Bästa smset

Fick sms från Filippa igår; "Hahah vet du vad jag gjorde inatt? Jag skallade Chrippa i sömnen, och han vakna o ba:"Vad fan gör du??!" då hade jag sagt: "oj, trodde du var Camilla...." och sen somnat om igen! Hahahhaha schysst kompis du har du!"
Kan inte sluta garva åt det! hahaha måste uppenbarligen irriterat FIlippa till max när vi var i Rhodos. Apropå Rhodos så trodde jag att jag var där när jag vaknade imorse, eller jag drömde att jag var där så när jag vaknade så tog det ett tag att slita sig från drömmen.

Idag är det råsunda som gäller.. Ajaj. Innan dess ska jag ligga i sängen o göra ingenting!


Let's get lost

Är inte hjärnan väldigt knasig? För typ en vecka sedan satt jag i säkert en timma och försökte komma på titeln på en bok som jag läste för ett x antal år sedan och älskade. Men såklart kom aldrig på det och bestämde mig för att ge upp då det kändes som att min hjärna kokade över.
Idag när jag plockade ut en bok ur min bokhylla kom en titel upp i mitt huvud helt plötsligt "let's get lost", i någon minut stod jag och funderade på vart jag fick det ifrån och sen slog det mig att det var titeln till den där boken! Fan vad knäppt det kändes. Har verkligen inte funderat mer på den där boken sen förra veckan.

Anyway, har varit i stan med familjen hela dagen och haft det supermysigt. Är helt slut dock, känns som att huvudet ska ramla av typ. Har legat i våran nya hängmatta de senaste två timmarna och läst och det är väl där jag lär ligga ikväll, tills det blir för kallt, då går jag in och lägger mig i sängen istället.

hmm.. Lördagskväll.. Hängmatta... läsa bok.. dricka kaffe.. äta mörkchoklad... Det låter inte som Camilla riktigt va? Jag kanske börjar bli gammal...


Bild från i nian när jag skulle spela vetenskapsman i någon film vi skulle spela in som säkert blev fantastiskt bra.


ojsan hoppsan

Idag mår jag inte så bra. Jag är inte bakis, drack en och en halv öl igår bara, men jag är slut. Skulle vilat igår. Jobba för fullt fast man är sjuk slår tillbaka tillslut. Ska iväg och göra något kul med familjen idag sen ska jag hem och dö. Och jag som skulle med och fira Bengan ikväll.. Suck.. Det här är första dagen på länge jag faktiskt känner mig deppig, över lite allt möjligt.. Trist! Imorgon är det Råsunda för hela slanten.. Skjut mig långsamt.

Ska fortfarande haffa...!


oh the joooy

Blev tvungen att öppna idag.. Så har bara sovit fyra timmar. Inte brao, inte brao. Hade tänkt ligga hemma ikväll men sen ringde Sara och gjorde mig taggad på att följa med ut och leka på stan. Så så får det bli. Sitter just nu och försöker samla energi till att klä på mig, möhö! Egentligen ska jag möta folket klockan nio på medis. Men det kommer nog inte hända.. Äh, fint folk kommer sent.

Föresten är idag en väldigt bra dag för att idag fick jag veta att Alexander Skarsgård har blivit singel! Ska lätt haffa!

Nej men nu ska jag ta tag i den här kvällen!


CHa cha bitcheeees

skoja..

Mene här sitter jag, måttligt uttråkad. Pillade just lite på bloggdesignen, målet var att byta profilbild och att göra den stor som den förra. Resultatet blev att jag fick  återställa kodmallen och därmed så är inte bloggen lika piffig på sidan längre och profilbilden lyckades jag inte fixa så att den blev stor heller. Tekniska jag.. Men bilden är bytt, eureka, typ.
Blev i alla fall hemma från jobbet idag, måste ta igen mig en dag med all hosta. Har hostat så att jag har fruktansvärt ont i revbenen nu. Usch usch usch! Och barn som klänger på en är väl inte det bästa när man har ont i revbenen. Så fick tvinga mig själv att stanna hemma en dag, trots att det är det värsta jag vet. VIll jobba ju! Men imorgon kör jag igen.

Är så dålig på att hitta på saker när jag är sjuk, slutar alltid med att jag sitter vid datorn hela dagen och sedan är pigg som en duracellkanin på kvällen när jag ska sova för att jag inte sysselsatt mig själv under dagen. Men sen är jag ju hemma idag för att ta igen mig själv.. Så jag ska ta det lugnt.

Igår gjorde vi om på Bergfoten, möblerade om och dekorerade lite.. Vi har fortfarande en del kvar att göra men hitills har det blivit skitsnyggt. Är jättenöjd. Ska bli kul att visa de andra kollegorna sen när de kommer tillbaka från semestern. 

Nåja, nu ska jag göra det som jag gör bäst när jag är sjuk. Titta på Vänner!

Bara så ni vet så var det tv-serien jag menade. Så att mina vänner inte tror att det är dom jag sitter och tittar på.. Ååh, humorn är på topp.

xoxoxoxoox


hold your glasses up , people everywhere, now everybody put your hands in the air. Yeeah yeaaah

"vi kommer vara så trötta på alla låtar som spelas här när vi kommer hem", sa Filippa första dagen vi var nere i Rhodos. "Nej, vi kommer vara hjärntvättade", svarade jag då. Och vem hade inte rätt? Jag har lyssnat konstant på vissa låtar som spelades där nere sen vi kom hem bara för att det får mig att tänka tillbaka på Rhodos så mycket. Så ja, jag är hjärntvättad och min musiksmak har alltså sjunkt nedåt lite sen jag kom hem.. Men vad fann.

Det här är en låt som jag avskydde innan vi åkte som spelas flitigt just nu. Haha, jag ser verkligen El corazon framför mig när jag hör den här låten, ser en viss bartender le och vifta upp och ned med armarna framför mig. Helt sjukt hjärntvättad är jag!


move your body out on the floor
put your troubles aside, start livin'
anybody, can let go
throw away all your problems, cuz right now is party time
girl, dont feel outta place
cuz i am in love with this feelin now, ahaah




joy is not in things, it is in us

Måste bara få ut att trots att jag är dunderförkyld, trots att jag är hemma i regniga Sverige, trots att jag fortfarande håller på att traggla mig igenom något som har varit så jävla jobbigt, trots min kaosdag på jobbet och trots att jag var så sjuk/envis vid ett tillfälle i Rhodos att jag spydde på Filippas fot (!!!! hahahaha, fråga inte) så känner jag mig så jävla lycklig just nu.

Jag har precis haft en sjukt bra vecka på Rhodos, jag älskar mitt jobb, jag har kommit in på förskollärarprogrammet, jag har underbara kollegor som peppar mig till att bli förskollärare genom att ge mig sånt jävla självförtroende inom yrket, jag har underbara vänner, en underbar familj, en hutlöst söt katt och jag är faktiskt ganska brun för första gången på flera år.. Jag har fan inte mycket att klaga på egentligen. Allt går som jag vill helt plötsligt. Ni alla deppiga människor där ute, plötsligt vänder vinden!

Jag venne vad det här var för ryck egentligen, någon släng av omvänd pms tror jag.

 

Nu, oreos och true blood.

 

xoxo

 

gossip girl..

 

ssk


Rhodoos

Hemma nu, eller jag kom hem igårkväll men har inte orkat blogga fören nu. Idag har jag dessutom jobbat, fyfan vilken stressig dag det har varit. Åtta förskolor ihopslagna är inte att rekomendera.
Iaf Rhodos.. Rhodos...! Vad kul vi hade! Även om jag var sjuk halva veckan och gick på tabletter som inte fick blandas med alkohol så hade jag så jävla kul. Det är som en liten bubbla där nere, en egen liten värld typ. Och jag gillar det. Mycket. Förstår typ inte att jag är hemma, det känns som att jag fortfarande är kvar där nere i huvudet. Tänker på vad jag skulle ha gjort nu om jag varit där. Just nu hade vi antagligen precis vaknat från våran siesta för att börja fixa oss inför middagen. Åh jag vill tillbaka. Hade velat åka två veckor istället. Det var helt klart det jag behövde efter det jag gått igenom senaste tiden.. Bästa medicinen.. TA MIG TILLBAKAAA! Men men. Nu är jag hemma och verkligheten slog mig i ansiktet dirket med jobb, en fet förkylning, dåligt väder och hela köret.

xoxoxoxooxo

Live like there's no tomorrow


Oooh

Tänkte bara visa att jag lever och berätta att jag drar till Rhodos imorgon. Heltt sjukt, förstår inte att jag ska åka. Men det ska jag. Najs! Har lite resfeber fakitkst. Men mest ångest för allt jag måste hinna med idag med min enorma baksmälla. Ughibughi!


.

Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can’t change.


ääh jag drar

Om 24 timmar sitter vi antingen i våra nya fina stolar, dricker och lyssnar på härlig musik, eller så hänger vi runt på campingen med några sköningar! Och för att inte tala om 48 timmar då vi kommer sitta och tagga inför paramore som snart ska spela.. Ååååh jag dööör!


Maskineeen

Så jag beställer en drink och jag beställer en liggande åtta med shottar och BAM jag är borta!

JAG KÄNNER INGEN ÅÅÅNGEEER!

Peace & love förra året <3


!!

Jajaaa men tagga tillllll!!!!!

'

Putte på tisdag :)


.

Det värsta är att vi alltid var här. Hemma hos mig, i mitt rum. Alla minnen finns här! Allt finns här.. Min flyktplats är nu mera  fyllt av dig, ångest. Och jag vill inte minnas, för det gör ont.. Jag kan stå utanför MIN dörr en halvtimma innan jag lyckas gå in, innan jag får bort den där klumpen i magen. Jag måste samla mod för att orka ta mig in i MITT hem. Det är sjukt..

Aja.. jättebra att blogga på fyllan.. var iaf ute ikväll. har tappat rösten och känner mig död. imorgon går jag inte utanför dörren. Måste ta igen mig. Psykiskt och fyskiskt. Jag är slut.

RSS 2.0