Sa du någonting? Bad jag om svar? Du kommer aldrig kunna hålla mig tillbaks

Hej bloggen, kom just hem från en tripp på stan med Filippa som avslutades med mongolisk buffé.. Mums! Men mådde äckligt illa efter. Sitter här med en helt däckad Sune (min katt) i famnen, fast kan nästan lova att jag är tröttare än honom. Ska krypa ner i sängen nu och dricka en kopp te framför veckans avsnitt av vampire diaries.

Imorgon blir det feeeest


V för vendetta

Finaste bilden på mig och Filippa som existerar tror jag..


Till mina fans ;)

Alltså ni som sitter här och trycker och väntar på min dagliga uppdatering, som oftast bara blir ungefär en gång om dagen, kan ju börja följa mig på twitter också tycker jag! Blir oftast lite mer action där.

Gör det bara...!

Tryck på bilden för att komma till min twitter,




Idag ska jag jobba globen, typ det som händer. Excitiiing!

håll tummarna

Igår sov jag när jag kom hem från skolan, haha sov mellan ett och fyra. Trött tjej! Sen åkte jag till jobbet, fick stå i en mobil kiosk igår, vilket sög. Men men.. Efter jobbet drog jag kim och Elin till skeppis och drack öl och åt nötter. Nostalgitrippade en massa gjorde vi också. Så myys!

Idag är jag på riktigt bra humör. Eller först vaknade jag av att pappa ringde och berättade om någon skräckhistoria om en tjej på hans jobb som blivit drogad och vaknat i haninge. Inte så kul...

Men något jag har glömt att berätta i bloggen är att jag och Sofia håller på att leta lägenhet tillsammans!! Och idag var det värsta guldgruvan på stockholms bostäder, vi har anmält oss på två lägenheter - en i MIDSOMMARKRANSEN och en i SÖDERMALM!! Och vi ligger hyffsat bra till på båda. Vore ju verkligen a dream come true om vi fick en av dom. Så håll tummarna!! Midsommarkransen är verkligen ett drömställe för mig att bo på. Sjukt centralt men inte mitt i smeten.

Såhär kommer jag och fia glida runt i lägenheten sen


Duktig

Måste ju prova den nya blogg.se-appen som äntligen är här! Tusen år efter alla andra bloggnätverk liksom..

Jag kom just hem från universitetet, vi hade den muntliga examinationen idag, det gick bra och jag blev godkänd! (man kunde bara bli godkänd eller icke godkänd) Känns sjukt skönt att första kursen är klar nu.

Nu ska jag vila tills det är dags för att åka och jobba på hovet... Lär bli afterwork idag också, inte helt fel.


Fia var med i tidningen idag!

empire of the sun


Sjukt bra låt


Så, nu har jag pluggat hela morgonen. Skrev muntliga examinationen tills imorgon och det var faktiskt kul, haha wtf? Nej men det är ju så intressant, att få förklara vad uppdraget i yrket man älskar är kan ju inte bli tråkigt? Och sen dessutom att få skriva om min förebild Ewy (förskollärare) och vad jag har fått ut av att observera henne. Det ska inte vara tråkigt om man har valt rätt. Det blir nog jättebra imorgon!

Idag ska jag bara ta det lugnt, tänkte kanske gå en promenix eller något senare. Måste försöka göra så att jag är trött ikväll så att jag kan somna en lämplig tid, upp tidigt imorgon ju..

For a pessimist I'm pretty optimistic!


:)

Kommer antagligen vakna med ett leende på läpparna imorgon!

fegis

Något jag tycker är lite halvt obehagligt är första gången någon ska komma hem till mig. Titta runt i mitt hus för att sedan gå in i mitt lilla rum som har varit mitt sen jag var fem år. Det känns jättekonstigt. Jag känner mig så blottad på något sätt, när någon för första gången kliver över tröskeln till mitt rum och ser sig omkring från sin synvinkel. Jag har ingen aning om hur mitt rum ser ut för alla andra. Det jag vet är att allt härinne är mitt, allt härinne är jag. Den snart tjugoåriga Camilla finns härinne, men nallen på sängen skvallrar om att den lilla femåriga Camilla fortfarande finns kvar. Det är läskigt.

.

Laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can’t change.

Uppe med tuppen!

I alla fall för att vara jag en söndagsmorgon. Tänkte titta på vampire diaries nu och sen plugga lite. Vi har ju faktiskt muntlig examination på tisdag som jag inte har satt igång att plugga med riktigt. Känner mig faktiskt lite nervös.

Igår var jag hos Filippa och tittade på skräckfilm och åt massa skiiit. Under filmen var jag inte rädd, Filippa satt o var jätterädd men jag kom liksom inte in i filmen ordentligt. Sen när jag skulle hem var det spöken och monster överallt som försökte ta mig, jag var livrädd! Haha. Usch. Dessutom var det en bil om åkte förbi när jag stod på busshållplatsen, första gången tutade den på mig och efter det körde den förbi 4 gånger till så jag blev ganska nojig tillslut..


Den här låten går på repeat på min ipod just nu

Min och Filippas lilla buffé


Shows that we ain't gonna stand shit, shows that we are united, shows that we ain't gonna take it

Tjabbaaa! Gårdagen blev riktigt lyckad, den startade hos Mickis, för att sedan dra till Grönan med Filippa och se Maggio. Det bästa var att vi knappt behövde köa, varför hänvisar ingen folk till gamla entrén när det är typ tjugo meters kö till de andra ingångarna och typ en meter kö dit? Muppigt. Men jag klagar inte! sen fick vi dock stå i kö för att köpa kebab i en timma, så det jämnar ut sig.

Efter Maggio drog vi till Skeppsbar. Fan vad kul vi hade där, röjde som satan. Vilket antagligen var passande i och med att fråga olle var där o filmade.. Vi är typ ö-kändisar nu... Sen att de typ filmade min rumpa när jag dansade ska vi inte prata om.

Kvällen slutade väl med att en Italiensk tjej kom fram och frågade mig och Hugo om vi visste vart man kunde köpa weed och om vi visste någon schysst fest. Hugo svarade plattan vilket jag idag tycker är ganska roligt. Igår tyckte jag han var taskig. Haha!

Kom väl inrullande hem klockan sex någon gång, ganska glad :)

Ikväll ska jag mysa med Filippa!

Jag och min nyblivna vän Hatch! Lätt min sötaste kompis!


hela livet blev en helg!

Hej min kära blogg! Idag har jag och lillskiten (fia) ett fullspäckat schema:

  • Mötas på gullmars klockan ett, gå på systemet o handla vin
  • Åka hem till fina Mickis som ska fixa mina naglar
  • Dricka lite vin ;)
  • Åka till grönan och hitta Therese i vimlet för att hämta min biljett
  • Gå in på grönan
  • Se veronica maggioooo!!
  • Gå ut och spåra galet

Detta för att fira att vår slutexamination är inlämnade o klara! Kommer bli legendaryyy! Wooppp!

Lycklig tjej!


Gave you all I had and you tossed it in the trash

Har råfastnat för den här låten igen tackvare lillskiten ;D



Easy come, easy go, that's just how you live
Oh take, take, take it all, but you never give
Should've known you was trouble from the first kiss
Had your eyes wide open
Why were they open?

Gave you all I had and you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked


Bära eller brista

Så, nu är uppsatsen inlämnad o klar. Nu finns det ingen återvändo. Haha, men det känns skönt o ha det undanstökat, det får gå som det går.

Annars har jag inte gjort så mycket idag, det tar lite tid från en, att åka till och från universitetet. Lite synd, för även om jag bara var på universitetet 2-3 timmar så är jag borta hemifrån typ 4-5 timmar.

Idag fick jag veta vart jag kommer praktisera senare i höst! Det kommer bli på en ettårsavdelning på förskola i haninge!! Hur mysigt???

Imorgon vankas rooliga planer med Lillskiten :) Ett fullspäckat schema kommer det vara!

Ledtråd på en av sakerna vi ska göra imorn!





bla bla bla

Igår gick jag upp, pluggade ett tag, åkte till skolan för en lektion, sen drog jag till jobbet och kom hem runt elva efter att ha dissat en afterwork, även om jag var så himla himla sugen.
Det var derby på globen igår, så det blev derbyjobb två dagar i rad för mig. Usch. På globen blir det så himla mycket säkerthetsåtgärder på derbyn, vi fick knappt gå utanför kioskerna och efter sista pausen fick vi stänga in oss i kioskerna och vänta på att hela arenan skulle tömmas på folk. Allt blev så utdraget på något sätt. Och sen var jag så trött redan när matchen drog igång eftersom allting var kaos i kiosken när jag kom så jag fick springa runt som en yr höna över hela globen för att hinna fixa i ordning allt.

Idag har jag pluggat nästan konstant, har haft några välförtjänta pauser bara. Och uppsatsen är faktiskt klar, imorgon ska vi träffas med gulligullgruppen och läsa igenom varandras uppsatser.

Det jobbiga är att samtidigt som det känns som att jag verkligen gjort mitt bästa så känns det som att det inte räcker till.. Jag vet inte hur jag ska förklara. Men det kanske är så det känns första gången man ska lämna in något på universitetsnivå..


this is no bridget jones

Sådär, nu är jag hemma och har ätit middag.
Idag har jag pluggat, pluggat o pluggat.. Men ändå inte kommit så långt med uppsatsen i och med att vi hade typ 200 sidor att läsa tills imorgon, men det känns som att jag kommit igång med den bättre nu i alla fall.
Efter det har jag varit och jobbat på råsunda, vilket faktiskt var ganska kul idag. Det var derby, aik-djurgården vilket alltid blir helt galet. De första tio minuterna skulle publiken vara helt knäpptysta för att hedra svenska fotbollen, det var sjukt maffigt sen när de tio minterna var slut och alla började vråla.

Nu ska jag strax sova, imorgon har jag en monsterdag framför mig. Först upp tidigt och skriva uppsats, sen lektion för att sedan i princip rusa till Globen för ett arbetspass. Whoop.


Råsunda idag under de tio tysta minutrarna.


Erase

Så, nu trycker jag in "radera"-knappen och raderar dig ur mitt liv föralltid. Känns jävligt skönt. Du var ändå aldrig påriktigt.


I told you to be patient, I told you to be fine. I told you to be balanced, I told you to be kind. Now all your love is wasted, then who the hell was I? Cause now I’m breaking at the britches and at the end of all your lines.


Så fin låt

Usch vad jag mår dåligt idag. Och det blev en lite påfrestande kväll för mig igår, psykiskt. När man har satt en spärr som gör att man inte är ledsen alls för något jobbigt man går igenom så är det  jättelätt att man faller väldigt hårt sen. Det har jag lärt mig nu.

Men allt som allt, en kul kväll. Startade kvällen hemma hos Sara med lite skönssång till en massa 90-talsgodingar. Sen mötte vi upp Filippa och åkte in till copperfields för att se pash priority. Riktigt bra var det och det var så kul att träffa alla gamla kompisar som var där. Efter det mötte vi upp Olle, Niklas, Åhlen och Therese och drog till Skeppsbar. Älskar skeppsbar, i alla fall när Oscar och Jesper jobbar :)

Idag mår jag piss! Ska försöka få i mig mat snart så att jag orkar plugga. Imorgon åker jag nog till universitetet och skriver i deras datasal, koncentrerar mig bättre där.



we are young, we run free, stay up late, we don't sleep. Got our friends, got the night, we'll be alright!

God morgon, sovit gott? Jag har sovit som en sten. När jag kom hem inatt la jag mig med laptoppen på magen och tittade på How I met your mother, gissa hur jag vaknade imorse? Jag låg och kramade en överhettad dator.

Igår var riktigt kul, jag började dricka hemma hos Bella och Filippa, vi satt och nostalgitrippade med lite gamla videos på facebook. Sen drog vi in till spitfire och mötte Kim och Elin där. Någon Finne köpte in öl till oss och sen var han på oss hela kvällen, så jävla jobbig. Pratade finska med en och när man inte förstod blev han sur och sa "happ, ska jag tare på svenska eller??" "eeeh.. JA?!". Efter att Kim fått honom utkastad, YESSSSSSSS! Så drog vi in tilll Oxid för att dansa lite i trängseln, det orkade vi inte så länge så då drog vi till Skeppsbar.

Men innan vi hann gå in på skeppsbar märkte Bella att henne plånbok var borta, så det blev lite panikartat där ett tag och lite skrik på varandra. Men vi åkte i alla fall tillbaka till spitfire och oxid och efter ett tag hittade jag plånboken långt in under en soffa inne på spitfire där vi hade lagt väskorna tidigare.

Nu var klockan kvart över två så vi begav oss in till Skeppsbar för att leva ut våra sista 45 minuter och prata med våra fina bartenders Oscar och Jesper. Mys! Sen blev det hemgång.

Elin och Bella :)

O jag o kim!

 


bring me down, when I hear your sound


Hörde den här låten i Elins blogg, sen dess har den gått på repeat i min ipod.

Godmorgon på er, sitter här med en mysig Sune bredvid mig! Comebacken igår gick riktigt bra, först när jag kom dit kändes allting ganska ovant men sedan i slutet när jag släpade soporna runt hela jäkla Hovet kändes det som att jag aldrig hade gjort något annat. Sen är det trist att det är så mycket nytt folk, känner inte igen många längre.

Efter matchen blev jag övertalad att följa med på lite afterwork, jag och Elin och en annan  tjej som jag glömt namnet på (skäms på mig) gick i förväg till Hotellet. Utanför ramlade det runt en måttligt berusad man, han försökte sätta sig på sidan av bänkar, man ramlade ner, snubblade runt vid trottoarkanten, försökte röka men tappade cigaretten, han vinglade som att han gick på runt på en båt som var ute i världens storm och tillslut ramlade han, mitt på vägen.
Flera människor (inklusive oss) hade stått och tittat besvärat på honom under hela händelsen men ingen gjorde något, inte ens när snubben låg mitt på vägen ville någon göra något.
Så  tillslut gick jag fram, där snubben förövrigt låg och sov, hjälpte honom upp efter mycket om och men och satte honom på en bänk. Vi frågade honom vart han bodde och om han hade råd med en taxi, det hade han så vi började ringa. Några få minuter senare kom det en taxi, jag började leda mannen mot taxin men när taxichauffören såg honom så började han köra iväg, jag ropade efter taxijäveln men han skrek tillbaka "Inte i MIN taxi", jävla IDIOT. ÅÅÅH vad arg jag blir!! Så tyvärr fick vi ringa efter bevakningstjänsten, men det löste sig allt i alla fall. Människor vid dörröppningen som sett vad vi gjorde berömde oss när vi gick förbi dem, kände mig som en riktig vardagshjälte.

Efter vårat hjältedåd gick vi stolt in på hotellet med grabbarna och drack några öl, flummade, snackade och hade så himla trevligt. De ville dra vidare till skeppsbar sen men jag kände att det var dags att tacka för mig då jag ha väldigt mycket att stå i idag så jag åkte hem.

Så idag ska jag tona håret i hopp om att min utväxt ska synas mindre, skriva på uppsatsen, städa toaletterna, åka till Filippa, bli måttligt full och sen åka till Adams och Ralles homecomeingparty. Jag är pepp!

Hahha, hunden


Snart dags för comebaack!

Idag började jag dagen med en 40 minuters promenix, gick hem och åt lite lunch och sen satte jag mig för att plugga en stund. Det gick inte så bra som jag hade hoppats på, jag hade verkligen skrivkramp. Får ge det ett nytt försök imorgon. Om en stund ska jag bege mig in mot globen, först för att hitta ett par svarta byxor, jag har knappt använt jeans eller byxor det senaste året, fick en dille för leggins när jag började jobba på förskolan, så nu när jag känner mig bekväm med byxor har jag kommit i underfund med att jag bara har ett par. Så det ska vi ordna.

Efter det är det dags för comebaack på globen! Hockey på hovet är det som gäller idag. Känns jättemysko.




If God's the game that you're playing we must get more acquainted .Because it has to be so lonely to be the only one who's holy


Lykke Li - Get Some

Idag har jag jobbat på förskolan, det var som vanligt kul men shit nu mår jag fan inte bra.. Sov så dåligt inatt.. Nej, inte kul. Mår ju illa när jag blir sådär ubertrött, dessutom har jag druckit 0 droppar vatten idag, så det är inte konstigt att jag mår lite halvtaskigt.

Imorgon ska jag vara hemma och skriva på exeminationen.. Har alltid ångest över de dagarna då jag bara är hemma och pluggar, blir så rastlös framåt kvällen då och får nästan lite ångest över att jag bara varit hemma under dagen. Imorgon ska jag som tur är jobba på Hovet på kvällen men jag har bestämt att alla de här dagarna jag kommer ha hemma under min tid på universitetet så ska jag gå ut och gå en 30 minuters promenad (minst) innan frukost. Då kan jag komma hem sen, efter att ha fått lite frisk luft och fått röra på fläsket, äta frukost, ladda om and then i am redo to plugga vettu!


Glad tjej!


"Jag är inte någon jävla telefoninstallatör"

Tja tjaaa! Lektionen idag var riktigt kul, först skulle vi diskutera i smågrupper om texterna vi hade läst och det gick väl lite trögt sådär. Alla i gruppen verkade lite blyga av någon anledning..

Sen när vi diskuterade i helklass var det hur kul och intressant som helst, tiden bara flög iväg och våran lärare är ju för underbar. Vi kom in på hur få killar det är inom förskolan och hur fantastiskt alla tycker det är när man väl fått en kille anställd. Våran lärare berättade då om några killar hon hade pratat med om detta och att vi tjejer inom förskolan antog att de då skulle göra alla "manliga" saker. Då drog hon ett citat från en av killarna; "De antar liksom att man kan alla de där typiskt manliga sakerna. En gång pajade telefonen och de vände sig direkt till mig, jag tänkte "jag är ju inte någon jävla telefoninstallatör" men tog telefonen, smällde den i väggen, den funkade och alla var nöjda".

Åh fyfan vad jag garvade, så jävla typiskt beteende när man inte inte är teknisk - banka lite på grejerna eller stänga av och sätta på. Funkar inte det är man körd.



ughibughi

så atte, efter att ha sovit svindåligt ska jag nu iväg till universitetet för en lektion. Längtar bara tills jag får komma hem igen och krypa ner i sängen och ladda om inför jobb imorgon. Tröött cheey!


and that's why I smile

Helt okej daag. Först var det föreläsning som var lite halvt tråkig idag faktiskt. Satt mest och längtade efter att jobba, haha. Sen satt jag kvar en stund och läste det vi ska läsa tills imorn för att vänta ikapp Filippa. Vi drog till stan på jakt efter lite schnygga kläder, är riktigt avis på tröjan Fille hittade, skitsnygg. Jag hittade i alla fall en kavaj, örhängen och coola strumpbyxor. Spännande, spännande, blidde nästan en modeblogg här nu så det är bäst att jag slutar..

Sitter just nu och tittar på denna veckas avsnitt av True Blood, någon som vet hur många avsnitt det kommer vara på den här säsongen? Det borde väl vara sista snart va?
Uptade: det är tydligen sista avsnittet den här veckan.. Ajaj.. Får verkligen njuta till max nu då.

Kavajen jag köpte, orkade inte fota själv så snodde bilden från H&Ms hemsida.. Jag tänkte ha den till en svart vanlig tight klänning och mina nya strumpbyxor..

 

okej, what's up with detta plötsliga modebloggandet? Måste sluta, NU


happiness is not a destination it is a way of life

Godmorgooon! Eller förmiddag. Om fyra minuter ska jag börja röra mig mot universitetet för en föreläsning. Spännande, spännande!
Det vart en väldigt lugn dag igår, gick inte upp från sängen fören när mamma kom hem och ville äta middag med mig. Hon har varit bortrest över helgen så jag passade på att titta på Idol och Partaj (som förövrigt var helt värdelöst, det enda som var kul var "Kazoo") med henne också.

Trist att det regnar idag, jag som har tagit mig tiden att fixa håret också.. Efter föreläsningen ska jag möta upp Filippa för lite shopping inför nästa helg då det händer lite kul grejer! Woop woooop!

Jag vet, iphonen har gjort mig till värsta poserN.. Eller aa, det är väl mest instagrams fel. Ni som inte har instagram bör skaffa det!




fun fun fun

Det här skrev jag på Filippas logg nyss för fyfan vad kul vi hade igår! Dansade, shottade fireball, drev sönder med folk gjorde vi också, så himla kul! Jag fick typ fyra grabbar att gå med på att knäppa upp hela skjortan och sen höll jag upp skjortan o dansade vidare, låter inte så spännande kanske men väl där stod folk som såg vad jag höll på med och asgarvade. Och när Filippa gick fram till en av killarna efteråt som skamset stod och knäppte skjortan och utbrast "Fyfan vad du är lättflirtad!" höll jag på att bryta ihop av skratt.

 

Sen gjorde vi väldigt fina dansar till texterna i låtarna samt överdrivet mimande till. De vi dansade med tyckte antagligen vi var värsta psykfallen.Bästa var när Filippa till en låt där de sa "up and down" i, på "down" dansade hon uppåt och på "up" nedåt, jag var snabb på att haka på för det såg så vrickat ut och killarna bredvid såg lite frågande ut men sen hakade de på och gjorde likdant. Kan säga att de flesta därinne måste ha känt igen oss efter ett tag för vi levde verkligen hey baberiba därinne. Haha!

 

Lite annan smaskig info är att jag fick en puss av Bobby från mammas pojkar igår. Usch.

 

Allt som allt en helt underbar kväll! Dock mådde jag väldigt dåligt när jag klev av bussen eftersom att jag hade somnat.. Att jag aldrig lär mig.. Jag KAN INTE sova på nattbussen för då blir jag så åksjuk och det vet jag men ändå håller jag mig inte vaken. Suck. Så just nu gnäller magen argt på mig för det ekar väldigt tomt där så jag ska faktiskt kravla mig upp till ica och handla en mikropizza nu.. Måhåhå

 

Flippzor med sitt trasiga örhänge som hon tappade någonstans därinne som jag en stund senare hittade fastsittandes under min fot. Jätteknasigt

Omnomnom


Somliga ljus brinner aldrig ut

Sitter hemma hos Filippa! Vi tänkte gå ut idag och jag är fan taggad ! Tror det blir Lobby vi drar till, ska diskutera det med henne när jag är klar här. Men trevlig kväll på er!

but it still hurts sometimes

Hade rätt trevligt igår. Först var det skola, redovnisningen gick bra. Vi hade varit väldigt amibitiösa med vår presentation i jämförelse med de andra grupparna så det känns ruskigt skönt.

När lektionen tog slut klockan tolv var det bara att rusha genom stan, tillbaka till Tyresö för att jobba och det var ju för mysigt ändå.. Sista barnet gick hem innan fem så jag och Filippa kunde stänga tillsammans, efter det drog vi hem till Filippa och gjorde oss i ordning lite för att sedan möta upp alla andra i centrum. Efter lite diskussioner om matställen slutade det med att Sara och grabbarna åt på någon indisk restaurang och jag och Filippa åt på hörnet, men men. Sen drog vi hem till Fredde för lite vindrickande och idoltittande och tillslut lite spel, det uppkom vilda diskussioner då vill jag lova. Allt som allt, en helt okej fredag.

I brist på andra bilder får ni en bild på min lilla prins..




monsterdag!

Drar iväg för först redovisning på universitetet och sen stänga på dagis. Monsterdag for suure


familjen normal

Så, ännu en fantastisk dag avklarad. Började med att jag höll på att åka en timma för tidigt till skolan, men Sofia med sitt facebookberoende skrev till mig på facebook och då kom jag på att jag var en timma för tidig, i busskön påväg att kliva på bussen stod jag när jag insåg det. Knäppskaft jag är.

I skolan förberedde vi det sista inför våran redovisning imorgon, som vanligt var vi superduktiga, dundergänget!
Vi glömde för andra gången den här veckan usb-minnet i datorn och fick springa tillbaka. Eller aa, första gången (i måndags) var ju usbminnet egentligen inte glömt. Så jag kutade som en idiot genom universitetet till datorsalen och  föreläsaren väntades med att starta en föreläsning inför 100 förskollärarelever för att komma tillbaka tomhänt och se Mikaela med ett skyldigt flin dra upp usb-minnet ur sitt pennskrin. Kändes super.. haha!

Nyss har jag haft en vanlig middag hemma hos min familj där jag bevisade för mamma att jag kan rapa hela alfabetet. Helt normalt.

Idag hade Sofia sönder kaffemaskinen inne på pressbyrån ;)


"I just have to say it once, you just need to hear it"

ååh så sorgligt... Klicka på bilden för att komma till klippet.


I'm known for taking what I think I deserve, and you're overdue

Haj haaaj! Är precis hemkommen från le universitet, vi möttes imorse 8:30 och jobbade konstant med vårat grupparbete till klockan tretton (utom en kort lunchpaus) då vi gick på en föreläsning på två timmar, fy tusan vad duktiga vi har varit! Och det känns i huvudet vill jag lova.

Om en stund kommer Hanna hit och vi ska fika, snacka skit och titta på film har jag bestämt. Måhåhå, idag är inte livet så jobbigt inte!

Bjuder på dagens mest spelade också:

Cobra starship - you make me feel

Gammal bild på mig och Hanna!


iphone, i love you

sitter här med min nya iphone i handen och ett stort leende på läpparna. Det känns nästan lite för bra för att vara sant, jag älskar den! Särskilt efter att ha gått med en gammal skruttmobil i två veckor, uj uj, hur har jag klarat mig? Och jag skiter i att folk tycker jag är dum som tog en 3gs, det duger åt mig och det var snorbilligt om man jämför med 4an. Herregud, hur stor skillnad kan det vara? Jag är HELnöjd iaf. Tänk att något så fjuttigt som en iphone kan göra mig så lycklig??
And I am a material girl!

Imorgon blir det upp tidigt för att möta min kära grupp och göra vårat arbete om läroplanen, spännande. Ska nog köra en Fredhoe och föreslå powerpoint till våran redovisning!

Nu är det Idol som gäller!

kolla det feeina blingiga skalet jag har köpt, woaaaaah


The nicest thing for me is sleep, then at least I can dream

Usch jag mår inte alls bra idag. Är trött och har lite ont i huvudet. Som vanligt. Det enda jag vill göra ikväll är att klämma i mig en fet pizza, bjuda över Ben & Jerry och titta på vampire diaries.. För att sedan dö i sängen. Måste till läkaren snart och kolla vad det är för fel på mig, är trött hela tiden, vilket jag har varit i flera månader nu. Och de senaste veckorna har jag haft ont i huvudet till och från också. Jag känner att det är något som inte stämmer. Vet inte vad det är.. Kan vara vitaminbrist, eller mina p-piller kanske. Det enda jag vet är att något inte känns helt okej.

suck

Ibland är det verkligen sjukt ensamt att vara ensam

 




RSS 2.0