shake it out

Hej! Jag lever. Har klarat mig igenom veckan trots omänskligt mycket att göra, ligger bara lite efter med läsningen men det tar jag igen nästa vecka. Nemas problemas. 
Det slutade med att jag jobbade i 13 timmar i onsdags pga förlängningar i aikmatchen. Vilket var opassande just i onsdags i och med att jag skulle upp kl sex dagen efter och jobba på förskola. Trist att inte vara pigg när man jobbar med barn. När jag kom hem från förskolan var det bara att sätta sig direkt och skriva ett tal, som jag sedan åkte till skolan och höll igår. Sen tog jag helg. Åh vad jag tog helg. Och lov. 

Jag åkte hem, städade toaletterna, satte på musik på högsta volym och dansade runt i huset. Haha, det är något speciellt med att göra så tycker jag. Det känns som att inget någonsin kommer kunna gå fel. Önskar att det var så.
Resten av kvällen bestod av bakpotatis, oth, big brother, vampire diaries, smsande med någon som är för fin för mitt eget bäsa, ostbågar, och påskmust. Jag klagar då inte..

Ikväll kommer först Kim hit och vi ska kika runt lite på lägenheter tillsammans. Sen kommer Bella och Filippa joina oss och vi ska äta lite middag och dricka lite, har paxat att vi ska dansa också. Sen ska vi ut och göra stan. 

Kom på att jag inte sagt hur det var på big brother i söndags. - Det var jättekul! Tycker alltid det är spännande att se hur mycket jobb det ligger bakom tv.

fullsmäckad vecka

Den här veckan är lite kaosig och är inte helt säker på att jag kommer hinna med allt jag ska göra, så kan det gå. Men fördelen är att det inte är något på globen i helgen, eller bara på söndag men det räknas inte. Och nästa vecka är det påsklov så vila jag kan göra då.

Om en stund ska jag iväg på föreläsning för att få veta vad denna veckas retoriktal ska handla om. Vill inteeee. Usch. 

Börjar bli riktigt festivalsugen nu så ska försöka boka någon festival inom de närmsta veckorna, måhåhå.

Den här sötnosen låg jag o tuggade på i Filippas soffa igår :)

fluorescent adolescent

Om några minuter åker jag till Fia för lite middagsmys innan det blir dags för oss att åka och titta på big brother. Haha vilkar nördar vi är....!

hej o hå

Igår var en braa dag som började med tal i skolan. Herrejösses vad nervös jag var, men det gick bra verkar det som på de andra, men de fick bara ge positiv kritik så man vet aldrig. Höhhehe!
Efter skolan åkte jag hem, gjorde mig i ordning, mötte uppe Filippa för att sedan åka hem till henne och göra i ordning inför hennes inflyttningsmiddag, samt lyssna på när Chrippa sjöng ai se eu tu pego i duschen.
Middag med en massa tjejmys med 90-talsmusik och allt vad det innebär. Och när klockan började närma sig elva-halv tolv började den eviga diskussionen om vart vi skulle gå. Det slutade med att gänget delade upp sig och jag,kim, elin, bella o filippa drog till Ace. Efter mycket diskussion med vakterna och efter att Niklas snackat med ägaren av ace kom vi in gratis. Haha! 

Därinne stod det dans och snack med sköna människor på schemat. Jag och Filippa gick runt och drev med folk, körde skjorttricket bland annat. Alltid lika kul. Män är bannemej inte smarta djur.

Lite innan tre började vi stapla hemmåt och vad trött jag blev på mänskligheten när vi kom ner i tunnelbanan, spyor överallt, folk låg och satt härs o tvärs. Skärp er säger jag. Usch.

Idag står jobb på schemat.... såklart, vad annars? först på hockey sen på någon konsert.

Hejhejheeej

Kääre gode guud, eller min skyddsängel eller hur det nu funkar . Kan du ge mig lite medvind ett tag fram över nu? Börjar bli lite irriterad på dig :)

Tack!

Mvh

Med solen väcks känslor

Nu är våren här och som alltid väcks en speciell känsla inom mig. Det där med att man saknar någon, inte en speciell person, utan just den där någon. Någon att mysa med i vårsolen, någon att gå promenader med, hand i hand, någon att skratta med.

Denna längtan dyker alltid upp under våren, trots att jag egentligen känner mig fångad när någon håller mig i handen för länge och trots att jag inte tycker att det är så spännande med promenader.

Men solen och värmen gör ändå något med en, påverkar, ger ljus och gör en till en varmare människa. Den gör mig till och med till en bättre människa kan jag tycka. En positiv tjej som har en massa nyfunnen värme som hon vill dela med sig av.

Däremot är jag inte säker på att jag måste hitta den där någon just precis nu, bara för att vårsolen får mig att vilja det. Istället tror jag att det är en erfarenhet och framför allt en faktor till lycka att få känna den här känslan. Den där lilla längtan. Att kunna ha något att fantisera om när solen lyser en i ansiktet, att kunna sitta ensam i vårsolen med ett stort leende på läpparna.

Pirr i magen

Dels har jag en klump i magen pga salstentan imorgon, men tror jag kommer greja det helt okej. Men sen har en massa fjärilar i magen för att vi ska titta på en till lägenhet imorgon. Och den är så himla fin, skulle krävas otroligt mycket för att jag inte skulle vilja ha den, såå det betyder att om allt går som det ska nu så är det inte långt kvar. Hur sjukt är inte det? Tänk, snart ska Camilla bli vuxen, påriktigt.

Hur flippat är inte det?

Livets dryck

hahahahahah busteeed

Om det var som hittade en boa när jag var nere i utgård igår och tyckte det var kul att dra bort en fjäder eller två från den? Kanske! hhaha, garvade ihjäl mig när jag såg detta.

Idag ska jag plugga lite för tentan på torsdag, sen ska jag åka till stan med Robin för att möta Benjii som kommer till stockholm i några dagar nu! SÅ MYS!

det går bra nu

Oj! Vaknade precis av att Fia ringde mig och berättade att vi ska åka och titta på lägenhet igen den här gången i farsta. Är lite vemodig till att flytta till farsta men den låg nära t-banan i alla fall. Så vi får se.

Ikväll ska jag jobba hockey, skönt att göra något vettigt idag i alla fall då vi inte har några lektioner idag. Får se vad jag hittar på på dagen.

Hörs senare!

Bild från när jag Hanna o kim drack cosmo på skeppsbar förra veckan

ung och dum

Tänkte berätta lite om dagarna som gått.
I fredags var jag ju som nämnt och tittade på lägenheten, men det var alldeles för litet för att varken jag eller Fia skulle trivas till hundra så vi får leta vidare. Sen har helgen bestått av jobb på fredagen, och dessutom ett härligt 12,5 timmarspass på lördagen. Efter det var jag DÖD! Men jag ville ändå ha lite helg så jag och Kim drog till skeppsbar, drack lite öl + drinkar, dansade gärnet.

När klockan slog tre började vi vandra mot Stoffe, vilket jag fortfarande inte förstår hur vi bestämde, alla bara visste att vi skulle dit helt plötsligt, knasigt. På vägen dit agerade vi livräddare åt en tjej som helt plötsligt föll handlöst ner för trappan, bröt ihop, sa att hon var döende, förlorade medvetandet för att sedan få ett krampanfall.

När ambulansen kommit hoppade vi på tunnelbanan, jag var en aning mindre pepp efter händelsen men skakade av mig det ganska snabbt. Hemma hos stoffe var det groggar, brottning och allsång som stod på schemat, megamys! Klockan halv sju fick jag nog och åkte hem, somnade som en sten på bussen, sprang hem från busshållplatsen för att jag var så trött, sov fem timmar för att sedan åka till Carro och fixa naglarna.

Ganska händelserik helg ändå!

Mina nya, fina naglar

kan inte sova

Är så himla nervös inför imorgon, kommer aldrig kunna somna. Ja, jag är nervös inför att kolla en lägenhet, skitfånigt men det är bara det att känns det rätt imorgon kommer jag flytta hemifrån påsklovsveckan!!! Känns det inte rätt kommer det säkert ta flera månader till. Så det är väldigt avgörande... Och det stressar mig. höhööhöhöiihihiihihihihihiihihih

Det börjar arta sig

Imorgon ska jag och Fia åka och kolla på en lägenhet! Har varit sjukt pirrig hela veckan bara för det.
Idag var vi duktiga och pluggade sedan åkte vi till lagerhouse och gick loss på lite smågrejer, typ durkslag, disksvampar, ljus, slickepott, byttor, matlådor, disktrasa, smörknivar och allt var i rosa. Haha vi är för söta ibland!
När jag kom hem storstädade jag toaletterna och sedan började jag skriva in recept i min nyinköpta (rosa) receptbok. SÅ JÄKLA MYSIGT! Vill flytta nu.

Stop Kony

Jag grät när jag såg den här videon, varför? För att den berör och det är en smäll i ansiktet när man inser hur lite man faktiskt vet om världen. Speciellt att man inte vet hur många som far så illa.
Jag väljer att hjälpa till att sprida den här videon dels för att det inte är ett dugg uppmärksammat, hade något liknande hänt i sverige hade media ballat ur. Jag gör det även för att ni ska kunna hjälpa till att sprida den, så gör det, länka videon på facebook eller på bloggen eller på twitter. Det är en så liten sak att göra men jag tror att det hjälper.

Blir förbannad på riktigt

Två timmar idag gick åt att försöka leta fram hur de kommande kurserna denna termin ser ut, med scheman osv. Detta för att kunna informera Grönan om hur jag kan jobba i april-maj. MEN det gick inte, så tillslut slängde jag iväg ett mail (efter en lång stunds letande efter en person att maila) och undrade hur i helvete man kan få reda på det. Fick svaret; "jag är lite osäker på vart du kan hitta schema till den ena kursen" och "Till den kursen får du schemat närmare kursstart". Jahapp, så hur ska jag kunna planera mitt liv då? Ska jag inte få ha något annat liv än universitetet eller?

I gymnasiet hade man dels samma schema hela terminen + att man från start fick ett schema över alla specialdagar. Varför funkar det inte i universitetet ? Vi har väl ändå mer behov av att kunna planera våra liv än grundskole- och gymnasieelever i och med att många av oss inte bor hemma? Men nej, jag får säga till Grönan att jag inte vet. Känns ju jäkligt rutinerat.
Hur gör jag nu då?
MVH irriterad tjej.

Dagens outfit

Wye Oak - Civilian

Har legat hemma och pluggat/kollat på one tree hill hela dagen.  För en stund sedan började jag känna mig lite deppig vilket jag helt random kan göra under "den här veckan i månaden" så jag ringde Filippa som är min menskompis (Innebär att vi får mens samma dag) så jag ska åka hem till henne nu och äta choklad. Måhåhååå! Kommer få finnar, men det får vara värt det.

Tänker inte kliva ur min fulsöta onpiece på hela dagen. Sudeså

Mitt liv blev lite bättre nu


Varför är Camilla på dåligt humör?

  • Min familj saknar respekt för mig
  • Killar är svin
  • och tror att det räcker med att säga att de bryr sig om en
  • Avicii ställde in i fredags. Bloggen vet hur mycket jag hade längtat.
  • Jag är sjukligt irriterad
  • Kursen vi läser är så tråkig att jag vill dö. När kommer jag någonsin undra hur piaget tänkte när jag jobbar sen?
  • Bajs.

dagens bästa

Har garvat åt den här löjligt länge nu så det börjar väl bli dags för att sova.

Förövrigt glömde jag berätta att jag fått jobbet på Grönan! Grattis till miiiig!


Fööörlåååt

Hej bloggen! Jag glömde visst bort dig lite. OKej, jag erkänner jag glömde inte bort, jag hade ingen motivation. Men nu är jag tillbaka!
Igår var jag på Debaser och såg The Sounds med Filippa, de var grymma som alltid. Jag älskar duktiga liveband!
Dock kom det fram några snubbar till oss i slutet av konserten, de ger mig en öl och är allmänt kladdiga. För det första vill jag inte ha någon öl i handen när jag står och dansar och skuttar till ett bra liveband, och speciellt inte när jag inte kan dricka den för att jag vill se en bartender ge ut det jag blir bjuden på på krogen. Såatte, jag var mest sur efter det, låtsades att smutta lite på ölen då och då, för att verka artig. Gav dock upp artigheten när jag hörde dem snacka om hur de skulle "haffa" oss, efter en stund började Filippa klappa händerna så att hennes förlovningsring syntes väldigt väl och då tog det två sekunder för männen att försvinna. Så jäkla bra.
Den här veckan har jag bott med Kim och Elin i Zinken, så myyyyysigt har vi haft. Jag vill starta ett kollektiv tror jag. Fia, ska vi inte skaffa en 5:a så kan några av mina vänner flytta in också? ;)
Idag åkte jag hem igen för att plugga ordentligt och för att kunna gå och lägga mig tidigt idag så att jag är pigg imorgon för då väntar skolan och AVICIII!!
Sexiga maja!
Jag och den finaste jag vet <3
Sen en myslåt på det.
Gotye - somebody that i used to know

RSS 2.0