Den där mary...lin!

"This life is what you make it. No matter what, you're going to mess up sometimes, it's a universal truth. But the good part is you get to decide how you're going to mess it up. Girls will be your friends - they'll act like it anyway. But just remember, some come, some go. The ones that stay with you through everything - they're your true best friends. Don't let go of them.
As for lovers, well, they'll come and go too. And babe, I hate to say it, most of them - actually pretty much all of them are going to break your heart, but you can't give up becuase if you give up, you'll never find your soul mate. You'll never find that half who makes you whole and that goes for everything. Just because you fail once, doesn't mean you're gonna fail at everything. Keep trying, hold on, and always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about."

~Marylin Monroe

Haha

Ibland får man höra så mycket privata och konstiga saker inom det yrket jag valt. Idag berättade en unge för mig från ingenstans att hans pappa brukade bli svettig efter att ha sovit i samma säng som hans mamma. Jag har ingen aning om varför han kände sig tvungen att berätta det och vet inte vart han fick det ifrån. Men anyway, jag tyckte det var jättekul då.

knasig dag

Idag har jag varit arg och ledsen till en början. Men dagen avslutades iaf bra, kom just hem efter att ha ätit thai med oskar vid en sjö i älta, var mucho mucho trevligt. Om man räknar bort myrorna.

Suhuuck har inget att blogga om egentligen.. På tisdag åker jag till Putte i parken och det är 18 dagar kvar tills jag drar till Rhodos. På fredag får jag semester, vilket jag inte vet om det är bra eller dåligt egentligen.. Aja


Bästa dagen på länge

Idag är en bra dag. Och det är inte för att det har hänt mig något speciellt eller att jag har haft en grym dag på jobbet. Tvärtom faktiskt, fyfan vad långsamt och ohändelserikt jobbet var idag. Och sen jag kom hem har jag städat och betalat räkningar..

Men idag släpptes faktiskt spelschemat för putte i parken och inget  av det jag vill se krockar!
OCH DESSUTOM så finns första avsnittet av säsong fyra på True Blood att ladda ner nu!!!!!!! Nu ska jag titta och njuuta, myy goosh.. MWIHIHIHI!

Fan Sookie, efter att sanningen om Bill kom fram så bör du bli tillsammans med Eric istället. Han är mycket snyggare och charmigare, på sitt speciella sätt. Dessutom är det ju trots allt Alexander Skarsgård som spelar honom. Mjau

 


Får jag ens ha kvar dig som min vän?

Letar efter nått att säga som kan ändra allt, något mer än det jag redan sagt.


Okej

Nu ska jag dra till Sara för lite ballehäng med henne och Filippa. Jag tror Filippa tar med sig vin också, det har blivit en himla massa vindrickande sen FIlippa blev tjugo. Bara ett konstaterande, inget klagomål!


Konstigt med cravings

Idag har jag varit sugen på fiskbullar i hummersås hela dagen, så nu tänker jag äta det.. Helt normalt, jepp!

Update: Det var inte så gott..


utgång är iaf framgång

Det börjar bli lättare, fast ändå inte. Usch, vad jag inte vill det här.

Anyway, ikväll ska jag och Filippa ut och göra stan! Ska bli kuul kul kuuuuul! Imorgon drar jag till landet över helgen, skönt skönt skööönt!

Jag och Filippa <3


Vad gör vi?

Måndag: Jobb
Tisdag: Jobb, träffa Sara och Filippa för middag + balkonghäng
Onsdag: Jobb + jobb på råsunda på kvällen
Torsdag: Jobb, utgång/träffa Oskar
Fredag: Drar till landet med hela släkten tills på söndag!

Det gäller att hålla sig sysselsatt så att man slipper känna efter! ;)


Det här med att fortsätta leva

Jag vet återigen att det är så jävla töntigt att lämna ut för mycket av sitt privatliv på internet, och hur larvigt det är med folk som bloggar om hur dåligt de mår "buhuuuu". Men faktum är att skriva om det här får mig att må bättre av någon konstig anledning så då tänker jag göra det.

Jag trodde att det jag gick igenom för ett par år sedan skulle bli svårt att bräcka men jag måste säga att det här är lika jobbigt. Men på ett annat sätt, ett helt annat sätt. Egentligen går det inte att jämföra, enda likheten är att jag mår dåligt, annars är smärtorna så olika.

Hur det känns när ett förhållande tar slut är väldigt svårt att förklara för folk som inte har varit med om det. Jag hade ingen aning om hur det skulle kännas och inte i min vildaste fantasi trodde jag att det skulle kännas såhär mycket. Men nu vet jag hur det är att känna den där tomheten.
Nu vet jag hur det är att vakna ensam med den där enorma klumpen i magen. Jag vet hur det är att svälja sin stolthet. Jag vet hur det är att gråta sig själv till sömns. Jag vet hur det är att klandra sig själv. Jag vet hur det här att vilja vara arg för att det hade varit så mycket lättare att hantera, men inte finna någon ilska i sig, bara uppgivenhet. Jag vet hur det är att känna sig som den mest ensamma människan på hela jorden. Jag vet hur det är att gå över gatan utan att se sig för eftersom att man inte orkar bry sig längre.

Ni som aldrig har varit med om det här har ingen aning om vad jag pratar om och jag hoppas att ni aldrig får det heller.

Av någon anledning så är det några av mina vänner som har lagt kommentarer på att jag ändå lyckats hålla ihop mig själv, eller liknande. Det är sjukt för jag har aldrig känt mig så ömtålig och svag som nu. Jag har aldrig känt mig så splittrad.

Men jag blev ju helt enkelt tvungen att välja ända från början. Leva eller ge upp? Jag valde att leva. Och det är det jag försöker göra nu. Det är inte lätt, men jag gör mitt bästa.

Party

Insåg just att det var en vecka sedan nu, väldigt exakt. En fjuttig vecka. Bara. Det känns som flera månader. Fast tekniskt sätt har det bara gått fyra dagar. Vet inte hur man ska räkna riktigt.

Idag ska jag fira Bella och Filippa, de ska ha öppen bar hemma hos sig. Så den här dagen har gått ut på att försöka tvinga i mig mat och vätska så att jag inte ska trilla ihop efter ett glas champagne och att inte gråta så att jag ska slippa stå i flera timmar och försöka täcka över mina svullna ögon sen. Och förbereda mig mentalt på att gå dit och försöka glömma allt. Sen har jag målat naglarna också, välbehövligt. Tänkte även duscha, också väldigt välbehövligt. Sitter just nu och surplar på ett glas med väteskeersättning, muhuuums. Hahaha, alltså jag orkar inte med mig själv. När blev jag såhär tragisk?

Och jag vet att det säkert finns de som stör sig på att jag skriver om sånt här i bloggen, på internet, där alla kan läsa. Men den här bloggen handlar ju om mig och just nu är det såhär mitt liv ser ut. Och jag måste ju få ut mina känslor när jag är sprudlande glad såväl som när jag är dödligt ledsen. För mig är det skönt att skriva om det här. Jag måste få göra det.

Hur som haver så ska jag försöka ha riktigt kul ikväll! Temat på festen är "fullast vinner", jag kan ju i alla fall gotta mig i att jag antagligen kommer vinna.

vill inte

Fan i helvete åt det här. Nyp mig i armen, säg att det inte är påriktigt.

uuh

Det värsta är att så fort jag skrattar lite eller känner mig minsta lilla glad så bankar något till inom mig och påminner mig om att jag inte alls är glad. Och baam så är jag ledsen igen,

för mycket tankar

Det är först när löven faller och trädet står ensamt kvar man ser hur stammen egentligen ser ut. Hur det man trodde var stabilt och friskt bara var en fasad och att bladen mest fanns för att det hör sommaren till. Kanske man vattnade trädet för mycket. Kanske för lite. Kanske det var jorden trädet stod i som inte tillförde tillräckligt med näring. Kanske det där aldrig spelade någon roll.

Från peace and love 2010

Jag, Sara och Filippa sov i samma tält, varav jag och Filippa vaknar  någon morgon och antagligen fortfarande är fulla.
Jag och Filippa sjunger glatt tillsammans: Wake up in the morning feeling like P Didddyyy
Sara: *tittar slitet upp från kudden och blänger på oss* Vem faaan känner sig som p diddy på morgonen??

förstår inte hur man gör

Åkte hem idag från Maaret. Kände mig ensam där.

Jag önskar att jag var fyra år och kunde komma över saker på tre sekunder. Det är det fina med barn, de kan så lätt rycka på axlarna och gå vidare. Kanske i brist på förstående. Och det faktum att de är naiva. De ser inte något ont i andra eller i omvärlden. De tror att de goda alltid vinner, att allt löser sig bara om man vill. De har ett hopp som vi inte har på samma sätt. Det är ju inte dåliga egenskaper egentligen. Det jobbiga är bara att alla lär sig att det här inte är sant allt eftersom, den hårda vägen.

all i wanted - paramore



I could follow you to the beginning, just to relive the start. And maybe then we'll remember to slow down, all of our favorite parts.

Sådärja

Så nu har jag börjat ta tag i mig själv lite smått igen. Jag har just städat toaletterna och börjat småpacka lite inför imorgon, ska dra och vara kattvakt åt Maaret i några dagar. Precis vad jag behöver!
Vet inte vad jag ska blogga om, ville väl mest bara säga att jag lever.

Nu ska jag titta på Just like heaven, minns att jag tyckte att den var jättebra när den kom iaf, får se vad jag tycker nu.


Childhood

Childhood is not from birth to a certain age and at a certain age
The child is grown, and puts away childish things.
Childhood is the kingdom where nobody dies.


.

Tänker nog inte skriva något om helgen, den blev inte riktigt som jag trodde. Men grattis Ida och Robin till studenten, är stolt över er och det var kul att få vara med och fira lite av eran dag iaf!

Idag är det råsunda som gäller..

Imorgon blir en braaa dag

Imorgon kommer bli så jävla kul, längtar! Först jobb på favoritdagiset, sen hem en snabbis, sen mottagningar, sen uttgång ! Och jag kommer vara så fiin i mina nya skoor och i min nya klänning. Hoppas jag! Haha. Ddet blir nog bra.. Jag kommer nog vara den enda som slagit in studentpresenten i julklappspapper och gjort den till en smällkaramell iaf.. Man får ta det man hittar liksom. Känns lite B.

Fick tillbaka skatten idag också, woop woop!

Nu ska jag titta på True blood och sedan zzoova.

Kaching


yeeeah

Blev inge fiske idag. Men lika glad är det för jag åkte till nacka och shoppade lite istället. Nu mår jag så brraaa. Känner mig hel... SKa vara en duktig bloggare och visa vad jag har köpt. Sen ska jag använda lite av min överskottsenergi till att laga mat till min familj!
Imorgon är det Ida och Robins mottagningar och sen utgång för hela slanten!

Här är det jag köpt (fan vad svårt det är att ta fina bilder på kläder...):

Mina nya skönheter.. ååh <3 Ska bäras imorgon, dagen till ära

En klänning från NewYorker, älskar deras kläder. Denna ska också bäras imorgon. Och där mina vänner, har ni morgondagens outfit...

Svart linne, också från NewYorker

Mera shkoor

Också från New yorker.. Mjau

 

 


Flow Ball

Hallå igen! Nu sitter jag här, kom hem för ett tag sedan efter en långpromenix med Filippa. Det var riktigt skönt att komma ut och röra på fläsket lite, höhö.
Åh vad jag är taggad på Putte i parken! Sitter och lyssnar på Flow Ball med Maskinen och bara gungar med, fyfan vad röj det kommer bli live. Längtaaar!
Imorgon om jag inte får något jobb ska jag åka och fiska i nyfors har jag bestämt. Asmysigt. Typ ta med lite jordgubbar och sitta där hela dagen o meta. Myys!!



Jag med min lilla pärla <3


ischlo pischlo

Idag är jag död. Har mått lite småilla hela dagen. Inte kuuuul! Sitter och försöker tagga till och planera min fredag lite. Ska jobba, slutar 16:30,  stressa och göra mig fin och vara på Idas mottagning i öringe 17:30, vara där ett tag och sedan dra till Robins mottagning i strand. Sen efter det ska jag försöka hinna till Albins mottagning också, men det är lite tveksamt om jag hinner. Och efter det blir det förhoppningsvis en utgång!. GIllar't!

Skulle inte banga på att ta studenten igen. Älskar den här bilden på Alex, mig och Issan när vi hade kisspaus med flaket!


Jag ska göra kaaaozzz med dig

Hemkommen från jobbet från en stund sedan. Det var jobbigt idag må jag säga. Kaaozzz Fick en sprillans ny människa i kiosken också, och då kan det bli väldigt rörigt. Det blev det. Rörigt alltså. Jag är övertrött.
Nu ska jag börja titta igenom alla tre True blood-säsongerna, helst innan 26 Juni då nya säsongen börjar sändas.. Kommer jag klara det?

I wanna do bad things with yooou, aauuoooo


Geraldine

Nu är jag klar för att jobba. Lite taggad ändå. Kommer bli sjukt drag idag. Fullsatt!

Glasvegas - Geraldine

Så äckligt bra låt!


borta bra men hemma bäst

Känner en lite bitterljuv känsla över att vara hemma igen. Samtidigt som det är skönt att komma tillbaka till det vanliga livet så är det underbart att vara bortrest och låtsas som att allt annat inte finns.
Vi har i alla fall haft det bra! Vet inte vad jag ska skriva riktigt, haha. Vi har mest hängt i stugan, solat, druckit alkohol, ätit mat och en dag drog vi och tittade på ett vattenfall.
Idag är det jobb på råsunda som gäller. Landskamp. Jobbigt! Borde packa upp också.. Också jobbigt!

Orkar inte lägga upp en massa bilder, men här är Filippa och vattenfallet!


RSS 2.0