Redo

Nu åker jag till P&L, hörs på söndag. Herråå
 
 

hundfeber

Jag sitter uppe jag, fast jag ska upp om sju timmar. Borde verkligen sova, sova och vila inför peace. Men jag är för uppe i varv pga allt som händer.
Sitter just nu och tittar på hundar. Är så sugen nu, fan, kommer nog bli en vovve ändå. Är redo, att ägna mitt liv åt någon annan än mig själv, en liten vovve.
Har innan varit helt säker på att det är en långhårig chihuahua jag vill ha, men efter några månaders sökande har jag insett att chihuahuan är svindyr och att det finns så mycket fina blandraser med småhunder kombinerat med chihuahuan som folk säljer ut till faktiskt rimliga priser. Titta på den här skönheten tillexempel:

Detta är en blandning mellan papillon, spets och chihuahua. visst smälter man?
 
 
Nu ska jag bara hitta en kull med denna blandning, sen äre klart.

hej då

Igår var vi och handlade inför Peace and love, jag handlade en brassestol. Sweeeheet. Det roligaste med trippen var att träffa Viggo, han är så go. Blir så jädrans hundsugen, åhåhåå.
Idag har jag jobbat, sen åkte jag hem till Filippa, åt middag, kollade på tv, Sara kom, drack vin, halvsov. perfekt dag då jag är tröttis.

Imorgon åker jag till landet och kommer vara där hela helgen, vilket innebär noll mottagning på mobilen och ingen dator. Ska nästan bli skönt. Isolera sig från omvärlden lite.


Jag och Viggzor

Mormor och internetshöpping

Idag har jag jobbat, Kim kom och hälsade på mig och barnen imorse då hon inte kunde sova, vilket var både random och mysigt.
Efter jobbet så åkte jag till mormor, åt tårta, godis och lite sånt där trevligt.
Nu ligger jag i sängen och har precis internetshoppat lite. Helt okej dag.

Herrå



Festival klaeder

Igår var det lördag, så att ni vet.

Ja igår var det lördag och den spenderades med att fira Filippa, Bella och Sandra. Kvällen bestod av god mat, tårta, godis, seriösa diskussioner, oseriösa diskussioner, skönsång, presentöppning, dans och en massa alkohol. 
Vid elva-tolv drog alla hem, utom jag och Kim som åkte till stan för lite häng på Pontus By The Sea med Bengan och Adde.
Började dricka rosé redan hemma när jag gjorde mig i ordning. Var nog en rätt dålig idé, eller bra, det beror på hur man ser på saken


Söt bild på Bella och Kimsson


Vet att ni undrade "vad var det för tårta?!" när jag skrev om det ovanför så här får ni svaret.


Såhär ser jag och Kim ut när vi åker buss. Så att ni vet.

Och så här ser jag förhoppningsvis INTE ut när jag åker buss.
Eller?


Nu ska jag spendera söndagen med städning och filmer. Svejshejs

Ojra

Sorry för dåligt bloggande men jag har varken haft lust eller tid. Har jobbat och haft mig. Idag var det kaosdag på förskolan, barnen måste ha varit trötta eller något för alla var helt tokiga. Men men.
Efter jobbet åkte jag och Filippa till Liljeholmens centrum, shoppade lite grejer och sen åkte vi hem till mig. Efter ett tag kom Ida (har saknat dig!) wie och då gick vi och handlade pizza, drack vin och kollade på en dålig skräckis.
Helt okej fredag.

Imorron blire feiizt.


Sunday

Idag har jag varit med Filippa och shoppat i Nacka Forum, så mysigt. Åt på Subway för andra gången i mitt liv, får alltid beslutsångest av alla pålägg och blir förvirrad. men det var gott!
Igår var jag och hade kul med massa folk i Tanto. Lyckad lördag och lyckad helg. Imorgon börjar jag halv sju så ikväll ska jag försöka somna tidigt hade jag tänkt.
Bild på mig och Frida i tantoo

Och så min shopping såklart.

Myskväll

Har reparerat mig idag. Tvingat i mig vatten, vitaminer och kiwi. Körde även en ansiktsmask och "tvingade" i mig lite glass. hohoho.
Har man ansiktsmask ska man ta bilder.

Material girl

Hej heej! Nu har jag jobbat förskola några dagar, så mysigt och jag älskar njupkärr för där blir jag aldrig behandlad som en vikarie utan som vilken kollega som helst.
Igår var jag och firade min kusin ute på Lidingö och sen mötte jag upp Fille på pontus by the sea där vi tog en drink för att sedan möta upp Bruno som vi skulle fira och gänget. Men jag var för trött, så det slutade med att jag och Filippa åkte hem innan vi ens han gå in på sturecompaniet. Tur det kanske.
Mår lite halvdåligt idag också, har ont i halsen och antar att det är en förkylning som är på väg att bryta ut. Ska gå upp till Ica snart och handla vitaminer samt något gottigt. Ehe.


En sånhär ska jag införskaffa när jag fått min VM-lön. Eftersom att den dessutom laddar telefonen när den sitter där i så är den perfekt att ha med sig till Peace and love! WOooppaa!

god morning sunshine

Sitter här med lite frulle och myser. Tycker faktiskt i hemlighet att det är mysigt att vara uppe tidigt på morgonen (när man väl släpat upp sig ur sängen), känns inte som att jag låg uppe till klockan 02 inatt, men det lär väl kännas senare idag. Ska stäga idag så slutar kl 18.. 
Ska jobba förskola idag och en månad framåt ska bli så mysigt, har på riktigt längtat. 

Ha en bra dag mina vänner!

Min snygghet på den här bilden är enorm.

Bra dag

Sitter just nu på väg till mickan för att fira hennes födelsedag och kicka off hennes nys lägenhet.

Avicii var överskattad men jag hade kul ändå, blev bundis med en av årets bb-deltagare och medbjuden att följa med honom och flera andra deltagare ut. Men pga att tentan var imorse tackade jag besviket nej..

Tentan gick nog ganska bra tror jag, vågar inte hoppas för mycket men så länge jag förstått begreppen rätt lär det inte vara några konstigheter!
Gick hem och sov efter tentan och drömde att jag drack tändvätska och mitt ansikte svullnade upp, kändes så verkligt. Men nu sitter jag iaf här på bussen, fortfarande ganska trött men ändå rätt taggad. Nu firar vi in sommarlovet!!

Hejsvejs


snart bär det av

Har gjort mig fin nu, ska bara läsa igenom allt plugg EN sista gång, sen åker jag mot Stadion och lever livet

 


Hjärntvättning

Oj vad jag har pluggat de senaste dagarna, har inte gjort något annat. Påriktigt. Har ont i hjärtat och i bröstet pga (hoppas jag) stressen, skitjobbigt. Hoppas det försvinner snart. Imorgon klockan två är det här helvetet över.
Vi är allihopa TOTALT hjärntvättade, det enda jag har pratat om med mina klasskompisar de senaste dagarna är begrepp, och dessutom så twittrar vi och facebookar om det. Jag drog precis en såkallad ändamålsförklaring på Sofias tweet.
Fint va?
Vissa väljer även att beskriva sin frustration genom filosofisk vetenskap.


Haha så jävla störda.
Men snart har jag pluggat klart, för ikväll blir det Avicii, då hinner jag inte plugga. Attans. Nej men det känns faktiskt som att jag inte kan få in mer i mitt huvud så det får gå som det går.

Håll tummarna för mig imorgon.

RSS 2.0