Vilken jävla dag

Imorse när jag vaknade kände jag mig yr, men tänkte inte mer på det. När jag stod och sminkade mig så svartnade det bara för ögonen några sekunder, sen blev allt suddigt och balansen fungerade inte så jag satte mig ner. Och allt bara snurrade och det slutade med att jag spydde. Så det blev inget jobb för mig idag. Är ganska säker på att det här var en biverkning av min hostmedicin, awesomeness. Så jag har bara varit hemma, kollat på Greys Anatomy o lite sånt där viktigt.. Men sen nu de senaste timmarna har jag suttit o bitit på naglarna för jag fick höra att Niklas jobb blivit rånat.. Så jag har väntat på att få höra av honom och pratade med honom för en stund sen och allt är "lugnt" med honom.. Så jävla overkligt att sånt händer bara.. De hade vapen (jaja, jag vet - hade inte varit mkt till rån annars) och tvingade dem att ligga på golvet. Alltså jag förstår inte att sånt händer påriktigt. Ah jag vet inte. Ingen blev skadad iaf... Usch.

Nu ska jag titta klart på Burlesque, jag gillar den hitills.. Gillar man Coyote Ugly så kommer man gilla den också.


Dag 13


Dun dun dun dun... dun dun dun dun.. Jag hör den där "när bruden går genom kyrkan-sången" i huvudet och mår lite smått illa. Pessimisten inom mig säger att om jag någonsin skulle gifta mig, och det är ett stort OM, så är det för att det ska bli lättare med arv och för barnen, osv.
Men den där lilla naiva flickan som lever kvar i sagovärlden hoppas ändå på ett litet bröllop en dag. Kanske..
Jag vet inte!


För att bli lycklig måste man acceptera lyckan

En konstig sak jag gjort så länge jag kan minnas är att om jag har något viktigt jag verkligen måste tänka på så går jag in i vårat badrum, låser dörren, släcker lampan, sätter mig på golvet, lutar mig mot väggen och skruvar på ipoden på högsta volym.
Jag har ingen aning om hur jag kom på idén. Men jag älskar det. Det känns som att jag stänger ut hela omvärlden på något sätt. Jag sätter mig i min egna lilla bubbla för en stund. Ingen kan komma in, jag hör inget av omvärlden och det finns inga fönster att titta ut genom - det finns inga bevis för att något annat existerar. Så för en stund så är det bara jag som finns i hela världen, i alla fall i min värld, och det kan vara helt underbart skönt, även om jag aldrig skulle vilja ha det så på heltid.


Dag 12

Vilken luddig fråga? Men antar att dem menar ngt speciellt ställe.. Det här är turkiet iaf

Blue blue bluuue


Det är så himla synd om mig

Idag kastreras Sune, så om en stund ska jag o pappa åka o hämta honom. Har ingen aning om i vilket tillstånd han kommer vara i ? Någon som vet? Sen är jag orolig att han ska bli annorlunda, har hört att katter kan bli det efter kastrering. Dom kan tydligen bli surare.. Hoppas inte!

Igår var vi o hade avskedsmiddag för Sara o Filippa, följt av Bowling. Bowling var ju riktigt kuuul, har inte gillat det innan! Ska försöka få med alla och spela fler gånger!
Och aa idag åker då mina två klippor till Thailand i TRE veckor och lämnar kvar mig här i kylan. Fyfan... Saknar dem redan! Men hoppas ändå att de får en kanonresa!

Kan i alla fall trösta mig med att när de kommer hem så är det inte långt kvar tills Oskar kommer hem heller! Får hem alla fina vänner samtidigt nästan! Mitten av mars kommer bli en riktigt bra tid tror jag :)

Nu ska jag dona lite innan vi hämtar Sune!

Men draaa dååå, gör det bara!


Dag 11

Jag oroar mig för:
Vad jag ska göra när de här veckorna på förskolan jag är på nu tar slut (ska till bergfoten två veckor sen också men efter det är min planering helt tomt)
Att det ska kännas konstigt att komma tillbaka till Bergfoten
Att min chef tycker jag är tjatig
Att jag kommer bli arbetslös och kommer få vara pank hela sommaren medan alla andra planerar asmånga resor.
Att jag inte kommer in på utbildningen jag vill
Att jag inte klarar utbildningen
Att de inte behöver lika många förskollelärare sen när jag är utbildad och jag då får svårt att få jobb


Sammanfattning: Jag oroar mig för framtiden


Glaaad alla hjärtans dag

Fyfan vad jag ogillar den här dagen egentligen och det har jag alltid gjort. När jag gick i centrum idag och såg folk stå i kö för att handla rosor ville jag bara spy på dem allihopa.. Så larvig dag och dessutom gynnar det en massa affärer och restauranger.... Och alltså jag tänkte bojkotta den här dagen som vanligt och bara garva åt den men... Nu när jag har en pojkvän så vill jag verkligen inte spendera dagen själv..

faaan när blev jag så mesig?


ever ever after

Har spenderat dagen med att lyssna på musik och tittat på disneyfilmer, skönheten och odjuret bland annat. Fan vad man önskar att man levde i en Disneyfilm, eller i en saga. Allt blir alltid bra, hur illa det än ser ut. Perfektion.
När jag var liten var det drömmen ju, det där perfekta sagolivet - hitta prinsen, sjunga och dansa under vartenda glada ögonblick (haha), besegra de onda, gifta mig med prinsen och leva lycklig i alla mina dagar. Tror aldrig jag gav upp den drömmen.



Dag 10

Vet att jag har varit seg med det här nu, men har väntat på en dag där någon tagit en bild på mig. pallar liskom inte ta en bild på mig själv för att lägga upp en outfit i bloggen. Men igår small det - jag fick en bild på mig själv så nu kan jag uppdatera...! (ignorerar att det står "idag")

 

Klänning - 199 kr H&M

Kofta - 199 kr H&M

Halsband - 50 kr ur&penn :D

Strumpbyxor - H&M?

 

ååh.. modeblogg!


"juste.. jag har ju en blogg också"

Igår var vi ute och Firade Nicole och det var supertrevligt!  Träffade lite folk som jag inte träffat på ett ganska långt tag!

Saharaa

Bella o jag

Födelsedagsbarnet! :)

"Ååååh pizzamuffiiins" "Starta en blogg nicooole"

haha ! :)

 


Dag 9

Sara, Filippa & Jag :)


RSS 2.0