Känner mig kränkt

Idag har jag gjort min första polisanmälan. Stöd och bedrägeri är anmält.

Jag blev utsatt för en ficktjuv. Jag har alltid haft inställningen "Det händer aldrig mig" till detta men ja.. - Mitt legg är borta, mitt busskort, mitt bankomatkort blev tömt, runt 600 spänn i H&Mcheckar och massa andra kort. Ja, alla vet ju hur känslan när man tror att man tappat bort sin plånbok vilket man gör ibland när väskan blir lite för djup exempelvis.. Paniken man får då. Tror de flesta har varit med om det. Det här var det gånger en miljon. Men Filippa verkade ändå imponerad över att jag inte freakade ur. Men jag är arg extremt arg på omvärlden idag, jag kände hur jag blängde på varenda människa jag gick förbi efter att det här hade hänt. Vet att det här är långt ifrån det värsta brottet man kan bli utsatt för men det känns ändå så förnedrande på något sätt.

Någon har valt ut mig av alla människor inne på sf-bio för att sedan sticka ner handen i min väska och ta min plånbok. Jag märkte ingenting fören jag stod i kungshallarna och skulle betala min mat. Jag minns dock att när vi gick mellan sf och kungshallarna så slog tanken mig minst två gånger att jag skulle hålla i väskan så jag måste väl ha haft något på känn. Efter att ha sprungit runt lite i kungshallarna, letat på marken där vi tidigare gått och frågat på sf och detta kan inte ha tagit mer än 10-15 minuter så ringde jag nordea för att spärra mitt kort. Där kom chocken, någon hade lyckats tömma mitt konto? Hur? Det enda jag kan komma på är att någon sett mig inne på sf-bio, tittat när jag slagit in min bankomatkod när jag betalat, följt efter mig för och på något helt otroligt smidigt sätt tagit plånboken, obemärkt.

Som sagt vet jag att här inte är hela världen och att det går att lösa, fast det hade varit betydligt lättare om mitt pass inte hade gått ut nu i oktober vilket gör att jag inte har någon giltig id-handling, men jag kan inte skaka av den speciella känslan jag har i kroppen ändå.

Jag har tittat ner på min väska flera gånger ikväll och känt hur den ekar tomt. Jag har knappt velat ta i den för där har den här idioten till människa varit och pillat och förpestat. Jag känner avsmak när jag tittar på min väska.
Sen känslan av att någon har följt efter mig ÄR förnedrande. Man är så ovetande. Men jag minns som sagt att jag någon gång mellan sergels torg och kungshallarna fick en känsla som sa åt mig att hålla i väskan. Jag vet inte om det handlade om att jag gick i en trång folkmassa eller om jag på något sätt undermedvetet faktiskt känt av att någon pillat i väskan. Det var ju uppenbarligen försent då i alla fall.

Men jag uppmanar i alla fall alla till att ha en väska med dragkedja och att hålla i den när du går ute bland folk. Du har så himla mycket viktigt i plånboken, saker som du inte vill förlora som dessutom är saker som ficktjuven antagligen kommer slänga bort, de tar bara saker av värde. Mitt legg hoppas jag att de inte utnyttjar.. Jag rekommenderar inte heller att ha viktiga kvitton i plånboken och se till att fixa förlustgarantier till era busskort direkt när ni köpt dem. Blir ni utsatta - polisanmäl. Min första tanke var att det inte var någon idé att göra det men jag är glad att jag gjorde det.

Men framförallt, HÅLL I VÄSKAN OCH TÄCK ÖVER BANKOMATKODEN NÄR DU KLICKAR IN DEN.

oj glömde bort dig

Har glömt bort bloggen lite.. Ska försöka sammanfatta de här dagarna med hjälp av mina tweets! Följer ni inte mig på twitter borde ni göra det, det är dubbelt så mycket action där! Fiingerprints

"jobb varje kväll + muntlig examination tisdag + en examination som måste in på fredag. Hur tänket jag?? HUR?!"
- Var inte optimistisk till att jag skulle hinna med allting jag har haft planerat den här veckann.. Men tjii fick jag

"ohlala vad fint blond du är!" - har du aldrig varit i Sverige förut eller??"
- Blev uppraggad, eller något, av 16årig blatte på gullmarsplan. Jag tyckte det var en konstig raggningsreplik då majoriteten av de svenska tjejerna faktiskt är blonda.

"Säger man jobbrepliker som "var det bra så?" o "vill du ha kvittot?" i sömnen jobbar man för mycket!!"
- Jag hade som sagt en del att göra. Saknas bara att jag börjar snacka om pedagogisk dokumentation i sömnen!

"Omg, jag ska inte jobba ikväll. Känns tomt! Pinsamt att jag känner lite abstinens.."
- Jobbade inte i måndagskväll och fick absitens? Och ändå klagar jag alltid på att jag jobbar för mycket. Jag är störd.

"Klar med gruppuppgiften, nu hem o göra den individuella. Smart att jag använde min sista energi på shopping.. 4 timmars sömn, weheey"
- Jag, Mickan o Fia möttes i skolan och gjorde klart våran gruppredovisning som vi sedan redovisade i tisdags. Det kändes faktiskt inte jättebra efteråt..  Vi hade för lite litteratur med. Vi får se hur det går.. O jag shoppade lite som ni ser, lite nödvändigheter, toffsar, hårspännen och en tröja.

"Varför luktar det alltid fis på gullmars ?"
- Varför?!

"Idag har jag fått mer gjort påexaminationen än vad jag fick hela förra veckan. Ska lägga mig i sängen o fira med crazy stupid love och B&J<3"
- Var så himla duktig med examinationen i tisdags, skrev säkert halva examinationen på en kväll. Andra halvan tog över en vecka att få gjort. Sen såg jag crazy stupid love och ni som inte har sett den, se den. Så bra!

”Man ska aldrig prata politik eller svanktatueringar med folk man inte känner”
- Lärde mig ett sjukt vettigt citat. Det med politiken förstår ni ju själva men för att vidareförklara det med svanktatueringar - man vet inte vem som har dem helt enkelt.

"har skrattat mig igenom den här dagen !"
- Jag och Kim busade med våra kollegor på globen, vi ställde bland annat en stor barbröstad och ilsken svart man inne på killarnas toa.

"blev just en tusenlapp fattigare på kurslitteratur och en biljett till rookiefestivalen. Ni kan ju gissa vad som var roligast att köpa!"
- Jävla kurslitteratur som ska vara så dyr.  Men i helgen åker jag till hultan!!

"Som någon sa på seminariet igår,"Hur ska vi kunna förklara dokumentation kortfattat när tre författare knappt förklarat det med varsin bok?"

- Ja, vi ställde oss frågan. Hur kan de i examinationen säga att vi ska förklara något kortfattat som så många har behövt en hel bok till att förklara? Jag tyckte detta var extremt kul.

"Och till kärringen som skällde på mig o sa att hon fått för lite pengar tillbaka o att vi skulle få se beviset sen när vi räknade kassan --Vi hade på kronan i kassan!! Lär dig matte förfan!"
- Blev utskälld av kund igår när jag jobbade på batman.. Jag är fortfarande irriterad för det..

"Till dig som utnyttjade situationen och loggade in på min facebook med uppgfiterna, skrev massa vidriga saker och bytte lösenord! FUCK YOU!
Till dig som hackade grattisbio och bloggtoppen o la ut folks uppgifter på internet - skaffa dig ett liv"
- Jag var en av dem som blev drabbade då gratisbio o bloggtoppen blev hackade.  De ändrade hela min facebookprofil och jag är tydligen ett stort fan av att ha sex på konstiga ställen och mina idoler är både barack obama och hitler.. Foton var försvunna, relationsstatus ändrad, vänner tillagda och gått med i 145 grupper, de ändrade även mitt födelsedatum o det går inte att ändra tillbaka :S Hittar nya småsaker som de har gjort hela tiden, känner mig lite våldtagen.

"Min dator krashade nyss, trodde att min iprincip klara examination var borta.. Men fick som tur var igång den igen!! Pjuuuuh.. tekniken hatar mig..väntar spänt på nästa utmaning!"
- Idag vaknade jag och skulle börja plugga. Men icke, datorn krashade och jag trodde i en halvtimma att min examination som ska vara inne imorgon var försvunnen.. Fyy vad arg jag var. Men det löste sig.

Den var den här jag o kim sprang runt med. Kommer ni ihåg den där leken man gjorde på gympan när man var liten, "Vem är rädd för svarteman?", det här påminner lite om den!


hard life

Igår vart en slitig dag för mig. Jag pluggade först på dagen sen jobbade jag på kvällen. Vad jag hade förstått av informationen vi fått och det faktum att vi var sex personer som jobbade så trodde jag att det skulle bli ett lugnt event.. Men icke. Det var kaos och har aldrig under mina tre år på globen varit med om så otrevliga kunder. Alla klagade över att vi behövde ta av korkarna. Alla var packade. Och folk blev arga över skitsaker. Vi fick en kopp kokat vatten uthällt framför kassan igår... Sen slutade jag inte fören runt klockan ett, det hade jag inte heller riktigt lust med. Men det var bara att bita ihop. Komma hem, somna vid två-halv tre, upp klockan åtta igen och åka till skolan..

Idag har vi gjort klart vårat grupparbete som vi ska redovisa imorgon. Är för trött o stressad för att ens vara en gnutta nervös. Ikväll är enda kvällen den här veckan jag inte jobbar så jag ska plugga så mycket jag kan och träna senare ikväll om jag hinner!


You're jumping in my bed, twisting in my head



Var ute igååår, jag och Filippa kom, chockerande nog, in på patricia. Men dit går jag aldrig igen. Killarna, hrm, gubbarna tittade på en som att man var en stor saftig stek och de inte hade ätit på en vecka. Träffade däremot Gizela där, alltid lika trevligt! Blev en sväng förbi skeppsbar också, det gillar jag. Måste börja planera inför mitt födelsedagsfirande också.. Känner mig inte så motiverad just nu.

Idag var tanken att jag skulle plugga, det har jag inte gjort.. än. Ska försöka göra en liten bit på del två av examinationen iaf. Är på lite knasigt humör idag så vill se en sorglig film. Blir nog sista harry prutter, om jag  hittar ngn nedladdning av den med bra kvalitet. Vi får see

åh suck.



ojsan

Bara jag som finner det här sjukt komiskt?? Inte? Nä tänkte väl det!

Tidig födelsedagspresent? ;)


And she spoke words that would melt in your hands and she spoke words of wisdom


Undercover Martyn, lyssnar på den här låten dagligen. Lyssna, den kommer göra er dag! Lovar!
Det är även min ringsignal, looves it!

Anywhoo. Jag vaknade för en stund sen. Jag drömde att jag hade försovit mig och nu kan jag inte sluta känna mig stressad. Men jag är glad ändå! För Adriana hörde av sig imorse och sa att hon o Lotta tror att det skulle bli jättebra om jag är ansvarig för Loka söder. Så nu är jag där. Och jag är nööjd, nöjd nöjd nöjd!

Om en stund ska jag fara hem till Fiiaaa <3 och plugga lite. Sen äre jobb på.. Elvis? He's aliiive!

Juste, ett tips för alla som älskar att köpa gullig inredning osv -  gå in på h&ms hemsida och sedan H&M HOME. De har grymt söta grejer. Själv beställde jag hem grejer till sängen igår. vill ha dem nuuu! Kommer sova som en prinsessa ju.

Pimp my bed

 


Jag är nöjd nöjd nöjd. Mannen här är väldigt nööjd

När jag kom hem från jobbet igår så hade jag en klump i magen för att jag inte hade kommit någon vart på examinationen. Jag kände att jag skulle vara för arg för mig själv för att kunna sova så jag stannade uppe och skrev en bit på min examination och nu känns det som att min skrivkramp äntligen är borta! Äntligen! Det är det där låser som måste upp, sen kan man skriva klart skiten på en dag om man så vill.

Pratade med Adriana igår om att få en egen kiosk, och loka söder står ledig vilket skulle vara helt perfekt för mig. Så ska jobba för att få den, vore underbart! Min egna lila kiosk.. awiieh. Vet ju hur det kändes på råsunda när jag kunde börja kalla kiosken min och ställa allt som JAG ville. Och bara det att känna att man "bryr sig om" kiosken och man kan ladda upp med saker inför nästa event, det kan man iofs alltid göra men det är inte lika kul när man inte vet om man kommer stå där. Det är sjukt skönt och ni som inte är kioskmongon förstår inte vad jag menar.

Nu ska jag upp, duscha, kanske äta lite o sen äre pluggish som gäller och 16:30 äre jobbdags.

Bild från igår när jag o kim sprang runt i ett tomt globen o lekte madicken!


"you're the only one who holds my hair back when i'm drunk and get sick"


Så jävla konstigt gjord låt, men attans så komisk men härlig text:
"I hope you can forgive me for that time when I put my hand between your legs and said it was small, cuz its really not at all. I guess there's just a part of me that likes to bring you down just to keep you around, cuz the day that you realize how amazing you are you're gonna leave me"

Jag har varit på mupphumör hela dagen och har inte fått mycket gjort. Illa! Nu ska jag äta oreos och dillchips samt titta på greys anatomy. Imorgon ska jag plugga och jobba, tufft liv!


silence is easy

Blev inställda planer idag. trist. Har försökt plugga istället, har inte gått någe bra. Har drygat mig på facebook ocskå, det är ganska kul. Jag börjar bli höstdeppig tror jag. Jobbigt att frysa, tycker jag. Mörktret är ganska mysigt i och för sig. Men Ljusa sommaren gör en piggare helt enkelt. Mysig o trött eller pigg o glad? Ge mig sommar.

Fan vad luddigt inlägg det här blev...

Exempel på tråkig facebookhumor. Tycker synd om mina facebookvänner idag. Uttråkad camilla + facebook = stackars alla andra


You didn't ask for this, nobody ever would. Caught in the middle of this dysfunction.

Matthew west- family tree

No, this is not your legacy, this is not your destiny. Yesterday does not define you. No, this is not your legacy, this is not your meant to be.

Igår tatuerade jag mig ju som många vet. Och fyfan vad ont det gjorde. Måste ha mycket nerver på underarmarna för det kändes som att jag hade slagit i "kärringnerven" rejält under hela tatueringstiden som gick ungefär på 1 timma o 40 minuter. Aooutch. När jag gjorde tatuering på skulderbladet så kändes det ingenting i jämförelse med det här. satt seriöst och tänkte att jag aldrig någonsin kommer tatuera mig igen pga smärtan och att det inte var värt det. Men det var det garanterat. Vill man vara fin får man lida pin. Är såå nöjd.

På kvällen gick jag ut. Mötte upp Elin och vi drog först till wooken, sen till moda, sen till donken och sen till skeppsbar där vi även mötte upp en massa folk. Mycket trevligt. Kvällen slutade ganska dåligt för mig igår pga massa saker som hände samtidigt, ett jobbigt telefonsamtal blev pricket över i:et och jag åkte hem och sov. Men det ena verkar i alla fall ha löst sig idag.

Ikväll blir det jobb på Brittan, kul kul kuuul!
Imorgon ska jag plugga och sen påå kvällen händer en asrolig grej som jag ska berätta om imorgon!

Här har ni tatueringen. Den är lite svullen och väldigt sårig o bubblig så det ser lite ojämnt ut. Kan fota hur det ser ut när det är läkt sen också :)

Adde, jag och Goffe på skeppsbar igår :)


att våga visa sig svag

Tårarna rinner sakta ner för kinden. Ett tag låter hon dropparna falla fritt för att sedan ilsket torka bort dem. Hon sätter på sig hörlurarna och vrider upp musiken på så hög volym att det nästan gör ont i öronen. Hon stänger in sig i musiken,  lever sig in i problemen sångaren sjunger om. Stänger in sig i sig själv. Hur hittar man ut?
Hon förbarmar sig över att hon ödslade tårar på det här och lovar sig själv att det aldrig kommer hända igen. Att inte visa sig svag, att inte känna sig svag. Inte för någon som inte förtjänar det i alla fall.

Men är det inte modigt att våga visa sig svag egentligen?

you make me feel good

Blod svett och nästan tårar har det varit idag... Lägger ner en bild på mig själv här nere som en ledtråd på vad jag har gjort. Lägger upp ett bättre bildbevis imorn...

Strax ska jag åka in till stan med Elin, vi ska kaooozzza på wooken och skeppis !


ajaaaa

Idag är man trött.. men plugga måste man ändå... Ikväll är det jobb på ladies night för hela slanten. Sen är det bums hem o sova för imorn ska jag göra "värsta grejen"!! pirrpirrr


skitSL

Igår var det jobb för hela slanten, var stressigt som fan och jag klagade för allra första gången på ett av biträderna. Illa. Men men, det funkade inge bra så ibland måste man. Efter jobbet drog jag och Gizela till hotellet och drack öl, sen kom oscar, kim, bruno och jesper också. Jag blev ganska full på ingenting igår, vilket bevisar hur trött jag måste ha varit egentligen. När vi skulle åka hem blev vi lurade av skitsl, fick ta en taxi hem men de pengarna ska jag göra allt för att få tillbaka från sl. De ska bannemej betala den taxiresan.

Fast jag egentligen borde ha pluggat så har jag nu på morgonen så har jag fotat Sune. Haha han satt och såg så söt ut så jag kunde inte låta bli. Här är några av bilderna



 

 


Finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser

Knarkar maskinens nya låt, här är den för er som inte hört den


Idag var jag först i skolan, vi byggde papperstorn och lite sånt viktigt. Ni vet..! Sen var det dags för att åka till Globen för lite jobb på inga andra än Red hot chili peppers... Åh, 16åriga Camilla jublade inom mig. Knarkade sönder dem då. Sen älskar jag att jobba på event med band/artister som jag gillar, då kan man verkligen smaka på spänningen inne på globen. Och jag kan ju inte annat än älska kunderna med samma musikstil som mig.

Idag var det en massa roliga människor, en kille kom och handlade av mig tre gånger på en halvtimma. Tredje gången när jag försökte ge honom kvittot sa han att han skulle ta det om mitt nummer stod på det.. Fy vad cheesy. Men jag måste erkänna att trots allt är det en liten egoboost med dessa fulla killar på globen som flirtar med en..

Haha, sen garvade jag ihjäl mig åt en annan kille som kom fram till mig i kiosken idag:
Killen: Har ni något med högt luftryck?
Jag: Hur menar du nu?
Killen: Ja.. något som flyger långt...
Jag: ... Det beror på...
Killen(märker min ton): Jag tar... eh vingummin... Och något i flaska..
Jag: Vi häller upp alla flaskor i muggar idag..
Killen: Varför då?!
Jag: För att man inte ska kasta dom...
Killen: ah... *går besviken därifrån*

Alla ni som jobbar på globen förstår iaf det roliga i det här

Det fina papperstornet från idag.

(Meddelande till Mikaela: trevligt att komma in på bloggen o se sig själv va? ;) Förhör på inläggen på fredag!! )


Loverdose

NHL var riktigt kul att jobba på, massa amerikanare, I like iit! Fick dock en skåplucka i huvudet o mådde risigt efter det så det blev ingen after work för mig.. Trist!
Igår vilade jag hela dagen, helt allvarligt gick inte upp ur sängen fören vid halv fem. På kvällen gick jag på bio med Hugo, vi såg "What's your number?", ganska bra film men lite för cheesy slut för min smak.

Var precis uppe och handlade lite på ica, min katt Sune följde efter mig dit, väntade utanför, satt kvar när jag kom ut igen och följde snällt med mig hem. Katt eller hund? Det är frågan.

Idag är det plugga som gäller, är jag duktig ska jag belöna mig själv med att träffa mina tjejer ikväll :)

Btw så älskar jag min nya parfym från diesel.. Måhåhå <3


NHL

Gaaanska taggad på att jobba NHL ändå!! Ses i globen people!

'

Ska ta min fläta o glida till bussen nu!


Till världens bästa individ!



Kära Benjamin! Grattis till Stim-stipendiet, ingen förtjänar det mer än du! Jag ser jävla mycket fram mot all grym musik du kommer spela in med hjälp pengarna :)
Gå in och gilla Individen på facebook: http://www.facebook.com/IndividenOfficial

Mvh Din stolta vän!


Här får du din länk också:

Älskar låten och videon

Så gryyym!


Aaa fast nää

Men jag tycker ändå jag är bäst! ;)

(kramiius betyder kramis...)


I'm aliive!

Jag har varit i skolan idag och igår, annars har jag bara myst hemma i lägenheten. Passar mig så himla bra att bo såhär.. Funderar på att kidnappa Maarets lägenhet.. hmmm!

Dagens middag, höll på att smälla av. Så gott var det!


ett givande samtal

Sitter nu i lägenheten i midsommarkransen där jag ska bo tills på torsdag. Så soft, supernära till universitetet!

Igår var najs, vi började föra lite hos mig. Det blev dans och allsång + vin.. Mhmmm! Sen drog vi till kök och bar och dansade loss lite. Var hemma runt halv två så det blev en väldigt tidig kväll för mig igår, men det är skönt.

Rolig sak är att när jag vaknade så hade jag ett missat samtal från adde 04:11 o då blev jag skitförvånad för jag vaknar alltid när det ringer... Men sen tittade jag på min samtalslista och såg att han hade ring 04:06 också... och jag hade svarat ?!?!?!?!? Såg att samtalet hade pågått i sexton sekunder bara,  04:11 ringde han ju igen men då var jag.. död eller något? Haha.. Fick höra av Kim att hon hade varit med honom och han hade kommit fram till henne och sagt, "Alltså jag ringde Camilla och hon svarade men sa inget".

Snart ska jag äta middag och sen kommer nog Hugo hit, myys!

Bild från igår



pencil miracle

Pratade just i telefonen med Filippa, i början av samtalet hörde jag hur någon skrek i bakgrunden, konstant, men jag tänkte att hon säkert skulle säga något om det så jag frågade inte menoch filippa pratade vidare som om ingenting. Efter fem minuters konstans skrikande blev jag tvungen att fråga vad fan vad det var som hände egentligen.. Det var tydligen hennes lillebror Pontus och hon var för van för att reagera. Nu när vi slutligen la på spelade någon super mario-musik på maxad, man kan inte låta bli att undra vad som egentligen pågår hemma hos familjen stjärnfeldt...

Schemat för kvällen blir först lite vindrickande till 90-talsmusik med Sara och Filippa, sen drar vi till kök och bar och firar Johanna. I like it.

Idag spenderade jag en halvtimma åt att garva åt det här klippet..

RSS 2.0