we are young, we run free, stay up late, we don't sleep. Got our friends, got the night, we'll be alright!

God morgon, sovit gott? Jag har sovit som en sten. När jag kom hem inatt la jag mig med laptoppen på magen och tittade på How I met your mother, gissa hur jag vaknade imorse? Jag låg och kramade en överhettad dator.

Igår var riktigt kul, jag började dricka hemma hos Bella och Filippa, vi satt och nostalgitrippade med lite gamla videos på facebook. Sen drog vi in till spitfire och mötte Kim och Elin där. Någon Finne köpte in öl till oss och sen var han på oss hela kvällen, så jävla jobbig. Pratade finska med en och när man inte förstod blev han sur och sa "happ, ska jag tare på svenska eller??" "eeeh.. JA?!". Efter att Kim fått honom utkastad, YESSSSSSSS! Så drog vi in tilll Oxid för att dansa lite i trängseln, det orkade vi inte så länge så då drog vi till Skeppsbar.

Men innan vi hann gå in på skeppsbar märkte Bella att henne plånbok var borta, så det blev lite panikartat där ett tag och lite skrik på varandra. Men vi åkte i alla fall tillbaka till spitfire och oxid och efter ett tag hittade jag plånboken långt in under en soffa inne på spitfire där vi hade lagt väskorna tidigare.

Nu var klockan kvart över två så vi begav oss in till Skeppsbar för att leva ut våra sista 45 minuter och prata med våra fina bartenders Oscar och Jesper. Mys! Sen blev det hemgång.

Elin och Bella :)

O jag o kim!

 


Kommentarer
Postat av: Emmy Asklöf

Var gärna med i Dagens Blogg! ;)

http://emmyasklof.blogg.se/2011/september/dagens-blogg.html

Kram

2011-09-17 @ 14:29:48
URL: http://emmyasklof.blogg.se/
Postat av: Sanna

Snälla hjälp mig nå min dröm !



www.dromstipendiet.se/133



Jag skulle bli så otroligt glad om du ville hjälpa mig med en röst så att jag kan nå min absolut största dröm i livet och visa att man visst kan vara duktig på att sjunga och lyckas fast man är lite rundare i kroppen.



Om du röstar mig så gå in på min blogg http://moonzanna.se och berätta det i en kommentar så får du självklart en länkning av mig.



tack på förhand !

kram



2011-09-17 @ 15:02:37
URL: http://moonzanna.se
Postat av: Emelie Wallin

hahahahahha jaaa, så jävla kul! :D mysigt med en liten utgång! :)

2011-09-17 @ 22:31:20
URL: http://emeliewallins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0