saknad

Blev precis lite tårögd när mamma kom hem och berättade att hon träffat en kollega till mig från Bergfoten. Hon hade berättat för mamma att de minsta småttingarna som lärde sig säga mitt namn ganska strax innan jag slutade fortfarande går runt och säger Camilla.. jag vill tillbaka...

You're a liar, you're a cheater, you're fool.. Well that's just like me yoohoo.

Åkte hem till Sara igårkväll med Filippa och vi blev bjudna på middag, svingott var det <3 Sen satt vi och snackade och hängde lite på ballen och sådär, det gamla vanliga! Myspys.
Var faktiskt riktigt duktig med läsningen igår, läste allt man skulle läsa till på fredag och antecknade en massa samtidigt som jag tror kan komma till användning i våran examination sen.

Idag mötte jag upp min grupp vid nio på universitetet och vi skrev ut läroplanen och diskuterade det vi läst lite. Jag känner mig väldigt nöjd då det känns som att jag faktiskt kommer ihåg det mesta som jag läst. Efter det åt vi lunch och gick vi runt och kikade på vad välkomstdagen hade att erbjuda, inte mycket. Men vi kom i alla fall fram till att vi ska till club bojan nästa torsdag och testa studentlivet lite ;)

Jag är ganska nöjd med livet just nu måste jag säga!

Bjuder på dagens mest spelade låt, volbeat - still counting


Mr. Perfect don't exist my little friend
And I tell you it all again, and I do it again
Counting all the assholes in the room, well I'm
definitely not alone, well I'm not alone

Look deep into yourself before you blame all others
for betrayal, for betrayal
I promise, so easy to say, and easy you failed,
and you do it again


läsa läsa läsa läsaa..

Gud vad jag är glad att jag gick och tränade igår, behövde verkligen det och jag blev verkligen uberlycklig när musiken drog igång.

Imorse ringde Njupkärrs förskola och de har panik efter folk i september så jag ska försöka jobba där en gång i veckan, utefter hur mycket plugg jag har. Har jag mycket att göra så behöver jag inte jobba. Vilket känns himla skönt, att jag inte behöver bli stressad över jobbet. Det är på mina villkor. Och gud vad underbart det ska bli att få jobba lite, med en massa nya småttingar dessutom. LOVE IT!

Sitter här och läser, läser och läser. Och antecnkar, antecnkar och antecknar - dels för att hon vill ha in ett papper på begrepp och funderingar man har kring det man läst, antagligen ska hon göra en lektion utifrån detta, och dels för att om en månad är det dags för första skriftlika examinationen, så det är bara att börja samla fakta så att man slipper läsa igenom allting igen sen. Det är rätt kul, men oj vad grusig man blir i ögonen.

Så här har det inte sett ut i mitt rum på lääänge




good times

Tittar igenom min gamla bilddagbok och håller på att skratta på mig. Här var en konversation mellan mig och min pappa när jag var väldigt, väldigt full hemma hos Lasse sommaren 2009.. Finns dom som kallar det Camillas kväll..

"sen gick det bara utför, kvällen avslutades med att pappa fick komma och hämta mig! Tydligen hade han ringt mig och det här var våran konversationen:
Jag: Hallå
Pappa: Hej, när och hur kommer du hem?
Jag: Jag ska ta bussen eller åka cccykel eller aa gå
Pappa: Har du druckit?
Jag: Jag cyklar
Pappa: Har du druckit?
Jag: nej okej.. jag åker.. går!
Pappa: Har du druckit?
Jag: .... nääe
Pappa: Du sluddrar.
Jag: Vadå ssssludddrar?
Pappa: Ja, du sluddrar. Ageghegdskfa (härmade sluddring)
Jag.....
Pappa: Hur mycket har du druckit?
Jag: Lllite vin bara
Pappa: Är du säker på det?
Jag: Aaa jlite öl, kanske
Pappa: Du går hem nu, jag kommer och möter dig.
Jag: ja                                                                                      "

for a pessimist i'm pretty optimistic

Hej heej! Har precis suttit och velat en stund om jag verkligen orkar åka och träna eller inte. Helt slut är jag. Men nu sitter jag i alla fall här i träningskläder och känner mig ganska nöjd. Bussen går om en kvart så har inte så mycket tid.

Men första "föreläsningen" var bra, eller det var med en introduktion av kursen. Vi fick sluta en timma och en kvart för tidigt så.. Vi gick igenom vad vi ska göra den här månaden som kursen håller på. Jag känner mig dock lite förvirrad med hela universitetsgrejen.. Men det är skönt för när man ser sig om i klassrummet så ser man 25 andra som ser minst lika förvirrade ut. Så jag är inte ensam iaf.

En rolig sak är att jag måste varit skitvirrig i torsdags på introduktionsdagen. Vi är ca 150 förskollärarelever som går termin 1 just nu och vi blev indelade i fyra grupper. På något sätt måste jag som blev indelad i grupp 4 blandat ihop det med 3 och gått runt med grupp 3 hela dagen. Så de som jag trodde var mina klasskompisar i torsdags är inte det.. Idag har jag alltså fått träffa min riktiga klass och fått möta endast nya ansikten ännu en gång. Vilket kändes sudär, kom ju ändå in ganska bra i förra klassen..(som förövrigt måste undra vart jag tagit vägen nu.. Vem ger upp efter att bara ha gått på introduktionsdagen liksom?)

Men har fått nya söta små klasskompisar nu, ska ut med några av dem (mina gruppmedlemmar, powerpuffpinlorna ;D) och ta några öl efter välkomstdagen på onsdag, det kommer bli grrrrreeat. Tror studentlivet passar mig ganska bra ändå.

Nu måste jag gå till bussen.

I'm walking on sunshine

Nu ska jag åka in till stan och köpa en större väska som ska bli min skolväska så att mina böcker får plats. Jag gillar att handla väskor :) Sen är det dags för min första föreläsning, pirr pirrr!!


Lycklig tjej + egentligen supermysig sune, även om det inte syns på bilden;)




When nothing goes right, go left

Kom hem från jobbet på en stund sedan, det var ganska skönt att jobba idag faktiskt. Dock fick jag stå själv i kiosken idag då vi hade så ont om folk, vilket var supertrist. Men jag fick i alla fall en biobiljett och en väldans massa beröm för besväret. Chefen sa att det inte är många hon skulle sätta i en kiosk själv så det är väl en merit i alla fall.

Imorgon är det dags för första föreläsningen, är lite pirrig faktiskt. Men mest av allt skulle jag vilja åka till Bergfoten och pussa på alla mina små barn där. Men men..


Jag hatar dig.. jag saknar dig!

Var ju och såg Jag saknar dig med mamma på bio idag. Gud vad jag grinade.. Vet inte ens hur jag ska förklara den filmen. Den var lite konstigt gjord men om man tänker efter så förstår man ändå varför de hade gjort den som de gjorde den. Och ibland fick man liksom sätta in sig i huvudpersonens huvud för att förstå varför vissa saker hände och var med i filmen. Man fick liksom sitta och bearbeta en del saker en stund innan man förstod. Nej, var helt förstörd när jag gick från bion. Kände mig som en zombie. Fyfan vad den var hemsk, på ett bra sätt.

Låt och musikvideo till filmen


Mysdag

Idag ska jag till stan med mamsen för middag och biomys, vi ska se Jag saknar dig. Perfekt lördag för mig som känner mig så seg!


Pash priority

Hade det riktigt trevligt igår måste jag få säga! Så mysigt att träffa lite gammalt folk på bonza. Men gud vad gammal jag kände mig när jag var där, inte så konstigt egentligen eftersom jag hängde där när jag var 17 så den yngre generationen har tagit över såklart. Vi drog till Curres en stund innan spelningen, pinsaaamt men ack så mysigt. Har även en grönan-dejt för att se Danko med grabbarna i Pash priority på fredag. Är redan pepp! Sen drog jag till Niklas en stund efter spelningen och det var kul att äntligen få träffa alla igen..

Bild på Chrille J (gitarrist och en av sångarna) från Pash Priority, bilden var så fin så att den får stå för hela bandet men det finns tre snygga grabbar till i bandet. Skitduktiga pojkar. Gå in och gilla dem på facebook vettja ;Pash Priority


Taggad cheeyy

Sitter här och försöker tagga till lite för ikväll.. Först står det som sagt spelning på schemat och det är jag svintaggad på, eller framförallt är jag taggad på att träffa alla gamla vänner och att få återuppleva en del av mitt gamla liv. Spelningar var ju mitt liv förut verkligen!!

Efter spelningen så har jag lite olika alternativ att välja på, får se hur jag gör. Beroende på mod!

Taggad cheey som kan vrida munnen på konstiga vis..

 


Vågat

Idag har bara tagit det lugnt, mamma och pappa håller på att göra om deras sovrum just nu så dörren in till det är stängt och därför har Sune stått och kraffsat där hela natten.. Så det blev inte så mycket sömn. Kanonkul!
Ikväll ska jag på spelning på Bonza, snacka om nostalgi. Det kommer bli kul, tror jag!

En irriterande sak är att jag har blivit beroende av min vågtång, går knappt utanför dörren utan att ha vågat mitt hår nuförtiden.. Vågat va?


Jordens ungergång

Jag hatar min mobil. Tar aldrig upp den längre. Den ligger längst ner i väskan och jag hatar den. Påvägen till skolan idag såg jag hundra saker jag ville fota och uppdatera facebook om. Men nej det gick ju inte, för jag har en pissig gammal sony ericsson.

Idag gjorde jag min dumhetsnivå ännu högre och stod och försökte trycka på skärmen på mobilen. Snacka om att man är skadad.

Min första skoldag

Så idag var det min första skoldag på stockholms universitet. Skolan är ju riktigt fin på vissa ställen men på andra lite mindre fin..
Kan säga att det var tur att jag gick utanför dörren imorse med mycket tid till godo, för först kom det ingen buss och sen var det så mycket trafik att det tog 45 minuter till Gullmarsplan, jag fick sitta och övertyga mig själv om att inte var lönt stressa upp sig allt för mycket. Väl framme vid Universitetet skulle jag börja leta mig till byggnaden där jag skulle vara, vilket är uppe vid frescati haga... Och utan min utskrivna karta hade det aldrig gått. Genvägen som de så fint hade gett på hemsidan var genom skog och förbi en sjö, man kunde inte tro att man var ens i närheten av stan eller något universitet när man gick där vill jag lova.

Sen var det registrering och en liten guidad tripp över campuset, ganska snabbt började jag snacka med en kille och en tjej där och vi hängde ihop hela dagen. Jättetrevliga och det är skönt att ha några att prata med. Dock är båda 29 år och killen har barn och fru, vilekt inte är mig emot - såklart. Men båda är ganska anti det klassiska studentlivet om jag säger så. När studentkåren kom in med sina overaller och berättade om alla fester så satt de och gjorde narr av det hela och det var ganska solklart att det inte kommer bli något festande för dem. Sen tittade de på mig för att se om jag höll med och jag kunde inte annat än att nicka och fnissa lite. Väl utanför salen så fick jag vinka lite skamset till dem när jag stod i kön för att skriva upp min mailadress på listan till studentkåren...

Men allt som allt, en helt okej första dag.

eeh.. Jag ska till skolan imorgon..

Ehm va? Skolan? Vad är det för någonting?
Ungefär så känns det.. Det känns som att det är hundra år sedan jag gick i skolan och att det är helt främmande för mig. Men imorgon börjar jag plugga igen, eller har en indroduktionsdag iaf. Jag är inte så pirrig som jag trodde att jag skulle vara. Inte inför imorgon i alla fall, jag är mer spänd inför nästa vecka då seminariumen drar igång. Tänk om det är jättesvårt? När jag fick våra läroböcker bläddrade jag igenom dem och tyckte det såg spännande ut, så det borde vara ett bra tecken.. Vi får se!


ååh

Nu är jag arg. Jag ser inte fram emot att få en ny telefon, visst jag längtar efter att slippa skruttmobilen jag har nu men hade jag fått välja så hade jag velat ha min kära htc tillbaka.. För vet ni vad? Jag ser inte fram emot att få en iphone (fast jag vill ha den) för jag får bara ångest av att tänka på att jag måste sitta och skriva in ALLA kontakter igen, jag har aldrig behövt göra det förut då jag bara har kunnat föra över via simkort men nu går inte det längre. Så det är alltså 9 års påsamlande av kontakter som försvunnit för mig nu.  + en massa nummer till förskolor, kollegor och chefer. Gaaah! O jag skulle vilja ha det här fixat innan nästa vecka för då börjar mina seminarium i skolan påriktigt och då vill inte jag behöva tänka på min jävla mobil!!

Sen vill jag inte ens tänka på alla sms som jag har sparat som är försvunna nu.. Och bilder.. Palla.

Jag saknar min gamla mobil...

Vilket i-lands problem!

oj då..

Hahah man vet att man har pms när man blir tårögd för att tjejen på tres kundtjänst var så otroligt trevlig och inte alls tyckte att mina löjliga frågor var dumma!

Det är jordens undergång!!

Knapparna är minimala på skruttmobilen och eftersom att min lillebror haft den en gång i tiden så är det grus under knapparna så att jag måste ta i så att jag skiter på mig såfort jag ska trycka någonstans. Får seriöst mjölksyra i tummen när jag smsar..
Ja det här är verkligen jordens undergång! Och jag kommer inte kunna åka och fixa en ny mobil fören på lördag.

Ska gå upp till ica och köpa någon onyttig maträtt + pringles. Så deppig är jag nu. Och för första gången sen jag fick min första mobiltelefon tar jag inte med mig telefonen när jag går utanför dörren. Förstår ni hur illa det här är???

Skapar en egen kategori för den här jobbiga perioden jag kommer få gå igenom just nu.. Den kommer heta, "Det jobbigaste jag gått igenom"

P.s. jag mår bättre av att överdriva med flit..!


jordens undergång, typ

Min mobil är pajj.. Det råkade spillas vin på den igårkväll.. Jag blir förvånad över hur mycket det här känns som jordens undergång för mig. Haha snacka om att överreagera. Sitter just nu och tittar på en iphone 4 och det lär bli en sån, men tanken på att ha en gammal skruttig mobil i en vecka ger mig magknip. Seriöst, jag kan inte ens titta när bussen går via mobilen.. Och hur ska jag hitta till skolan imorgon utan gps? Jag får en panikattack snaart..

Sen vill jag ju inte erkänna det men det värsta är att jag inte kan kolla facebook 24/7...

Hur klarade ni er?




Sol sol soool

Gud vad jag sov tungt inatt, var nästan obehagligt när jag vaknade för jag kunde verkligen känna hur borta jag hade varit. Äh, vet inte hur jag ska förklara.
Iaf, var och tränade igår så idag mår jag jättebra i kroppen idag! Lite öm och sådär, men det är härligt tycker jag.
Vid fyra ska jag släppa in en kille som ska spackla mamma och pappas sovrum (mamma säger att han är jättesnygg så jag är faktiskt ganska förväntansfull inför detta, haha) och efter det ska jag dra in till Rålis för lite avskedshäng för Carro som drar till Hultsfred och pluggar på torsdag. Är skitsugen på rödvin så ska nog köpa med mig någon liten flarra att smutta på.
Det här kommer helt klart bli en bra dag!

Jag är bra på att vara ledig

Idag har jag för det mesta slöat och spelat the sims på facebook, vilket var välbehövligt. Att ta det lite lugnt alltså. Nu har jag precis lagat middag till familjen, ingen lär ju äta samtidigt som någon annan idag men mat finns iaf. Om en stund ska jag iväg till Pernilla och låna en bok av henne till skolan som börjar på TORSDAG!!! Sen blir det en sväng till Friskis för ett litet danspass, skojskooj.

Visst är jag duktig på att vara ledig ändå?

Haha en dum sak är att jag inte hade strömsladden i min dator idag utan att jag märkte det och när datorn tillslut dog så trodde jag seriöst att den var sönder och började leta efter en ny dator på mobilen innan jag insåg att sladden var ute... smart tjej.

Sen måste jag ju såklart säga grattis till min favoritkille Sune som blir stor idag, hela ett år :)


fejjan

Haha, älskar att gå tillbaka och läsa gamla saker på facebook.

Så sjukt kul!

Älskar våra extrema failar och våran humor.. <3


Day old hate

So let's face it this was never what you wanted
But I know it's fun to pretend
Now blank stares and empty threats
Are all I have, they're all I have.


The things we do just to stay alive
The things we do just to keep ourselves alive.


En lång historia kort

Okej så igårkväll var spårat och idag mår jag piss. Men funderar på lite saker..
  • Hur många gånger spelade vi fest hos mange igår?
  • Hur mycket vodka hade vi egentligen i våra daquiris?
  • Hur många gånger frågade vi DJn om han kunde spela Levels?
  • Hur många fireballs kan man dricka innan man stupar?
  • Var mitt ragg verkligen en känd DJ?
  • Kommer man alltid ihåg sitt mobilnummer, hur full man än är? Verkar så.. tyvär
  • Varför försökte jag få med Filippa på en efterfest i hammarbysjöstad när jag själv var stupfull och svintrött?
  • Varför ringde Filippa Chrippa för att fråga om hon fick följa med efterfest?
  • Åkte vi tunnelbana eller gick vi till slussen??
  • Hur schysst var det inte av busschauffören på nattbussen att vänta med att åka för att jag skulle köpa min hamburgare?
  • Varför ringde jag Chrippa och sa att han antingen skulle hem till mig eller Filippa?
  • Varför hoppade jag av i töresjövägen och fick därför ringa mamma och be henne komma o hämta mig?

omnomnom

taggaad

Fest hos mange!

Firebaaalll!


Soometimes i get a good feeeling, yeeahh

Filippa skrev på min facebookwall nyss att hon vill gå ut ikväll och fan jag kan ju bara inte banga! Försöker ju spara pengar men vi får dricka mycket innan vi drar ut så löser det sig. Hoppas vädret blir bättre bara :)

Avicii - Levels
Min bästa taggningslåt, inte bara får den mig att tänka på Rhodos utan den ger mig även ett glädjepirr i magen! Älskar't!

Igår var Ida här och det var jättemysigt. Så himla kul att träffa dig igen tjejen! Vi får se till att träffas oftare.

Ida busar

Och jag gör det jag är allra bäst på, plocka lösgodis!


Mååhåhå

Sitter hemkommen från min allra sista arbetsdag innan jag börjar plugga, känns lite sorgligt faktiskt.. Försöker samla energi för att städa mitt rum, Ida kommer hit senare ikväll för mys och skräckfilmsmaraton. Tog på mig ansvaret för att hitta några bra filmer men får alltid ångest när jag börjar titta runt efter filmer, särskilt skräckfilmer, samma film får alltid hundra olika betyg, allt från skitbra till skitdåligt, och trailarna är identiska med varandra. Nej, det här får bli ett beslut som jag och Ida tar tillsammans sen när hon kommer hit.Vi lär ändå ha en del att prata om så den där tiden det tar att ladda ner gör nog inte så mycket :)

Haha apropå Ida och skräckfilmer, jag och Ida såg The grudge på bio när den gick, hur gamla var vi? FJorton? Flera kvällar efter det ringde vi varandra innan vi skulle sova, livrädda, och uppmanade varandra att inte titta i spegeln för då skulle vi se the grudge stå där och att vika in täcket under madrasserna så att the grudge inte skulle kunna krypa in där. Haha riktiga mesar! Good tiiiimes..

Gammal bild på Ida och mig, jag har till och med brunt hår här!


hmm

Har tagit ett beslut att ställa mig i kö till studentlägenheter och skaffa mig en studentetta när jag fått in lite ködagar om ett halvår-ett år och jag har redan börjat fundera på hur jag ska inreda.. Eller jag sitter och googlar på hur andra har gjort och funderar på hur jag skulle ha gjort det bättre, mweehe. Jag går verkligen igång på tanken att inreda min egna lilla lägenhet (*host* mitt egna lilla rum), känner mig vidrigt förväntansfull. Det enda kravet jag har är att lägenheten ska ligga hyffsat nära stockholms universitet och att den ska ha en kokvrå. Om någon har en sån över är det bara att höra av sig.

hmmm..




En hemlis

En konstig sak jag tycker är kul är att ta fula bilder på mig själv. Fyfan vad jag kan garva i min ensamhet när jag gör det. Vet ni hur ful man kan se ut i vissa vinklar och när man gör vissa grimaser? Jag vet!! Hahha så jävla kuul.

Jaja, jag är sjukt lättroad men till mitt försvar så gör jag bara detta när jag är sjukt övertrött eller uttråkad och det slutar alltid med att jag skäms, tar bort alla bilderna och tänker "And the world will never knoow, meheheh".

Här är dock en bild som finns på mig, från Rhodos.. Då var jag både övertrött, full och på ett extremt flummode så det är okej. Det var dessutom på Filippas kamera vilket gjorde det hela extra spännande. Haha fyfan vad mina näsborrar kan se stora ut!

 


hej och hå

Det slutade med att det bara var jag och Sara som gick ut igår, men det slog inte fel kan jag lova. Hade sjukt kul och det blev spårat precis som jag förutspådde. Dock fick jag en tysk pojvän för kvällen. Världens största cockblocker.

Och idag mår jag som jag förtjänar...

Våra goda margaritas!


Wooppaa

Så, igår jobbade jag då sista dagen på Bergfotens förskola och jag njöt verkligen av varenda sekund. Längtar redan tillbaka efter mina gulleplutar. Kom att tänka på att en av mina småttingar på 1,5 år kommer vara fem år när jag har pluggat klart sen. Helt sjukt! Börjar känna mig gammal.
Igårkväll var det kräfskiva, vilket var mycket trevligt. Vid ett var jag svintrött och började fundera på att börja vingla hemmåt men följde med Kalle och Glenn för att busa lite först. Någon kommer ut från en balkong och börjar snacka och det tar någon minut innan jag inser att det är en jobbarkompis, förskollärare på 50+, till mig och det slutar med att jag sitter med henne och hennes syrra och snackar till klockan halvfyra. Var skitmysigt!

Ikväll är det utgång med favorittjejerna! Kommer bli kul tror jag. Jag är helt inställd på att spåra. Så jävla underbart att vara frisk!!

Bild från igår. Jag var lite anti kräfthattarna då jag tycker det är så sjukt svennebanan så jag strejkade lite och det slutade med att jag fick sitta med en hockeyhjälm. Så jävla stiligt.


My name is Mijja

Åh vad jag älskar mitt jobb, kan inte fatta att nästa vecka är sista veckan innan jag börjar plugga. Sen tar det 3,5 år innan jag får jobba med det igen.. Blä blä bläää!
En av våra ettåringar är så fruktansvärt gullig. I måndags lärde hon sig att säga mitt namn (typ, hon säger "Milla" men det låter mest som "Mijja") så hon går runt och säger det hela tiden. Idag hade hon två leksaksmobiler i handen, kom fram till mig, gav mig den ena. Gick iväg iväg två meter och ropade "Mijjjaaaa" i telefonen. Alltså hur underbar får en unge blir? Söt som socker är hon!

Gud vilken seperationsångest jag har nu!


Vet, jag har en dille för bebishänder.. Men de är ju så söööta!



and the world spins madly on

Sitter här med tårar i ögonen efter att ha varit inne på Kims blogg. Kan knappt tro det. Det är sånt man inte tror händer påriktigt. Nej usch. Kim jag vet att vi inte umgåtts så mycket senaste tiden men jag vill att du ska veta att jag finns här om du behöver prata. Bryr mig mycket om både dig och Thea. <3

Hello sunshiine

Idag har varit en helt okej dag. Var mysigt på jobbet, barnen var gulliga. Vi grävde ett hål i sandlådan i ett försök att komma ner till Kina. Det gick inte så bra. Men vi hittade en kinesisk garntråd och en pärla som ett barn som gick på dagiset för 1000 år sedan lämnat där. Fantasin är det inte fel på i alla fall! När vi hade grävt djupt sa jag till barnen att  vi måste viska eftersom att det är natt i Kina när det är dag här och att de därför låg och sov. Så alla stod där och viskade och grävde så tyst de kunde, åh de är för underbara!

Imorgon blir det jobb och sen ska jag äta middag med Sara. Myspys!


Today i don't feel like doing anything, I just wanna lay in my bed

Den här låten beskriver väldigt bra hur min dag kommer se ut



Utom den delen med att "Tomorrow I'll wake up do some P90X, meet a really nice girl have some really nice sex" förstås. Morgondagen tar jag imorgon!


Dooon't stop believing

Haha, här sitter jag en lördagkväll och diggar hysterisk till Journeys Don't stop believing. Den får mig taggad på livet. Jag sitter och tänker på hur mycket jag har förändrats det senaste året, till det bättre. Jag känner mig själv hundra gånger bättre idag. Jag vet vad jag vill göra med livet och jag har varit med om saker jag aldrig trodde att jag skulle få vara med om. Jag har fått uppleva kärlek och jag har även fått mitt hjärta krossat. Vilket såklart inte var så kul, men nu när det här inte gör lika ont längre kan jag till och med se att det har gjort bra saker med mig, jag har växt in i mig själv på något sätt. Jag vet vem jag är och jag vet vad jag vill. Jag älskar det!

Tänkte bara säga det till världen. Att jag faktiskt är ganska lycklig just nu!


Självklart bjuder jag på låen som fick mig på dessa tankar också!

 

Nästa helg ska jag vara frisk och gå ut på krogen och spåra galet. Kände att det är bäst att jag varnar er redan nu!


Har gaddat mig lite

Har ingen bättre bild just nu, tyvärr! Men där är den, min lilla not som står för min allra största kärlek här i livet - musik!

 

Det firar vi med en paramore-låt som jag känner igen mig i så jävla mycket just nu!

I've got no time for feeling sorry!


not to self

Så när någon lägger till en på facebook som man inte känner igen på namnet på , tänker neka personen men går för in och tittar på profilen och inser att man faktiskt har några gemensamma vänner och därav måste fråga personen vem det är via ett litet mail och får svaret "Kolla på gemensamma vänner så skall du finna svaret ;) ".

Trots att man fortfarande inte har en susning om vem personen ifråga är kan man väl inte göra annat än att godkänna honom som facebookvän, för man vill ju inte erkänna för personen att denne blivit totalt bortglömd, det vore ju extremt pinsamt.
Så nu ligger personen där som ens facebookvän trots att man hade en policy att bara lägga till personer man känner på sin facebook. Det är väl inte hela världen tänker ni, men man borde kanske börja fundera lite på att hur bra (eller i det här fallet dåligt) minne man har eller eventuellt oroa sig över hur mycket man glömmer bort när alkohol är inblandat.

Over and out.

mweheheh

Idag har jag faktiskt varit på bra humör. Tog en tripp till vårdcentralen och fick lite hostmedicin och ögonsalva mot min kära ögoninflammation, tjejen med turen? Barnen var söta och snälla idag, vilket jag gillar! Och mina kollegor målade "kiosken" på våran gård idag med en vit färg som inte gick bort från händerna, skadeglädje - det gillar jag också! Nej men jag skrattade så att jag höll på att kissa på mig när en av kollegorna insåg att färgen som hon hade över hela handflatorna inte gick bort. Men vi fick bort det till slut, efter mycket jobb.

Dessutom ska jag göra en hemlis imorgon som jag sitter o pumpar lite adrenalin över !!

living on the edge

Idag ska jag göra något dumt.. Jag ska dricka cocillana trots att jag fått hallucinationer, yrsel, hjärtklappning och spytt av det innan. Så desperat är jag efter min sömn, har inte fått sova pga av min jävla hosta sen jag kom hem från Rhodos förra söndagen. Så nu kör vi. Haha, hoppas inte jag tror att det ligger lik i min säng den här gången iaf.. Mweheheh....


RSS 2.0