exakt såhär känner jag efter klippningen i fredags..

(ja, jag sörjer fortfarande mitt jäkla hår)

Bobban slår till igen

Idag var det Erik Saades tur att uppträda i annexet och självklart befann vi oss på plats för lite popcornförsäljning, osv osv. Nu är jag trött, ska äta middag, spela the sims och sova. Imorgon blir det biomys med kimsson!

Förövrigt, en rolig händelse idag. - Saade duschade på scenen och slängde sedan av sig skjortan till publiken vilket jag och kim hade vilda diskussioner om (okej, diskussionen bestod mest av undringar och frustrering kring varför han behöll linnet på). Väl när konserten var slut segade folk med att gå ut från arenan och framför våran hiss står en hel klunga med småtjejer och diskuterar vilt. Plötsligt ser jag en kökssax flyga runt och bestämmer mig för att se efter om jag borde ingripa. Vad är det jag ser när jag går fram? Jo Saades vita skjorta, i bitar. De delade alltså upp skjortan. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta.

Bob Sapp hade gjort sig lördagsfin, dagen till ära. Våran finaste loverboy <3

Ikväll händer det grejeer

För första gången på länge jobbar jag inte både fredag och lördag och detta ska firas med en utgång. Dessutom så lämnades examinationen in idag - ännu en anledning att fira.
Så nu sitter jag hos Filippa och kollar när BF gör i ordning sig. Exciting, exciting.

jag har blivit bestulen!!!

På mitt hår.
"Klipp bara det som verkligen behövs är du snäll"
"Jadå, tar bara lite på topparna" *angel face*
"Bra"
30 minuter senare....
"IT'S ALL GONE?!??!? :'( :'("
"Mohahahhahaha" *Devil face*
:'(

vill men kan inte

Jag skulle vilja skriva av mig om allt just nu. Om lyckan, om förvirringen, om rädslan och om ensamhet. Men jag är alldeles för envis för att öppna upp mig om det här. Och jag är alldeles för egoistisk, för det här är en hemlighet som jag vill behålla för mig själv, den är min, bara min och jag vill inte dela den med någon.
Och sanningen är att jag inte vill prata om det, jag vill inte höra andras åsikter, andras tankar och andras idéer. Jag vill göra det här i min takt och på mitt egna sätt. Jag behöver det för en gångs skull. 

Så istället sitter jag här, med något mystiskt som fladdrar runt i min mage och skriver i kodord.


Men det är så det får vara. I alla fall just nu.

I'm not giving up, i'm just giving in


Min tattooo!



Kom på att jag glömde berätta vad jag gjorde på Alenas i måndags. Jo, min tredje tattoo som sitter över ankeln! I like it.

Minns ni Bob Sapp ?

Om inte så ska jag ta och återberätta detta!

Det var en gång...
En lång och tråkig arbetsdag så hittade och stal jag och Kim en man vid namn Bob Sapp och värvade honom till vårt gäng. Efter det har Bobban skrämt ett x antal kollegor genom att ramla över en när man öppnat en dörr eller stått och sett mysko ut inne på en mörk toalett. Bobban kom att bli en stor kändis på Globen och var min och Kims favoritkille.

Bobban in da showeeer!

En dag när jag och Kim kom till jobbet var Bobban ledsen. Varför? Jo, någon hade brutalt halshuggit honom (vi vet fortfarande inte vem det var!! Du onde man, träd fram. Du förtjänar ditt straff för detta dåd). Jag och Kim gjorde det bästa av situationen och gav honom en blindpinne så att han i alla fall kan ta sig fram i Globens trånga korridorer.

Dock blev den huvudlöse Bob en ganska rolig attraktion i omklädningsrummet som huvudlös, men säg inte det till honom. Ok? Ssssh


SNipp snap snut så var sagan slut!

Såhär ser det ut

Hej hej! De senaste dagarna har bestått av en massa plugg och jobb på Globen. Imorgon börjar Dreamhack vilket innebär att jag har 32 timmars jobb framför mig lördag och söndag, med några få timmars mellanrum emellan. Kommer bli tufft!
Men såhär ser mitt schema för de närmsta månaderna för att jag ska orka:

4 Maj LMFAO Grönan


16 Maj MASKINEN Grönan



1 Juni AVICII 




26 - 30 Juni PEACE AND LOVE




13 september DEN SVENSKA BJÖRNSTAMMEN Grönan



hhahah

mina mongon alltså <3

true story

 

 

 


värd dag

Har inte gjort något vettigt idag, eller jo var på föreläsning men det var fan inte vettigt det heller, det gav mig ingenting. Känns som att jag slösade bort min tid bara.
Ska försöka plugga lite ikväll, försöka. haha. Jag har NOLL motivation alltså, måste skärpa mig.


Mina anteckningar under föreläsningen

Viggo är min nya kärlek

Idag var jag först med Kim på Alenas studio och gjorde dumheter som ni får ta del av senare i veckan.
Efter det åkte vi till Elin för den efterlängtade Puppy showern. Åååh så fin han var! Min kärlek för hundar bara växer och växer, bli inte förvånad om jag sitter med en liten valp om ett år.. <3



Leksaken på bilden var min present, en blå elefant :)

Varför är alla arbetspass kaos nu för tiden?

The No No Song

Igår var KAOS! Det var kö i sex timmar i sträck, allt tog slut, kiosken var länsad, stök överallt, försäljningsrekord, personalbrist. You name it. Vi slutade runt halv två så då var det bara att pallra sig till slussen för att ta nattbussen hem, väl hemma så kräktes jag och sen dess har jag mått piss. Misstänker migrän. Så det var bara att ringa och sjunkanmäla sig från jobbet ikväll. Känner mig sämst. Vill försöka plugga lite i alla fall, hoppas jag orkar. Måste verkligen. blu

Igår var jag ledsen på vädergudarna.

En öl till det?

Igår åkte jag till skolan och höll mitt tal, det kändes riktigt bra och läraren som är hundmänniska sa frustrerat att hon inte kunde säga emot något av mina argument.
Efter skolan åkte jag till jobbet, stod i Annexet med Kim och Elin, massa myys! Det var ett lugnt pass så det var skönt!
Efter jobbet drog jag och Kim till Skeppsbar där Oscar blandade spritdrinkar till mig, vilket resulterade i att jag kände mig tröttfull och åkte hem klockan två.
Kolla mitt munsååår :'( Blir alltid så när det blir kallt ute. blöblöblööö
Fin öl va?`
Drinken som gjorde Camilla full, olika spritsocker + lite sockerlag.

Hade feber inatt

Jag är ganska säker på att jag hade feber inatt, frossa och feberdrömmar. Ångestdrömmar. Uschhh!
Ska ta det riktigt lugnt idag, ska öva på mitt tal inför imorgon och kanske försöka skriva lite på examinationen. Annars ska jag bara mysa och vila.
Imorgon är det först tal som gäller sen blir det jobb på annexet. Jobbar lördag och söndag också. Så förhoppningsvis blir jag frisk om jag vilar idag. Förhoppningsvis. Tänker i alla fall inte missa något jobbpass. Det går inte för sig. Jag krigar!


Sjuklingar fastnar inte på bild.

Camillas pluggtips

  • Sprid ut ditt pluggande. Gör inte allting på två dagar för att få det klart, planera och dela upp pluggandet på olika dagar. Annars blir det bara kaos i huvudet.
  • Anteckna medan du läser kurslitteraturen - detta för att slippa gå tillbaka senare.
  • Sträckläs INTE! Läs en timma och sen gör du något annat i en halvtimme, gå en promenad, städa rummet, diska, koka en kopp te, kolla facebook. Man klarar bara av att läsa effektivt i en timma.
  • Gräv inte ner dig i plugg. - Gör annat, plugga inte hela kvällarna, gå på bio, träffa kompisar, sätt på lite musik och dansa, träna, jobba, osv. Man måsste koppla bort studierna ibland och ha kul.
  • Köp färgglada pennor, post-itlappar och anteckningsblock - så mycket roligare!

Katt vs hund

Jag ligger hemma och skriver på mitt sista tal - ett argumentrerande tal. Jag blev just klar och jag tänkte faktiskt dela med mig av detta till er i brist på blogginspiration. hohoho. Nu vet jag ju att många vet om min kärlek till hundar så läs detta med en nypa salt!

Katter är bättre än hundar


Folk brukar alltid säga att människans bästa vän är hunden. Jag håller inte med, för en av mina bästa vänner är en katt. Min lilla Sune.

Sune tvingar inte ut mig på promenader när jag är sjuk. Sune tvingar inte mig att gå ner i arbetstid och Sune skäller inte när någon ringer på dörren.


Istället lever han sitt eget liv om dagarna, precis som jag lever mitt eget liv. Antingen är han ute i sitt kattrevir eller hemma i sängen, han är självständig. Men så fort jag kommer hem, då är jag hans number one, då vill han gosa, busa eller  bara följa efter mig. Och jag behöver aldrig oroa mig för att jag ska behöva sova själv, för jag har alltid Sune, mitt ljus i mörkret som sällskap.


Många säger att katter bara gör saker utefter deras villkor, och visst är det så, katter är tuffa djur. Men skaffar du en hund måste du göra allting efter hundens villkor. Vilket innebär att hunden hela tiden är beroende utav dig. Ja, hundar är oerhört söta varelser men de kommer alltid kräva mer tid än vad en katt gör.


Jag läste ett citat i en artikel för några år sedan som sa, ”En hund är en tjänare, en katt är en vän”. Även om detta låter ganska hårt så är jag beredd att hålla med. Du kan aldrig få en katt att sitta på kommando men det gör du inte med dina vänner heller, eller hur?


Låt oss säga att jag har varit ute en kväll och mår sådär urkasst dagen efter och bara vill ligga i sängen hela dagen – alla känner igen scenariot va? En hund hade aldrig tillåtit det, den hade du blivit tvungen att pallra dig upp och gå ut med, i snöstorm, orkaner och värmeböljor.


En katt hade tyckt att en sängliggande person var en optimal chans för en massa mys. Skulle den trots det bli rastlös någon gång under dagen hade katten gått och hämtat en leksak och sysselsatt sig själv en stund, alternativt bara vandrat ut genom kattluckan.


Inga problem, inget gnäll och sällskap utan krav – det är i alla fall vad jag kallar en bästa vän.




Sorry bitch, that's just how I roll

Så jag jobbade till klockan 04 i söndags, det var en helveteskväll och jag vet att jag har sagt det förut men nu är det på riktigt, - det här var det värsta globenpasset jag haft. Konstant kö i typ 6 timmar och alla var fulla och odrägliga, vi fick utskällning efter utskällning vilket slutade med att en av oss bröt ihop och chefen fick hoppa in och hjälpa till. Lyckat.

Efter jobbet åkte jag hem till Kim för att sova några timmar innan det var dags för att åka tillbaka till jobbet. Väl hemma vart vi superpigga så vi låg och diskuterade konstiga saker, googlade saker vi var oense om och smsade 118118.
Jag vaknade och kände mig som ett vrak dagen efter men det var bara att dra sig upp och bege sig mot globen för Stockholm Ice. Som tur var så var det passet s ganska kort och smärtfritt så jag ska inte klaga alltför mycket.

Idag har jag varit i skolan på föreläsning, sovit ut och tagit det lugnt. Börjar känna mig förkyld, usch o blä!!

Den enda bilden jag har från helgen är på kims ketchupvagn.. Så ni får den här!

Påsk osv osv

Glad påsk!
Igår var en bra dag, Fia kom hit och överaskade  mig med ett påskägg <3 Gulliga du. Sen åkte vi hem till henne en sväng. Efter det drog vi till fridays, drack drinkar, åt god mat och snackade skit. Sen skulle vi på bio och vi bestämde oss för att gå från sture plan till medborgarplatsen, vilka hurtebullar vi är va? På vägen dit kom jag på att vi skulle gå förbi skeppsbar så att jag kunde ge finaste Oscar en födelsedagskram. Massa mys!

Nu ska jag berätta något som kommer göra Kim arg. Jo, jag såg Hunger games igår och jag har inte ens börjat läsa boken. Men jag var så himla sugen.. Och fy vad bra den var, helt klart den bästa filmen jag sett på länge. De där 2,5 timmarna kändes som tio minuter.


tycker synd om er

ja, tycker synd om er som läser min blogg, ni får alltid komma in och läsa samma inlägg i en vecka när ni troget staplar in här en gång om dagen. Ska skärpa mig, lovar. Blogginspirationen brukar ju komma i samband med våren!

Igår var en mycket, mycket bra dag. Först pluggade jag.. okej nu ljög jag, tänkte plugga men hann aldrig. Jag åkte till Carro och fixade naglarna. Måhåhå så fina de blev ! Sen mötte jag upp Daniel för lite middagsmys på tacobar, sen åkte vi och mötte upp Benjii och hans crew. Sköna grabbar det där. 
Vi gick runt på götgatan lite, tittade på gatumusikanter osv. Sen drog vi till debaser för där skulle ju Individen spela sen! hohoho. Min duktiga Benjamin!! Är stolt över dig.

Var väldigt glad över att jag var där för jag återfann charmen med att se osignade band, kvaliteten på banden var så jäkla grym. Fastnade för ett band som jag suttit och lyssnat på nu på morgonen som heter Riff Knives, riktigt duktiga. Jag och Daniel funderade på om vi ska pallra oss till deras nästa spelning. Spana in dem på spotify vettja! Tycker garanterat att ni ska spana in Individen när ni ändå är igång!
Riff knives- single
(KIM LYSSNA!)




Söndag

Idag ska jag synda och jobba på den heliga vilodagen. Detta är väl inte helt ovanligt för oss globenarbetare men just idag önskar jag att jag kunde få vila. 
Ska jobba förskola imorgon igen, känns så bra att få jobba så mycket som jag gjort nu. Vet inte om det är det eller pga våren som jag mår så bra. Eller pga något annat. Vem vet.. Jag har faktiskt ingen aning.

Bakade kladdkaka igår!

time is running out

Min största rädsla är att jag ska slösa bort mitt liv.

RSS 2.0