The sun is trying to kill the moon




We Used To Be Friends


The Dandy Warhols - We used to be friends

Det är vad jag taggar till just nu. Snart är det nämligen dags för en liten utgång med Robin, sitter bara o väntar på att han ska bli klar på sin jäkla middag. Mwiihoo

Jag just nu


Hemma igen

Har mer eller mindre bott på globen den här helgen, men nu är det äntligen över. Kommer dröja länge innan jag behöver gå upp halv sex på mornarna igen! Lovely..

Nu ska jag dra till Niklas!

Soo loooooooong suckers

Bella och jag på jobbet


Benjamin Buttons

I förrgår tittade vi på Benjamin Buttons och ni vet i början när Benjamin är nyfödd och hon mamman precis har hittat honom och gömmer honom i byrålådan? I alla fall, då sa N1 "Gubben i Lådan!"

Jag tyckte det var skitkul...

Aja, man kanske måste vara där för att tycka det är kul


I'm alive

Fanns inget internet i Danmark så jag vart lite isolerad. Kom hem i lördags och sen dess har jag typ varit hos Fredde där det varit lan, nu har vi flyttat allt till lasse.

hmm.. har bloggtorka så vet itne riktigt vad jag ska skriva. Men nu vet ni att jag lever.


Egoina



Min absoluta favoritbloggare, och det har hon varit i typ två år nu, är Egoina. Hon är så jääkla rolig. Alla mina vänner vet ju att sarkasm är min humor och ja.. Egoinas humor är såå ironisk den kan bli. Jag älskar det! Hon är ironisk och driver med allt hon kan komma på, men på ett diskret sätt. Om ni inte har varit inne på hennes blogg borde ni gå in nu!



It's summertime and the living is easy

Har precis kommit hem från att ha legat på stranden hela dagen, så sköönt. Somnade i solen en stund när jag lyssnade igenom The Final Riot-skivan för 24124141241 gången. Gillar läget!

"Sådär ska mitt framtida hus se ut", sa jag direkt när jag såg det. Det bästa med bilden är att jag inte ens pekar på rätt hus


Bara för att alla någon gång har tagit en sån här bild utom jag. Kände att det var min tur.

Sööt vovve

Inte lika söt jag ^^.. jeez vad blond jag börjar bli


Nu ska jag duscha bort saltvattnet! Hörs om en stund



Hayley Williams

Hon är nog min idol fan.. Så jäävla cool! Erkänn?

 

 

 


I want my baby baack baby back baby back..

Kom att tänka på en konversation jag hade med min mamma när jag kom hem i natt. Hon hade bäddat åt mig på en sån här astjock luftmadrass, alltså en som är som typ två tjocka madrasser. Efter att ha legat tyst en stund började jag ställa frågor,

Jag: Mamma.. ligger jag på två madrasser?
Mamma: nej
Jag: Varför är den så hög då?
Mamma: För att den är byggd så
Jag: jaha..
*tystnad*
Jag: Den här kan man inte ha när man tältar
Mamma: nej..

Sen somna jag typ.. Så himla meningslös konversation.. Jag trodde inte jag var full igår men aa.. antingen var jag det eller så är jag väldigt hjärntvättad efter att ha tältat i en vecka... Eller både och.

Peace Out


why does it raaaiin?

Är så jävla nöjd över mig själv just nu för att jag inte följde med på handbollen. Hade inte velat stå i regnet!

Funderar på att gå upp o käka frukost snart.. hmm.. Äsch det blir att dra på sig mjukisbrallor snart!

Fler bilder från igår:


Vi är så snygga





Yesterday, all my troubles seemed so far away

Nu är jag vaken.. Och ensam. De andra drog för att kolla på en handbollsmatch. Igår var kul, trots att jag i början kände mig lite missplacerad och det kändes som att jag inte hörde in någonstans och önskade mest att mina kära vänner vore med mig. Men sen släppte stämningen. Det var något band som hette Glennarts (I knoooow.. Alla i stockholm kommer kissa på sig när de läser detta), så det var väldigt blandade åldrar där, vilket gav lite finlandsfärjakänsla på det hela. Men det är också kul, haha. Jag lärde bl a min kusin dricka Tequila! Det var skitkul.. "Varför häller du salt på mig?!". Sen snodde jag en filt också.. Bara för att vi märkte att det var en Gevaliafilt.


40+arna röjde mest!

Kusins vänner


Me liiike


Jag och stöldgods


Vi blev lite kära i henne med glassen.. eller bara glassen föresten


On dah traaain


Crushcrushcrush

Idag när jag åkte bil så satt jag och lyssnade på The Final Riot, en liveskiva med Paramore (vilket är min favoritskiva just nu). Och jag började tänka på den där känslan man har när man är på en konsert med ett band man verkligen tycker om och när man kan alla låttexter utan och innan. Man står där, hoppar, skriker, sjunger med för fulla muggar och det finns inget annat i världen just då. Allt man ser är scenen, allt man hör är musken, allt man känner är lycka. Det finns verkligen inget som kan distrahera en. Det måste väl ändå vara den allra bästa känslan?


Zzz

Nu är jag framme i Göteborg. Bilresan gick rätt snabbt då jag sov nästan hela vägen, höll tydligen alla andra vakna med min hosta. Jag stördes inte av den i alla fall, skönt! Haha. Lite senare ska jag ut och ta några öl med min kusin och hans kompisar. Har inte träffat hans kompisar förut så det kan väl bli spännande.

Så.. vad händer i vackra stockholm då? Uppdatera mig tack.


hate goodbyes

Ikväll har jag träffat Filippa, Chrippa, Sara, N1 och N2. Blev lite jobbigt när man skulle säga hej då, hatar att säga hej då. Även om det "bara" är två veckor. Det känns mycket för mig. Jag och Sara kramades så länge att jag nästan blev tårögd. Hahaa.. Om jag inte ens klarar två veckor, hur skulle jag då någonsin klara ett halvår? Nej, det funkar bara inte att åka iväg just nu. Kanske någon gång senare i livet. För det är ju ändå en dröm jag har. Jag ba venne..

Nåja, imorgon drar jag då till Göteborg för att sedan åka vidare till Danmark på lördag. Blir väl chill, kan vara skönt att vila lite också. Ska jobba på solbrännan maybe. Jag har datorn med mig så ni kommer höra från mig!

Filippa, Sara och jag.. Kommer sakna er mest! :)


Aupair



Lite jobbigt att jag fortfarande får mail från familjer som vill ha mig som aupair.. Det här var en familj som bor i London.. Men de vill att jag ska stanna ett år.. Hur ska jag kunna vara borta ett år?

Skulle iofs inte banga på att bo i det här huset.. gah

Oh lalallaa

Jag har precis gjort min första bloggdesign själv! Jag är i alla fall stolt. Haha. Inte helt olik den andra.. men ändå ! Hemlig fakta är att den är gjord i paint... *fniss*


What do you thiink?

Men... vart är jag nu då?!

Konversation från P&L
Filippa: Alltså du måste följa med till Peace and Love nästa år, det är ännu roligare än här.
Camilla:*tittar förskräckt på Filippa* Men.. vänta... isåfall... vart är det jag är nu?


Bläää

Igår bestämde alla att vi skulle dra ut, Camilla har varit aspepp hela dagen.. Så har alla ångrat sig ;PPpppPPppp

...


Happy ending



This is the hardest story that I've ever told. (ooooo)
No hope or love or glory
Happy ending's gone forever more
I feel as if I'm wasted
And I'm wastin' everyday

This is the way you left me, (oh I feel as if I'm wasted)
I'm not pretending
No hope, no love, no glory
No happy ending


RSS 2.0