kluven

Min ena halva säger "Vadfan vänd inte på dygnet nu, inte mitt i veckan". Andra halvan säger "måste... slå... Sara... och... niklas... i pyramiid....."


Pepp igen

N1 ringde för en stund sen o gjorde mig pepp på livet igen trots att jag är sjuk och saknar jobbet. haha.. Vi ska till hans land på fredag o fira Halloween!! Hur kul? JÄTTEKUL!
Tror vi ska köra på samma tema som förra året "huvudbonad", det blir lättast så.

ahahah lite exempel på hure kan se ut!


made my day

ahaahhahhaha


Mmmeee likey

Ligger här i sängen o är dunderförkyld.. Barnbasiller är inte att leka med. -En av de väldigt få nackdelarna att jobba på dagis. Jag ligger o bläddrar runt på tv:n, känns lite nostalgiskt, som när man var sjuk när man var liten, och att jag just nu har sjunde himlen på gör det ju ännu mer nostalgiskt. Funderar på att strunta att jag är sjuk o dra på bio ikväll. Vill ju se paranormal activity 2. Kommer få men för livet, men det äre värt!

Jag har just gjort ett litet bus också.. Hehe råkade klicka hem lite grejer från Nellys.. Vardagslyx!

Mmmeee likey


Som jag vill vara

Jag har bestämt mig för vad jag vill göra, vad jag vill plugga till, vad jag vill jobba med. Det är helt sjukt, men för första gången vet jag vad jag vill göra med mitt liv. Jag vet vad jag vill plugga och jag vet vad mitt framtida yrke kommer vara. Det är en sådan lättnad. Jag vill bli förskollärare.
i några månader nu så har ju jag jobbat på dagis och jag har berättat för alla att jag trivs jättebra. Och folk har faktiskt frågat mig varför jag inte vill jobba med det senare i livet. Men jag har alltid tänkt att jag ska jobba med något inom media och framförallt något där man tjänar mycket pengar. Men för några dagar sedan började jag tänka, jag längtar ju liksom till jobbet just nu, jag tycker helgerna suger.. Haha jag vill bara träffa barnen igen. Jag älskar jobbet så jäkla mycket. Varför ska jag plugga till något som jag tjänar bra av och som jag bara kanske trivs med? Nu vet jag ju att jag tycker det här är kul. Och jag känner att jag vill jobba med något som betyder något, och det här betyder verkligen något för mig. Det känns som att

jag har så mycket att ge inom det här yrket. Jag känner verkligen lycka när jag tittar på vartenda barn på mitt dagis, från den sötaste ungen till den bråkigaste.  Dagisfröknar är även något som det är brist på idag, särskilt utbildade. Jag har aldrigt sett mig själv bada i pengar heller, vill hellre leva ett vanligt liv där jag gör något som jag tycker är kul. Och det här är det. Som jag sagt förut - jag finner lycka i barn!


Saharaaa

Jag vet att min uppdatering suuuger.. Men den enda som kan tänkas orka klaga på detta är Sara.. Så därför tänkte jag att det här kan göra henne nöjd

Dig <3 mig

 

p.s. jag vet vad jag ska göra med mitt liv nu!!!!!!!


pinsam..

Vilken jäävla kväll. Snodde tex en snubbes drink för att den "såg så jäävla god ut". Jag trodde att jag var sneaky med det och att ingen såg. Men en stund senare kom en kille till vårat bord med en drink till mig (komiskt nog inte den drinken jag tog, fick en helt ny trots att jag hade druckit ur den andra..) för att "Jag skulle slippa sno andras".. Igår tyckte jag allt det här var hur kul som helst och tyckte det var skitnice att jag fick en drink.. Idag när jag ser det med lite klarare ögon inser jag ju hur förnedrande det var att han faktiskt letade upp mig o gav mig en drink.. Det är fan mer förnedrande än om han hade skällt på mig.

Fyfan... Pinsam-tjej_91

Nype baby

 

Sitter här, ensam med en cider. Haha så blir det när allt blir för stressigt för förkrök! Mene hur grym är inte jag att som ensam tjej lyckas övertala grabbgänget att hänga på till Nype? Väldigt grym. Ses på stan people


gah

You say it's not right for you, but it's right for me. I believe this is heaven to no one else but me.


Maybe I'm better off without you

Tjeenare... Idag har jag jobbat och tränat Zumba. Duktig brud?? Japp. Nu sitter jag och äter pasta o köttbullar. Visste ni att jag oftast äter min mat "baby-style", alltså jag skär upp allting, blandar ihop det och äter det med sked. Haha jag älskar att göra så, men äter nästan bara så när jag äter själv.  Nu ska jag titta på film tills jag däckar. Natti..

Orginalbilden såg så äcklig ut.. Inte för att de olika färgerna får maten att se mer "aptitlig" ut.. Men men., det ser roligare ut iaf!


Allt är bra tills jag blir ensam

Eftersom att jag den senaste tiden verkar vara för lat för att skriva och därför fått klagomål om att (citat) min blogg suger så ska jag göra det lättare för mig själv. Jag ska bara ladda upp någon liten bild med lite text för att beskriva vad jag gjort under dagen.. Hahah.. Som idag tex... ja ni hajjar.. Tills jag får energi igen.



Överraskat Ida som har fyllt år - vem sa att man ska vara snäll mot födelsedagsbarn?


Hälsat på Idas o Codys hund Whiskey.. Snuttunge..


Sen har jag jobbat också.. såklart

Är jag ensam?

Är jag ensam om att inte vara speciellt förtjust i pannkakor? Tycker det är en så sjukt tråkig maträtt..


...

Orkar inte ens gå upp ur sängen..

Ska iaf kolla på oth hela dagen. spännande liv.


Maybe Tomorrow



Världens bästa låt..

I've been down and
I'm wondering why
These little black clouds
Keep walking around
With me
With me

It wastes time
And I'd rather be high
Think I'll walk me outside
And buy a rainbow smile
But be free
They're all free

So maybe tomorrow
I'll find my way home
So maybe tomorrow
I'll find my way home

I look around at a beautiful life
Been the upperside of down
Been the inside of out
But we breathe

Jag finner lycka i barn

Jag är så himla glad över att jag har fått möjligheten att arbeta med barn. Just nu vikarierar jag ju minst tre dagar i veckan på ett dagis och det får mig att må bra.
Barn har en sån lättsam syn på livet och när jag är med barn så blir kan jag känna att jag nästan lika naiv som dem, på ett bra sätt.
Det känns som att allt är bra och som att det värsta som kan hända för stunden är att någon blir kissnödig när vi är ute på gården, att någon ramlar och gör illa sig, att någon inte får vara med och leka eller kanske att någons leksak går sönder. Och jag kan säga att det händer nästan aldrig, visst det är ganska ofta att något barn gråter men det är bara att ge dem en liten kram, säga några tröstande ord, kanske blåsa lite på ett litet sår och sedan få dem att fokusera på något annat. Gråtattacken är oftast över på en minut. Livet är så sjuuukt lättsamt.. Som sagt.. Åh jag älskar det.
Sen måste jag säga att jag älskar respekten man får som "fröken" från barnen. (alltså inte på ett hejhejjagälskarattbestämmaochvillblidiktatioraláhitlernärjagblirstor-sätt) men det är en respekt som man inte får någon annanstans. De ser upp till en och lyssnar på vad man säger, man känner sig uppskattad och behövd.


Jag finner verkligen lycka i barn


Haha Michelle från full house "oh noo you didn't"


:)

Pepparkaka!

RSS 2.0