"Jag är inte någon jävla telefoninstallatör"

Tja tjaaa! Lektionen idag var riktigt kul, först skulle vi diskutera i smågrupper om texterna vi hade läst och det gick väl lite trögt sådär. Alla i gruppen verkade lite blyga av någon anledning..

Sen när vi diskuterade i helklass var det hur kul och intressant som helst, tiden bara flög iväg och våran lärare är ju för underbar. Vi kom in på hur få killar det är inom förskolan och hur fantastiskt alla tycker det är när man väl fått en kille anställd. Våran lärare berättade då om några killar hon hade pratat med om detta och att vi tjejer inom förskolan antog att de då skulle göra alla "manliga" saker. Då drog hon ett citat från en av killarna; "De antar liksom att man kan alla de där typiskt manliga sakerna. En gång pajade telefonen och de vände sig direkt till mig, jag tänkte "jag är ju inte någon jävla telefoninstallatör" men tog telefonen, smällde den i väggen, den funkade och alla var nöjda".

Åh fyfan vad jag garvade, så jävla typiskt beteende när man inte inte är teknisk - banka lite på grejerna eller stänga av och sätta på. Funkar inte det är man körd.



Kommentarer
Postat av: emelie

hmm aa jag antar att jag måste ta mig till någon klinik eller så.. Ditt kan nog blekna med tiden tror jag!



hahahah låter som en bra lösning, slå på grejer!

2011-09-13 @ 18:39:47
URL: http://emeliewallins.blogg.se/
Postat av: elin

OOOMMMMGGGGG du måste se Upp! You shall see Upp and you shall cry like a baby! Nej, ska inte hetsa om att den är sorglig. Tror den är en såndär film som uppfattas som sorglig om man har någon egen erfarenhet att relatera till handlingen, typ. Gud vad jag överanalyserar. Det är en väldigt mysig och vacker film! Perfect mens-movie :) :) :)

2011-09-13 @ 19:07:57
URL: http://elinha.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jaa! Jag älskar oss<3

2011-09-13 @ 19:28:22
URL: http://ienmage.blogg.se/
Postat av: LIIV - vanlig men unik

SV: Ja det är väldigt synd! fast kanske bra om man tänker utrymmesmässigt ;) Skulle väl inte få plats i lägenheten om skor var för billigt ;D

2011-09-13 @ 20:15:06
URL: http://liivahliin.blogg.se/
Postat av: emelie

haha jaa liiiiite för många finns det!



ja fan vad kul vi hade och jäklar vad vi mimade o hade oss haha :D

2011-09-14 @ 13:15:05
URL: http://emeliewallins.blogg.se/
Postat av: Shade

Det som inte går med våld går med mera våld...

2011-09-17 @ 14:36:36
URL: http://www.scenbloggen.com/shade/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0