Just too good to be true

Satt och tittade inne på klart.se och kikade på vad det ska bli för väder den här veckan och när jag kom in på söndag så möttes jag av det här?! Det är ju nästan för bra för att vara sant!


Dag 14

Haha har glömt bort det här lite

Det här är nästan precis ett år sedan, fn-dagarna.. Var tvungen att ta den finaste bilden från den dagen också, såklart!


Ge mig konseeert


Muuhuums

Idag har varit en mysig dag! Har handlat ursnygga skor, en skitsöt kofta och ett superfint armband! (hehe) och efter det var jag på brunch på Malmen med mina favorittjejer. I lööve it!

Nu ligger jag här med världens huvudvärk efter att ha storrensat garderoben, slängde massa skit och återfann en del. Så det känns super. A om man inte räknar med huvudvärken då såklart.

Haha kände mig jätteinspirerad att blogga men nu när jag väl sitter här så kommer jag inte på något att skriva.

Är så konsertsugen just nu, har inte sett en enda spelning sen sommaren, inte ens någon liten spelning med ett amatörband. Spelningar var ju mitt liv förut så det känns konstigt.

En liten lista på vilka jag helst vill se just nu:

Veronica Maggio


Phoenix


Two Door Cinema Club


Arctic Monkeys


Men allra helst vill jag se....... Paramore (igen! Ååh paramore live var en av de bästa upplevelserna jag haft)

:)

Har världens mysigaste helg!

Poppa popcorn i en kastrull

Just nu bor jag i Maarets lägenhet och är kattvakt åt hennes lilla Gurra. Idag blev jag fasligt sugen på popcorn så jag gick och handlade micropopcorn. Väl i köket insåg jag till min fasa att det inte fanns någon micro....... (:@) Desperat som jag var bestämde jag mig för att poppa ändå.. I kastrull.. Så jag skar upp popcorn paketet och såhär gick det:

(när man läser denna story måste man ha den här låten på!)

Taggad cheey med micropopcorn!

Sen insåg jag att det inte fanns någon olja..

Så jag tog margarin istället..

Jag slängde i några popcorn för att se vad som hände

Och först började det bubbla?!

Men sen började det poppa! YEEESSS!

Så jag hällde i resten av popcornen och det började poppa, jag blev så imponerad att jag glömde stänga locket på kastrullen.. Så popcorn började flyga ut

Jag stängde fort igen locket och sen började jag provsmaka alla utflugna popcorn...

Men jag hade glömt salta,, uuusch

Sen började det lukta bränt så jag satte i panik på fläkten

När jag öppnade locket förväntade jag mig att se kolsvarta popcorn.. men icke!

Jag hällde försiktigt ner popcornen i en skål och undrade hur det kunde lukta bränt eftersom popcornen var så fina, lite konstig färg bara kanske men det var väl av margarinet tänket jag.. Men sen kom jag till popcornen i bottnen...

Då blev jag arg

Efter att ha rensat bort alla svarta popcorn satte jag mig i soffan framför Greys Anatomy med mina resterande halvbruna popcorn. Ganska nöjd ändå. Tills jag fick ont i magen..

 

Märks det att jag är rastlös?


Tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart

God morgon loveeers! Idag vaknade jag av mig själv klockan sju, pigg som en lärka och på superduperhumör! Varför? Idag och imorgon ska jag jobba på Bergfoten, på småbarnsavdelningen med mina små söötungar, som jag har saknat dem!

åååh <3


Gissa vart det här kommer från:

"Det här var väl skojigt för er ungar, nu fick ni se en neger. Det har ni väl aldrig gjort förut va?"
"Det har vi visst det! på BIO!"
"Amen det är väl inte riktigt samma sak, den här negern är ju påriktigt. Passa på att titta här nu!"

"Jag la hatburken i hans ficka!"
"Jaha?"
"Så han kommer dö en plågsam död nu. Det känns väl bra?"

"pass på, för nu kommer guppet här!" *kör på guppet*  "aa, det där var väl skojigt? Passa på att vara glada nu för man vet aldrig när det blir roligt nästa gång inte." *backar bilen över guppet igen* "Nu gör vi det här en gång till och sen får ni tänka på att jag gör det bara för er skull för jag tycker inte själv att det är ett dugg roligt"

Så jäävla bra

Camilla är duktig

Klockan är kvart i elva och jag har redan hunnit med en massa vettiga saker, jag har:
Sökt till högskola
Beställt hem blankett från försäkringskassan
Sett över min ekonomi
Beställt busskort, alltid lika tråkig grej att lägga pengar på
Fört över pengar på mitt sparkonto

Duuuktig cheey

Veronica Maggio <3




cancer i hjärnan

I natt vaknade jag och det gjorde så fruktansvärt ont i hela mitt huvud, trodde jag. Min första tanke var att nu jävlar har jag fått cancer i hjärnan.. Det roliga är att mina tankar kring detta var, "Om jag försöker somna om så kanske det är bra imorgon när jag vaknar...", "Fan jag kan inte ha cancer, måste jobba imorgon", "Jääävla skit, nu har jag cancer och jag som hatar att ta sprutor". Jag såg verkligen allvaret i det hela.
Sen efter ett tag lyckades jag lokalisera smärtan och insåg att det var örat jag hade ont i. Och fy vad ont jag hade, jag kan inte minnas när jag hade så ont av något senast och det var längesen jag grät av smärta. Så idag har jag varit hos läkaren, fått pencillin och sådär.. Det hade spruckit i örat i natt tydligen, är det trumhinnan som spricker vid öroninflammation? Aja, något sprack. Så det förklarar väl varför jag hade så ont. Får inte jobba imorgon heller, pga den höga ljudnivån, så jag missar min sista dag på Njupkärr. Skoj.. Men jag ska komma dit nästa vecka o säga hej då ordentligt.
Det som är mest störande är att jag inte mår speciellt dåligt egentligen, det bultar lite irriterande i örat hela tiden och aa det gör ont när jag hör låga, höga ljud, men det kan man faktiskt leva med och sen är jag ju trött efter att inte ha fått sova så mycket inatt, men annars är det inte så farligt egentligen.

Så nu är jag hemma, när jag kom hem tänkte jag att nu ska ha det lite tyst o lugnt innan de andra kommer hem o livar. Men inte då, blev bemött av en hyperaktiv katt istället... Jag har knappt kvarit hemma en timma och han har redan lyckats välta ner ett mjölkpaket, en fotoram i mitt rum (den gick sönder.. great) och en blomkruka, så jag blev tvungen att dra fram dammsugaren, ingen fröjd för örat. Han är fortfarande helt bananas.. Önska mig lycka till!

:(


Breathe

Är så jävla trött på att vara sjuk nu!! Gah, har hostat och haft ont i huvudet i säkert tre veckor. Igår hade jag så ont i huvudet att jag var tvungen att dra hem, och jag kände mig typ packad när jag gick hem, haha. Jag vinlgade fram kändes det som, förstår inte riktigt vad som hände där, hade fått i mig en cider till middagen bara. Riktigt skumt. Huvudvärk = ingen motorik, inget jag har hört förut iaf.

Så idag ska jag bara ta det lugnt, har hitills sett det sista avsnittet på säsong två av greys anatomy - när Denny dör. Så jag har gråtit lite idag kan jag erkänna.. Haha hade glömt hur sorgligt det är!

Nu ska jag ge mig på att titta på den där nya disneyfilmen Trassel som alla pratar om... Eller så tittar jag Greys Anatomy istället.. Får se!


Den där känslan

På onsdag jobbar jag min sista dag på det dagiset jag har varit på ett tag nu, har inte varit på det här stället lika länge som på bergfoten och det har inte kommit alls lika djupt in i mitt hjärta. Men det är något med den där känslan att tömma sitt skåp med teckningar man fått från barnen och hyllan från alla kläder man lyckats lämna här. Ger mig lite ångest faktiskt. Särskilt när jag precis börjat känna mig hemmastadd här, tog fem av de sex veckorna jag varit här att bli det.

Gud vad jag längtar tills jag har pluggat klart och fått en fast anställning..


Made my day

Har skrattat i säkert en kvart åt det här (högt). Borde jag sova eller vad?


Glad fettisdag/grattis på fettisdagen/ha en härlig fettisdag....

Eller kanske den lämpligaste, god fettisdag!

Synd bara att jag hatar semlor. Vi fick semlor till mellis på jobbet idag, men det var liksom själva bullen och sen fick man lägga på grädde o mandelmassa själv, för barn (och jag) kan ju vara ganska tjinkiga (stavas det så?). Så jag åt iaf en semla utan grädde o mandelmassa, eller ja en bulle blir det väl då...
Jag har iaf firat fettisdagen med att äta en torr bulle och sen har jag köpt en påse lösgodis. Tur att det heter fettisdagen och inte semeldagen.. Älskar att ha en ursäkt för att äta godis!


the world spins madly on

Saknar er galet mycket


brrr

Sitter och tittar på Greys anatomy, hade glömt hur bra den serien är! Me like! Hanna gick för en stund sedan, vi mös/myste (?!) och tittade på Bridget Jones, myspys!
Jag är så jävla trött nu, det var länge sedan jag var så bakis som jag har varit idag, herregud. Har mått illa och haft värsta huvudvärken, svinjobbigt. Så har inte fått ett piss gjort idag. Men så går det om man dricker för mycket tequila, men det var värt det!
Om en liten stund ska jag ge mig ut i kylan och möta Niklas, får typ ångest varje gång jag ska gå ut för att jag hatar att frysa så mycket, haha..!

Ajaa.. har inget vettigt att blogg om egentligen.

Ida och jag pussades lite med statyn! Det här är då påvägen till krogen och inte påväg från som man skulle kunna tro.. eheh


Oops

Jag var ute med Ida igår och någon gång under kvällen satt jag och snackade med en kille och han kom på en lek där vi skulle gissa saker hos varandra. Så kom vi till musik och jag kunde inte komma på vad han lyssnade på,
Killen: Men jag lyssnar på ..... (säger ett namn som jag inte hör)
Jag: Va?
Killen: .... (Jag hör återigen inte namnet)
Jag: Ahaaa haaan!
Killen: VA? Så du har hört honom? Shit vad coolt, typ ingen har det.
Jag: eh... aa
Killen: Har du hört den där låten ..... (säger en låttitel men jag hör inte vad han säger)
Jag: ... Mm
Killen: Har du? Vad tyckte du?? Den är såå braa eller hur?
Jag: aa.!
Killen: *tittar på mig och förväntar sig att jag ska säga något mer om den*
Jag: Den har... öh, asbra text!
Killen: .....?
Jag: ??
Killen: Den är instrumental...
Jag: ehehehe


 

 


RSS 2.0