PEACE AND LOVE BABY



Är hemma från landet nu, drar till Sara om en stund. Imorgon drar vi till Peace & Love, soo loooong suckers!

Gör som Egoina gjorde innan hon drog till Turkiet och lägger upp en sista bild på mig. Så om jag skulle dö eller något sånt jobbigt så är det den här bilden som hamnar i tidningen, "Camilla Forsell dränkt i lera på peace & love", "Flicka blev så lycklig att hon dog när The Kooks kom ut på scenen", "Camilla Forsell mosad av ett UFO".. Aa ni hajar grejen. Här är sista bilden på mig iaf. Hörs om en vecka!


Aldrig nöjd


Where the lines overlap - Paramore

Något som jag stör mig på hos mig själv är att om jag gör, ser eller hör något jag gillar så duger det inte med att det händer en gång. Utan jag vill återuppleva det flera gånger. Lyssnar jag på en låt och det är någon del av låten som är speciellt bra så kan jag spola tillbaka och lyssna på den delen flera gånger om. Gör jag något roligt så är jag istället för att vara glad över att jag haft så kul ledsen för att det är över. Tycker jag en film är bra tittar jag på den om och om igen tills jag tröttnar. Jag önskar att jag bara kunde vara glad över saker som händer istället för att sörja att jag inte kommer vara med om det igen. Vara lycklig över vetskapen att jag hade det underbart för stunden och njuta av minnet som alltid kommer finnas kvar.

Jag och sötaste Cajjan för typ ett år sedan


Hemmaa!


Closer to the edge - 30 seconds to mars'

Herregud vilken helg, vi drog iväg efter lite krångel i lördags, åkte, åkte och åkte. I Alingsås bestämde vi oss för att slå upp tältet och efter ett långt letande efter campingplas så slog vi oss ner brevid ett bollförråd vid en fotbollsplan långt ute i ingenstans. Det var soft, utom att man nojade för att det skulle vara en massa folk där på morgonen dagen efter. När vi vaknade efter en ganska sömnlös natt då det var ÄCKELKALLT så drog vi in till Göteborg.. Och ja, pier pressure var verkligen lyckat. 30 seconds to mars var otroliga, hans röst är INSANE. Och paramore.. herregud paramore.. Jag hade så sjukt höga förväntningar och ändå var det långt över min förväntan. Det var det roligaste jag gjort i hela mitt liv. Jag, Filippa och David stod långt fram och det var ett sjukt drag! OTROLIGT BRA! Loves it!
Efter festivalen bestämde vi oss för att börja åka hem oss, vi kom en bit men sen började Chrippa bli trött så vi bestämde oss för att övernatta i Motala på en gräsmatta bakom hans farmor och farfars hus. Återigen på en fotbollsplan. Haha! Det har var en väldigt kort sammanfattning av min helg men just nu är jag för trött för att ens hålla upp ögonen så det är allt ni får.. + lite bilder såklart


Så ser det ut när man är raslös under den långa resan till göteborg


Såhär såg David ut 90% av resan


HAHAHA så äcklig bild.. fyffaaan


Våra tält, till vänster ser ni bollförrådet - för er som kanske var nyfikna på hur det såg ut


Schnygg jag är


Sleeping beauty


Hahah Chrippa o Kim


Bara för att Filippa är med i bakgrunden


Vi borstade tänderna samtidigt som vi gick runt i göteborg


Regnponcho FTW!


The sounds


Köpte paramoretröja, oh yeaah


30  seconds to mars!


PARAMOORE, var för röjj för att få en bra bild

I can feel the pressuuure

Om någon timma lämnar vi stockholm och bröllopstramset för att börja våran resa till göteborg. Såå taggad !

Igår var vi hos N1 och festade lite, hade skitkul faktiskt. Trots att jag var så jävla trött efter en slitig arbetsvecka, men men. Blev knockad av Sara igår så att jag blödde näsblod, HARDCORE! Haha nämen det var ingen fara, lite kul bara faktiskt. Det var antagligen lika mycket mitt fel som Saras, fast jag blev lite chockad när jag fick hennes huvud på näsan, vet inte riktigt hur det gick till.

Iiih, så jävla taggad nu! VÄntar bara på att Filippa ska ringa så att jag kan springa ut på parkeringen o bli hämtad. Packade just om väskan också, först hade jag en stor väska där jag hade sovsäck, kläder o kudde, o liggunderlaget löst. Men jag var hela tiden nojig för att Chrippa skulle bli sur när han ser den stora väskan så jag packade ner kudde o kläder i en väska och har sovsäcken o liggunderlaget löst. Vet inte varför det skulle vara bättre, men det såg så mycket ut med den där stora väskan.

Aja. nu ska jag typ.. rulla tummarna o lyssna på PARAMOORE!


Det här är så jävla grymt, älskar efter det lugna o allt bara drar igång som fan.. haha

PIER PRESSURE


Idag satt jag på jobbet och lyssnade på en live skiva med paramore som jag la in på ipoden igår, "Jag vill se dem påriktigt", tänkte jag. Jag satt och var frustrerad av detta en stund och sen kom jag på att Filippa, Chrippa, Kim och David ska se dem på Pier Pressure i helgen. Så jag smsade Filippa och frågade om det fanns biljetter kvar och ja det gjorde det och ja hon tyckte det var en väldigt bra idé att jag följde med. Så nu ska jag till Göteborg på lördag, helt sjukt, helt spontant, helt underbart! LOVES IT!

.

Jag ska se PARAMOORE! .. Btw, Hayley är sjukt söt.. Om jag vore lesbisk så jaa... Just saying


Gissa vart det kommer ifrån!

"Det här var väl skojigt för er ungar, nu fick ni se en neger. Det har ni väl aldrig gjort förut va?"
"Det har vi visst det! på BIO!"
"Amen det är väl inte riktigt samma sak, den här negern är ju påriktigt. Passa på att titta här nu!"

"Jag la hatburken i hans ficka!"
"Jaha?"
"Så han kommer dö en plågsam död nu. Det känns väl bra?"

"pass på, för nu kommer guppet här!" *kör på guppet*  "aa, det där var väl skojigt? Passa på att vara glada nu för man vet aldrig när det blir roligt nästa gång inte." *backar bilen över guppet igen* "Nu gör vi det här en gång till och sen får ni tänka på att jag gör det bara för er skull för jag tycker inte själv att det är ett dugg roligt"

Så jäävla bra

Ismakare

Har skapat en ny kategori som heter "Direkt från Camillas huvud". Ibland tänker jag så extremt bisarra saker att jag förvånar mig själv så nu har jag tänkt att dela med mig av några av dessa tankar. De är fett random och ibland inte ens roliga, bara skumma och bevisar hur stort ego jag har ibland.

Det var det jag tänkte idag när jag rutinmässigt stod och fyllde på isformen med vatten. Kul att det gick bra iaf.


Peace annd lööv

Det enda jag gör på jobbet är att sitta och fantisera om Peace & Love. Längtar som satan! Idag lyssnade jag på The Kooks HELA dagen, vilket är åtta timmar totalt. Haha, inte ofta jag kan sträcklyssna på ett band så länge utan att vilja byta av en stund iaf, inte ens när jag lyssnar på världens bästa band.

Nej men tror vecka 26 kommer bli perfekt! Sara testade tältet idag också, det funkade. Muchoo good. Allt känns bara så bra, tror vi kommer ha så himla kul, det är så bra stämning mellan alla nu för tiden! Längesen allting verkligen var konfliktfritt! Allt är nästan för bra nu. Haha, LOVES IT!

Hoppas de här jobbveckorna går lika bra som de sista skolveckorna, för då kommer det gå på ungefär en sekund.

Luuke, sees snaart ;)


Tråååå blöödh

Kollade just på det första avsnittet av säsong tre.. Så spääännande ! Man fick se Skarsgårds rumpa också! Gillar't!


Grillchill

Äntligen helg säger jag bara, en dag till på jobbet och jag hade dött. Kunde knappt hålla upp ögonen de sista timmarna. Igår var jag på Addes studentmottagning, det var askul. Dock är jag fortfarande lite sjuk så jag drog hem runt elva, gick hem. Så jäkla mörkt och läskigt och jag trodde att jag hade gått vilse ett tag. Som tur var pratade jag med N1 hela vägen hem så jag blev aldrig speciellt rädd. Helt otroligt att jag ens hittade hem.. Hade varit osäker på vägen vid ett nyktert tillstånd. Jag sa till N1 att jag gick på magkänslan och att min magkänsla är så grym att jag skulle hitta i Afrika.. Ibland undrar jag vart jag får saker ifrån! hahaha

Nu ska jag börja göra mig iordning, vi ska grilla o dricka bira hos Chrippa ikväll! Fem av fem toasters!

Bild från flaket :)


The short second life of Bree Tanner



Har snart läst ut den här "boken". Jag blev faktiskt inte besviken, jag tyckte det var spännande hela tiden och jag blev lite rörd i slutet. Det var tur att den var så kort egentligen för hade det varit för utdraget hade det blivit konstigt och tjatigt. Tycker det var en rolig idé av Meyer att välja att göra en bok om just Bree. Det var helt klart otippat då hon är en karaktär som inte påverkar så mycket i Eclipse men den scenen hon är med i är ändå känsloladdad. Hade man fått reda på att Meyer skulle ge en karaktär i Twilight-serien en egen bok så hade Bree inte varit den första man kom att tänka på precis. Men bra blev det!

Dagen räddad :)

Mamma kom just hem med ett liten studentpresent åt mig från Sirkko! Mitt humör blev genast hundra gånger bättre och jag slet nästan upp det och blev otroligt nog ännu lyckligare när jag såg det här såååå jävla fina armbandet! Tack tack tack tack tack, tusen gånger tack. Som att det inte räckte med att jag hade världens finaste frilla på balen tack vare dig. :) Vet inte hur jag ska kunna tacka dig för allt Sirkko!



hard work work

Visste att det var en dålig idé att jobba direkt efter studenten, sitter bara och känner mig deppig. Sen när jag kommer hem från jobbet är jag skitsugen på att göra något men jag orkar inte. Idag så är dessutom Sara på middag och Filippa jobbar och det var dem jag skulle velat vara med, men icke. Blir att gå upp till ICA och handla lite chips eller ngt.

Imorgon ska jag i alla fall möta Sara i stan efter jobbet så ska vi se Sex and the city! Awesome, kommer antagligen vara det roligaste som händer på hela veckan..!

 

P.s. Jag tycker att man borde skriva sin längd när man reserverar platser till bion, så att nästa som bokar vet vem det är bäst att sitta bakom.. När jag bokar sitter jag alltid och försöker förutspå vem av alla "plupparna" som är längst.. hm. Det funkar inte så bra, jag lyckas alltid hamna bakom den längsta personen i hela biografen.


it's a part of life that wont come back



Fick tårar i ögonen när han la upp det här.. vill inte :(

visserligen så var studenten den lyckligaste dagen i mitt liv men vad mycket det är man kommer sakna. Jag saknar det redan. Har låtsats hela helgen att jag ska till skolan på måndag men nu börjar det närma sig och jag är alltför medveten om att jag ska jobba imorn, inte gå i skolan. Får väl låtsas att jag ska till skolan efter sommaren eller något..

M07, it's always you


It's a part of life that wont come back, this is the end you see

För ett år sedan trodde jag att jag skulle ta studenten med ett stort leende på läpparna och allting skulle vara frid och fröjd och det skulle bara vara underbart att slippa allt. Och ja, det kommer bli kul att springa ut och att åka flak. men allt annat kommer vara ett enda stort gråtkalas. Trodde aldrig att jag skulle lämna något med en sån här sorg. Jag kommer sakna långa håltimmar, att gå upp för de där jäkla trapporna varje dag, att klaga på skolmaten, att öppna mitt skåp (som inte är mitt längre..), att räkna minutrarna tills lektionerna är slut, att ha någonstans att ta vägen varje dag och sist men inte minst människorna.

Jag vill inte att den här dagen ska vara här än. Det har gått för snabbt, jag hänger inte med. Jag kan inte förstå.
När jag började skolan kändes studenten en miljon år borta. När jag gick över krusbodaskolas skolgård med min studentmössa imorse så frågade en liten pojke mig med stora, häpna ögon om jag tagit studenten. Och jag insåg då hur stor jag måste vara i hans ögon. När jag var liten och såg min mammas kusin ta studenten tyckte jag att det var så stort och kunde inte ens föreställa mig att jag en dag skulle stå där med en studentmössa. Det är så overkligt.

Jag förstår helt enkelt inte. Jag förstår inte att efter sommaren så kommer jag inte att komma tillbaka till tyresö gymnasium. Jag förstår inte att min vardag kommer se helt annorlunda ut. Jag förstår inte att jag inte kommer träffa alla dessa människor varje dag. Alla rutiner i mitt liv kommer ändras.

"Är jag verkligen redo för det här?" är en fråga jag ställer mig själv hela tiden. Jag tror inte det. Men det är helt oundvikligt och det finns ingen återvändo.

imorgon tar jag studenten, imorgon tar jag studenten, imorgon tar jag studeeeenteeen. FY FAN VAD JAG ÄR BRA!

Jeeez, vad trött jag är. Helt sanslöst. Idag var det fotografering i skolan, dagen efter balen - tackar. Men tror det blev rätt bra ändå. Efter fotograferingen läste vi upp våran dikt och gav Fredrik sin present.. Han började gråta.. Eller efter att vi läst dikten så satt han bara och stirrade och man såg hur hans ögon var helt röda o du började vi alla gråta.. Fyfan vad vi kommer böla imorn.. Shit.. Kul att han blev glad i alla fall.. Efter fotograferingen drog jag, helena o hannan till centrum och drack frapino (<3) och skrev ett tal som vi ska läsa upp imorn. Blir bra tror jag

Idag är det en maaasssa som ska städas och fixas inför imorn..



Peace out

Snart bär det av till balen ;)


Jag när jag blev iordningfixad..


Bella o jag


Bella o jag


Hej!


Ha en trevlig kväll, I know we will!


Vad är en bal på slottet?

Ikväll är det baaal på tyresö slott och solen skiiner som aldrig förr! Lovely.. Skulle vilja sätta mig och sola men vill inte riskera att bli röd.
Igår tog jag det bara lugnt, det var skönt att bara vara hemma faktiskt. Juste, jag sa inte det men jag var ju hos läkaren igår igen och det slutade med att jag fick ta ut piercingen. Ugh.. Lite sorgligt. Haha. Jag börjar nästan ångra att jag gick med på att ta ut den. Men det var väl smartast. I guess

Btw, fyfan vad stressad jag blir av att ALLA räknar ner dagarna tills studenten på facebook. Jag kommer liksom inte ifrån att studenten snart är här någonstans.


arriba ariiibaa



Video från sångövningen idag inför studenten ! Hahaha älskar måns skrik efter typ en minut!

Camilla hyllar


Idag hyllar vi Frapino.. Så sjuukt mumsigt

Sjung om studentens lyckliga daar..

Sitter här och smuttar på min allra första Frapino. Var i centrum med Emma och Alex, där mötte jag helt random Sara och Julia som gick och smuttade på en varsin Frapino. Jag smakade lite på Saras för att sedan nästan rusa till Espresso house för att köpa en egen... Mmmuuums.

Idag har vi rensat skåpen.. Det var lite sorgligt.. Men hittade en massa nödvändiga saker där;


Riktigt bra fynd va?

Sen skulle vi öva på att dansa men det hade inte jag och Bella någon lust med henne så vi fick hem till henne och fikade lite. Efter det var det dags för sång. Haha det var faktiskt kul! Undrar hur många gånger vi sjöng studentsången..


RSS 2.0