpt henne med hennes psykologiluppsats tills hjärnan värkte, gått ut med Whiskey, blivit bjuden på middag och sen ett fuegopass på det. Dock mådde vi båda sjukt illa för att vi åt för nära inpå träningen.. Men duktiga har vi varit, och vi har utnyttjat varenda sekund av dagen. Det känns faktiskt otroligt bra att för en gångs skull inte ha sovit bort den heliga vilodagen som heter söndag.

Nu ska jag *trumvirvel* titta på greys.... Chocking...

Ida och jag för över ett år sedan.. Saknar mitt rödbruna hår lite..


It all started with a chair...


TIll att började med vill jag bjuda på en låt med världens raraste låttext. Japp, raraste!

Idag är jag väldigt väldigt trött. Drömde en dröm inatt som låst fast sig i huvudet på mig. Kan inte släppa den, så känner mig helt off.
Anyway, killarna låser in sig i sin lanbubbla idag så inget kul händer där. Och om ingen annan hör av sig med ett väldigt bra och billigt förslag så stannar jag hemma idag. Ska faktiskt bli skönt. Ska titta på hundra avsnitt av Greys och känner mig lite sugen på att titta på Juno också, en gammal favorit. Så där har ni mig ikväll, för er som undrade, i min säng.

" It all started with a chair..."


Mwöh

Vette sjutton vad som händer ikväll.. Killarna vill lana hos Oskar, vilket inte är så jättekul för mig och filippa.. Vi vill göra något som inte innebär att alla utom vi två sitter vid en dator. Mene vi har iaf en liten deal jag o filippa, ifall det blir lan vilket inte är 100% säkert än.. Vi ska dricka massor av vin, spela kuurrt och dansa till den här låten:

Verka Serduchka – Dancing Lasha tumbai

(youtube verkar inte funka för stunden så får länka till spotify)

Jag o Filippaaa


ååh



ååh.. Såhär mycket har jag inte grinat sen denny dog i greys..

jag ser dig prata men hör inte ett dugg




Får ingen luft
Blir knuffad runt
Jag dansar men jag känner ingenting alls
Allt går för fort
De andra drog
Andas, andas men det är för varmt

Jag är för full
Du är för ung
Jag ser dig prata med hör inte ett dugg
Letar mig ut
Blinkande ljus
Andas, andas allting snurrar runt

De stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder

Jag är så svag
Ger dig en kram
Jag ser dig ringa men har inget val
Vi går på rad
Sotiga barn
Barfota fötter genom hela stan

Åh nej
Nu ser du mig
Jag måste rota i väskan efter mod
Jag är så hög
Jag kunde dö
För jag kan göra det som ingen gjort
Som ingen gjort

De stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
(De stänger här men ingen bryr sig)
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
Åh, kom vi sover över

Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv
Jag följer med dig hem ikväll

Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv
Jag följer med dig hem ikväll
Vill inte vara själv

(Jag följer med dig hem ikväll
För jag vill inte vara själv)
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder

(De stänger men ingen bryr sig)
Åh
Blir blind när alla lampor lyser
Mm, det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder
Jag tror mitt hjärta blöder

För jag är glad idag

Idag var en bra dag! Sov dock väldigt dåligt pga en liten incident igår på Bergfoten. Men ingen större fara! Blev i alla fall inringd idag till en förskola jag inte varit på förut och jag älskade det här stället. Så mysigt! Och när jag kom dit så sa personalen att det var jättekul att ha mig där eftersom så många andra förskolor pratat så bra om mig. SNacka om att jag fick en kick i precis den riktningen jag behöver.
Var på en småbarnsavdelning, typ tolv 1-2åringar. De hade två tvillingar som precis blivit inskolade och de satt och grinade halva dagen, sen när vi skulle sova så fick vi kämpa som sjutton för att få dem att somna och tillslut somnade den ena av dem i min famn. Kände mig så lycklig på något sätt. Men vågade knappt röra mig under den timman då jag var rädd att han skulle vakna o börja gråta igen, o han dreglade som satan på min arm när han sov. Är jag helt sjuk som tycker det var gulligt? Jag är väl det. Men iaf, det coola med de här två tvillingarna är att de var synkade på något sätt. De bajsade exakt samtidigt, haha. Och under vilan så vaknade båda exakt samtidigt, satte sig upp, grinade lite och när jag då kliade den ena på ryggen så slutade båda att gråta. Och de var så snälla och givmilda mot varandra vilket sällan tvillingar brukar vara när de är små. De var som en person typ. Helt underbart. Exakt samma kläder hade dem också. Blev lycklig när jag såg dem!

Nu sitter jag här, mätt som sjutton efter att ha klämt i mig en massa kycklingsallad.. Mums..

<3

Pirret jag känner i magen varje gång jag tänker på att jag ska få se paramore live igen om mindre än två månader är fan helt underbart. Bättre än att vara kär! Gud vilken nörd jag är..


bitterljuv

Jobbade på bergfoten idag och ska göra det imorgon också! Happy happy happyy!
Sitter just nu och gör absolut ingenting. Var dum och somnade när jag kom hem, sen kom Niklas helt från ingenstans och väckte mig för att sedan dra lika snabbt. Så nu sitter jag pigg..  Och roar mig själv med skriva konstiga kommentarer på facebook. Känns skönt.

Nu ska jag fortsätta titta på Greys.. Är på säsong sex, avsnitt 10.. Bara jag som blev lite upprörd över att Sloan har en dotter? Det får honom att verka så gammal helt plötsligt. O hon ser ut att vara precis lika gammal som Little Grey. Är sjukt upprörd. Seriöst.
Och jag hatar Izzie, varför håller du på och drar och larvar dig? SOPA! Så jävla elakt mot Alex som för första gången började framstå som en trevlig prick, nu är han ett svin igen. Tackvare dig. FY!
Och jag saknar George. Suuck, George 007 O'malley in my heart forever...! May you rest in peeeace..! Och skål för att du är typ den enda amerikanska "tönt"karaktären som lyckats ligga med 90% av brudarna i serien. I miss yoooou!
Och Meredith är helt plötsligt typ den gladaste karaktären i serien.. What's up with that? Gillade att hon var ungefär lika bitter som jag. Men nu är hon nästan lika irriterande bubblande glad som Arizona.. Fast jag älskar Arizona, hon verkar ha mycket bakom pannbenet och hon är ruskigt söt. Men all denna gladhet klär inte dig Meredith..

Skönt att mitt liv är så händelselöst att mer än halva inlägget handlade om påhittade liv.

Konstig dag

Först var det kuk-koden som var extremt chockerande för mig. Mwöhö
Nyss kom jag hem från ett danspass på friskis och allt jag kunde fokusera på under hela passet var vad för maträtt någon brevid mig luktade. Så istället för det vanliga tänket när man dansar "En fot dit, en hand dit, hopp hopp, oj där hängde jag inte med, hopp, upp med armarna. Undrar hur konstig jag ser ut när jag gör det här". Så var det, "Vem är det som luktar? Vad har hon ätit? Luktar det köttfärsås?... Nej... hmm Hamburgare?... nää... köttgryta?.. näe.. Det är i alla fall inte pizza... Hmm, köttfärslimpa?". Kändes ju helt normalt att fokusera på det istället.
Sen när jag kom hem stod det en gubbe utanför mitt hus och flög med att radiostyrt flygplan och såg superdupermega-nöjd ut. Och jag kunde bara inte hålla mig från att skratta åt hur koncentrerad han var så han tittade upp på mig och sa "hääär var det lekskola".

Lite halvkonstig dag sådär.. Eh

Helt plötsligt blev man gammal och omodern

Konversation mellan mig och ett dagisbarn
Han: Har du hört den där låten "Gubben i lådan"? Det är min favvo!"
Jag(jätteglatt): Jaa, det är klart! Den är superbra! Gubben i lådan, gubben i lådan , vad har du för dig sooover du?
Han(tittar på mig som om jag vore extremt dum i huvudet): Men åååh.. inte den!!
Jag: nähä?
Han: Menar den nya såklart, du vet.. (börjar nynna) "fått en flaska i huuveet"..
Jag: Jaha...
Han(går därifrån): Mm..




Sånt som bara händer mig

Skulle lägga en kommentar i Robins blogg och när jag skulle skriva in koden för att kommentaren skulle kunna skickas iväg så kunde jag inte annat än asgarva!

Hur stor är chansen?


The pick me up-song

You self distructive little girl, pick yourself up, don't blame the world. So you screwed up, but you're gonna be ok. Now call your boyfriend and apologize, you pushed him pretty far away last night. He really loves you, you just don't always love yourself.
All this time, oooh all this time. You have had it in you, just sometimes need a pusch.



Världens finaste

Det är sjukt hur mycket man kan tycka om sitt husdjur.. <3


Sju sorger

Länge leve längesen
som jag minns det var det lätt
även när jag trillade omkull
Länge leve du min vän
du som alltid följt mig hem
nykter eller alldeles för full

Snön är vit som den var förr
när vi bodde dörr i dörr
men det var så längesen
Ja, det var säkert längre än

Sju sorger och åtta bedrövelser sen
så länge sen, så längesen
Du kommer nog aldrig mer vara min vän
det var för längesen
så längesen, så längesen

för bra för att vara sant

Idag vaknade jag efter att ha sovit elva timmar, så sköönt. Jag tittade ut genom fönstret och såg vadå? SOLEN! SOOOL SOOOL SOOOOOOOL! Så jag fick för mig att sätta på radion för första gången på väldigt länge. Innan jag satte på NRJ tänkte jag, "Hoppas att dom spelar jag kommer med maggio snart, och seen vill jag höra den där mr saxobeat!". Gissa vilken låt som precis börjat när jag satte igång radion? Jo, "Jag kommer". Och som om inte det vore nog. Gissa vilken låt som kom precis efter? Jo, det är sant! Mr Saxobeat. Too good to be truuue alltså! Jag stod och dansade i köket i min ensamhet och kände att jag var "lucy in the sky" och "högt över molnen", sudeså!
Snacka om bra start på dagen! Nu ska jag städa, inte lika kul.. Men men!

Här får ni låtarna som har gett mig en superstart på dagen!





Jag är lucy in the sky jag är högt över molnen!

Globen gick bra igår! Stod med Kim och det var trevligt treevligt! Det var ganska stressigt men jag tyckte det var skönt att bara koppla bort allt annat.

Det är lite glest med jobb i maj och det ger mig ångestttt! Men jag mår bättre nu, jag ringde lite förskolor jag står uppskriven på idag för att säga att jag inte har något fast längre så de kan ringa mig nu. En av de jag pratade med blev superglad "är det sant? Gud vad bra! Då ska vi ringa in dig när det behövs och kan du jobba två veckor i Juni?". Så jag har rätt mycket i juni nu och sen har jag lite i slutet av maj. Så får hoppas att det kommer in lite ströjobb tills dess! Men känner mig lite mer positiv nu, ett tag var jag beredd att lägga mig under täcket och sova bort hela maj.

Nu ska jag åka till stan och träffa söta, fina Hanna för lite fika och kanske lite shopping. Ska försöka hålla mig i styr och inte handla, men handlar jag någon liten tröja så är det faktiskt inte hela världen. Hehe!

Jag och Hanna!


välkommen in

Om tjugo minuter ska jag ta bussen till globen, mitt gamla hem. I gymnasiet kändes det som att jag antingen var i skolan eller på globen. Har inte jobbat där sen typ tredje januari. Helt stööört. Det känns så konstigt att jag ska dit nu igen, allt kommer säkert vara som när jag lämnade det. Utom att de har tagit in jättemycket nytt folk så de nya kommer inte känna igen mig och tro att jag är ny. Känns gött. "är det din första gång?", kommer någon ny säga med pedagogisk röst, "nää jag har jobbat här i snart tre år...." kommer jag bittert svara då. Och personen kommer se förvånad ut. "Vart fan har hon gömt sig under tiden jag har jobbat här?", kommer hon/han tänka. Jag är redan beredd på hur det kommer se ut, för jag har varit den där pedagogiska, irriterande tjejen flera gånger när gamlingar kommit tillbaka. Men mest tycker jag att det ska bli kul! Typ.

Glad men ändå misstänksam var budskapet jag vill nå här.. öhöhöh no lifer ( tack för app-tipset elinpelin!)

 

 

Och för att förklara den väldigt inbjudande rubriken så är det en låt, av min kära vän maggio såklart!

 


Just idag är jag stark

Blev en lååång natt igår. Niklas skulle envist gå på efterfest, väl där så somnade både han och jag. Nödvändigt. Så halv sju var vi hemma! Efter en lång vandring hem. Han tyckte jag skulle plocka ljung, sen två minuter senare sa han "HAAHAH Camilla ditt pucko, det där var inte ljung, det var ett träd!!". Tur att han är så smart.
Det blev en lyckad valborg iaf, var dock väldigt väldigt trött hela kvällen. Beror nog på att jag inte kunnat äta ordentligt de senaste dagarna. No food + alkohol = tiredness.

Nu ska jag äta jordgubbar och chips med dipp framför harry potter and the deathly hallows. Tyckte inte att den var någon succe när jag såg den på bio, men misstänker att det var för att det var nattbio och alla satt och flummade. Så ska ge den ett nytt försök!

Tror det här var den enda bilden som togs igår, mycket vajjer!


RSS 2.0