Tjejmys


Bellaaa!


SötSara


Uno


Dos


Duktig-tjej_91


hahah taggad! <3


Camilla räddar när flippan får psykbryt...


<3



Nu ska vi vara här en stund sen drar vi till skivan runt tio!  Taggg!




If we ever meet agaaiiiin!

Jag fick klädpanik förut idag så nu har jag dragit fram en sommarklänning och säger att det är framtiden, alltså sommaren. Temat på skivan är då, nu, framtid!
Sitter i köket med datorn, Sara, Filippa och Bella står i hallen och håller på och fixa sig! Jag sminkade mig förut så jag behövde bara fixa håret sen var jag klar! Wihio! Juste, klantiga sara har spillt lite foundation på min hallmatta.. Förlåt mamma!

Om en stund ska vi fixa mat men först tror jag ska se till så att vi tar lite  bilder till bloggen när vi är färdigpiffade! Hörs snart!


älskar mina strumpbyxor!




Pooose

Blev rastlös så jag våldtog min kamera.. och min hatt!




Wild n' crazy





statistik



Kände för att titta på min statistik, tyckte det såg så roligt ut, ser ju ut som en sooolklar störtning av bloggen eller något! Sen kom jag på att jag bara har haft bloggen i typ en dag, haha! Men 24 besökare igår.. hmm det får vi jobba upp!

Annars blir jag såhär arg! Yeah, you should be afraid!






Liiiite tagggaaadd!

Ikväll ska jag på min allra första studentskiva! oh the joy! Okej, nu överdriver jag! Det är i alla fall MP07:s skiva och den kommer hålla till på Mango Bar! Trore ska bli skitbra, bara det att jag misstänker att det är mycket mycket dyrt där. Men vi får väl se!
Innan skivan ska jag ha tjejmiddag hos mig, myspys! Håller just nu på att plocka lite musik vi kan ha då!

Ser mysigt ut!





My Sisters Keeper

Sitter hos Filippa (och bella) med Sara. Vi ska snart titta på My Sisters Keeper. Först var det Bella som bestämt ville se den trots att hon såg den för några dagar sedan men nu är hon på övervåningen med Johan och vill inte komma ner... Hahaha otippat!

Troor jag vet hur min bloggdesign ska se ut, woooh!







Aloha

Nu har jag min egna blogg!

Innan bloggade jag med en kompis på http://kimilla.blogg.se/ men nu har jag den här istället!

Jag är i alla fall en ganska vanlig tjej på arton år som tar studenten om ungefär två månader (iiiih, scary shit). Jag pluggar på Tyresö Gymnasium på linjen sam-media för skrivnördar! Jag gillar att läsa, lyssna på musik, gå på spelningar, umgås med mina skumma vänner och såklart att skriva. Om allt går som planerat ska Jag åka till England i ett halvår som aupair i september!

Orkar inte skriva värsta förklaringen om vem jag är.

Bloggdesign kommer fixas, don't complain!


Det här är då jag när jag ser överdriver glad ut! Just so you know









Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0