When I walk in spot this is what I see, everybody stops and staring at me

haaha, garvar fortfarande åt en händelse på jobbet (globen) i förrgår. Efter lite dans och sång till "sexy and I know it" stod vi i kiosken och laddade inför pausen. Självklart är detta ingen sång som är lätt att få ut ur huvudet så vi stod och sjöng, ganska högt, på sången medan vi jobbade.

Jag, Kim och Christine (sjunger högt): Aaah, girl look at that body, I woork out. When I walk in spot this is what I see, everybody stops and staring at me.. I've got  passion in my pants and i aint afraid to show it. I'm sexy and i know iiit! (osv)

* Barchefen kliver in i kiosken och börjar pilla med en av kassorna.*

*Kim slutar sjunga och petar på mig för att jag också ska sluta*

*Pinsam tystnad och vi fortsätter jobba för att se lite seriösa ut*


Barchefen(tyst för sig själv): Wiggle wiggle wiggle wiggle wiggle wiggle yeah!

*Jag, Kim och Christine tittar chockat på varandra och brister ut i skratt*


Har inte garvat så mycket sen Bob Sapp kom in i mitt liv!

Inser att det här är lite svårt att förstå för de som inte har hört låten.. Så lyssna och njuuut


trött tjej

Oj, glömde bort att blogga lite.

I fredags var det jobb på in flames, jag slutade halv två på natten så det var inte mycket mer än de som hände.
Igår hade vi lite släktmiddag och efter det var det tänkt att jag och Filippa skulle gå ut men det gick inte så bra.. Efter att ha missat bussen, tagit oss in till stan med taxi men ändå kommit försent och därmed behövde vi betala inträde kände jag att mitt humör svek mig. Jag pallade inte gå ut, jag var hur trött som helst och sjukt otaggad. Så det blev hemgång. Har fortfarande dåligt samvete för att jag lurade in Filippa till stan för att sedan svika.. Men men..

Idag har jag och Filippa varit i sickla och handlat lite, hon har ju precis tagit körkot så det känns så kul att glida runt i bilen med henne och digga musik!
Det blev lite shopping också. Ett par ASsnygga skor. I'm in love!! En skitmysig tjocktröja som kommer vara superbra att ha på förskolan nu i vinter.. Den är till och med luddig innuti... Åååhå! Sen köpte jag en t-shirt som typ alla har från H&M men jag diggar färgen på den. Det blev även två små linnen från gina.

Ikväll ska jag äta popcorn och chilla gärnet för imorgon är det första dagen på praktiken. Är faktiskt lite nervös..

Finaa

Min nya myströja, kolla luddet i luvan, så är det innuti tröjan också


Mums

Kom precis hem efter att ha varit på bio med Filippa och sett Breaking Dawn. Den var faktiskt bättre än vad jag trodde den skulle vara (med tanke på de förra filmerna). Helt klart den bästa hitills! Längtar sjukt mycket till del 2... Hoppas året går fort.

Igår var jag och hälsade på praktikplatsen och det kändes hur bra som helst! Längtar verkligen tills på måndag då praktiken startar. Efter det åkte jag och hälsade på mina pluttisar på Njupkärs förskola. Tanken var att jag bara skulle hämta mina kläder som är kvar där men det slutade med att jag stannade kvar en stund, åt lite lunch med dem och mös lite. Saknar dem..!

På kvällen var det jobb som gällde och efter det en after work.. Haha, jag och Hanna fick för oss att vi skulle shotta och efter det gick det baaara utför kan jag lova.  Mehehe

Imorgon är det skola och jobb som gäller. Busy busy

Snuttisaaar

Haha, ååh hittade den här bilden på google. Den där scenen kommer höra till del 2 och alla som har läst boken vet att den kommer vara awesome!


There is something I see in you, it might kill me but I want it to be true

Om 5-10 arbetssdagar hänger den här på min vägg! I love it!

Nu ska jag plugga en timma och sen ska jag åka och jobba på Derbyt, kaaaozz


Tack, tack tack för igår!


Allting var jättelyckat igår. Först tjejmiddag hemma hos mig med allt vad det innebär. Bubbel, chips, god mat, charader, hög musik och dans. Underbart!
Sen drog vi till Skeppsbar, efter lite missade bussar och sura taxibolag. Och jag blev förvånad över hur många som kom, det var så himla roligt! Och dessutom så var alla sjukt taggade och jag tror inte det var många som inte var med och dansade i alla fall någon gång under kvällen. Runt två-halv tre var vi hur många som helst på dansgolvet som stod och skuttade och viftade med händerna och sjöng (skrek) med i chris browns låt "yeah". När han sjunger "Hold your glasses up, people everywhere . Now everybody put your hands in the air Yeah, yeah, yeah," var det en massa glas och händer uppe i luften. Sjukt härlig stämning!

Nej den här kvällen är oförglömlig!

Hela tjejgänget <3

Mina gullegrisaaar!!

Världens bästa pärlplatta, erkänn?

<3

<3

Tvingade på alla partyhattar, till och med Oscar som stod i baren, Jesper vägrade. Buu på honom!



Myskväll

Jag och mamma har lite myskväll! Skönt att bara ta det lugnt ikväll så att jag orkar gå all in imorgon! Är så ruskigt taggad på imorgon!

Vi startade kvällen med ansiktsmask, sen blir det idol :)


I'm in löööve with my new plånkelånka!

Nu är jag hemma efter en föreläsning i skolan, helt okej intressant var det idag. Fick iaf träffa mina fina klasskompisar som höll på o tisslade hela dagen om något jag inte fick höööraaaaa! Ibland suger det att vara födelsedagsbarn ;) Blir nyfiken ju!

Inte nog med att jag fick superfina presenter av min familj imorse så kom jag hem och hittade min plånbok från urban expressions i brevlådan och jag är så käär, jag totalälskar den. TIll och med mer än min gamla plånbok som jag älskade djuupt. Åååh käärlek <3

Det märks ganska tydligt att jag har återinstallerat camfunktionen på min dator va?


Looks like i made iiiit

Jag får gå på systemet nuuu, bara så ni vet!!


flumhumööör

Hej hopp!

Nu ska jag snart springa till bussen för att åka till haninge och hämta mig leeeeggg! Score! Hoppas jag blev fin på bilden, tivlar då jag var magsjuk när jag tog den. Ajaaaa! Ikväll ska jag träffa Ida, pepp pepp.

Kolla finnen på mitt näsben, fin va? :)))))))))))))) perfekt till tjugoårsdagen o allt liksom! Tack gud, tacckkk

Borstade bort alla tandtroll idag också, bra va?

It's one of those days

 

 

Senare idag kommer the story of the tandborstsfriends! To bo continued


Den här veckan blir cool

Sitter just nu och försöker vara positiv trots att banken skickat tillbaka reklamationen och påstår att uppgifter som jag gett dem saknas. Har ju trots allt en helt okej vecka framför mig..

vet att ni älskar mina paintskillzzzz

 

xoxoxoxoxo


Det är inte lätt när det är svårt

Hemma hos mig pluggas det just nu FLITIGT! Och det lär ju lukta bränt här så mycket jag tänker och filosiferar just nu.
Kursen vi läser nu som heter "Didaktiska och pedagogiska miljöer och teoretiska perspektiv" är snurrig och förvirrande och mitt huvud börjar snurra såfort jag öppnar en bok och försöker förstå vad det står. I våran klass lilla facebookgrupp diskuteras det flitigt men fan, alla förstår olika och jag tror nästan att det bara förvirrar en ännu mer att gå in där och börja diskutera. Ska stänga av facebook snart och bara hoppas att min tolkning av allt är rätt, för snart kommer allt snurra så mycket att jag inte kommer förstå något alls längre.

Ser ni varför varför man är förvirrad eller?




check!


Har beställt här plånboken, det var lika bra. Känns inge bra att gå runt med lösa pengar och bankomatkort i väskan så vart så "illa tvungen". O vill bara att allt ska bli återställt igen efter stölden! Så härmed stryker jag denna från önskelistan - CHECK!

who would have known how bittersweet this would taste


My body tells me no but I won't quit
Cause I want more, cause I want more


Börjar leva igen efter maginfluensan nu. Var på föreläsning igår och bara det tog all energi från mig, huvudet bara snurrade efter med all ny information och jag insåg hur mycket efter jag ligger efter att ha missat lektionen i tisdags. Bajs bajs. Hem o sova efter det kunde jag icke för då var det dags för jobb. Det var faktiskt skönt att jobba. Ibland glömmer jag bort hur tacksam jag faktiskt är för globenjobbet då det är det enda stället i världen jag kan släppa allt annat, alla tankar, allt som händer i livet och bara fokusera på här och nu. Man är helt enkelt för stressad för att hinna tänka, och det är så otroligt skönt för mig för i vanliga fall susar alla tankar runt i mitt huvud konstant.

Efter jobbet åkte jag hem, åt och tittade på desperate housewives. Sen däckade jag. Skönt!

Idag ska jag plugga och sen mysa med Filippa. I like


Kära tomten

Något jag aldrig kommer få tillbaka efter stölden är min kära plånbok. Oj vad jag älskade min plånbok! Så himla fin

Idag låg jag i sängen och trösttittade på plånböcker på nelly.com (inte för att jag har några pengar till att köpa en då någon jävla äckelpotta tömt mitt konto) men jag hittade iaf en hur söt plånbok som helst som jag ska drömma om inatt..

Både tjugoårsdagen och julafton börjar närma sig så får väl skriva upp den här på önskelistan..


jag lever

De senaste dagarna har varit riktigt förjävliga. I tisdags for jag runt och försökte fixa id, mer info till polisen och alla bankgrejer. Och allt gick emot mig, verkligen ALLT. Missade bussar, polisen stängde, otrevlig bankpersonal och allting blev krånligare utan giltigt id såklart. Fick stå och tjata på kassörskan som satt på banken för att få ta ut pengar så att jag kan göra ett nytt legg med mitt pass som gick ut 4 oktober. Dessutom var det världens kaospass på globen efter det. Fyfan vad jobbigt det var. Konstant kö och allt tog slut..

Som om det här inte räcker så vaknade jag tidigt igårmorse och spydde... Så igår låg jag hemma hela dagen, kom knappt upp ur sängen förutom för att springa o slänga mig över toaletten. På kvällen åkte jag och pappa till polisen och fixade mitt legg, skönt att ha det gjort men inge kul o åka iväg när man mår så dåligt

Idag mår jag bättre, har inte kräkts men får fortfarande knappt i mig mat, det lilla jag har fått i mig har jag fått behålla i alla fall. Woho..

Sitter här o väntar på att få lite tur någon gång. Undrar verkligen vad jag har gjort för att förtjäna all denna otur som jag haft senaste tiden.

RSS 2.0