Veronica Maggio

Hur kan man vara så bra? Finns ingen låt som jag blir gladare av än "Jag kommer". Finns ingen låt som jag blir lugnare av än "Snälla bli min". Känner igen mig pinsamt mycket i "Nöjd". "Stopp" finner jag vishet i på ett sätt som jag inte kan förklara.

Alltsåå åååh du är så braaa

Snälla bli min


Man lär sig av sina misstag

Att glömma sina tofflor på bergfoten och bli tvungen att gå o hämta dem på morgonen innan man ska till ett annat dagis och behöva säga hej till alla barnen som tror att man ska jobba där idag nu, och för några sekunder själv tro att man ska jobba där, kändes ju inte så skönt för psyket..

hate goodbyes

vet inte om jag kan leva såhär längre. Orkar inte städa fler skåp. Orkar inte ta med mig alla saker hem om och om igen.

ujujuj

Bakis vare här alltså. Solen skiner men att gå ut i värmen lockar mig verkligen inte.
Nej, idag ska jag städa huset. Städning är lite terapi. Och sen ska jag belöna mig själv med god mat framför tv:n och sen ska jag ligga kvar framför tv:n tills min kära bf kommer hem från sälen. Myhyyys!!
Btw, fan vad håret ser ut när man vaknar dagen efter om man lockat det o haft i massa hårspray dagen innan.. Affroooo!

Man ser vem som är den snygga av oss iaf!


äh vi kör igen



Ja alltså jag mår ju fortfarande som en påse chips efter att ha haft lite för kul på skärtorsdagen.. Men det är bara att tagga till idag igen antar jag, det är ju ändå påskafton!


another door closes

http://www.youtube.com/watch?v=OqniSVPMEqM&feature=related
Alltså det där måste vara en av mina favoritscener från Greys anatomy. Gråter som ett litet barn varenda gång. Skådespelarna borde fan få pris för den här serien, så lyckliga de ser ut, särskilt hon.. Dör!

Den här scenen är också helt sjuuk, hon är en så jävla bra skådespelare! http://www.youtube.com/watch?v=E3yefvg6Z8k



you will be the death of me

Jag är arg

Vad onödigt det är att vara arg

Är arg för att jag är arg

.

Äh vi kör igen


Hej här kommer segertåget...!
Hallååå! Nu sitter jag här färdigfixad för att snart dra in till stan med Hanna för att käka middag och för att sedan dra till globen och möta upp oscar som jag inte träffat på gud vet hur länge. Löööve it! Är en gnutta bakis idag efter pokerkvällen igår, men det är bara att köra ändå. Trodde det var kört ett tag, fyfan vad jag mådde dåligt men efter att ha lyssnat på lite bra musik gick det bättre! Lyckades bränna mig på locktången dock.. precis brevid ögad, fyfan vad ont det göööör. Kommer säkert bli helt röd där snart, får ta med mig lite puder o försöka täcka över det sen.. Usch usch!

Men nu ska jag börja röra mig mot bussen snart!

Här är han, the man, the myth, the legend!


Jesus

Idag kom Jehovas Vittnen hem till mig och knackade på och dem brukar ju prata fasligt mycket men inte idag. Det var nämligen så att Sune smet ut och jag började vråla "MEN JÄÄÄVLAAAR". De sa ingenting, lämnade en broshyr med Jesus på och gick. Ganska kul sådär!
Sen tog jag med mig broshyren och skulle lägga den framför Niklas så det första han skulle se när han vaknade var Jesus, men det gick inte så bra och den ramlade ner under sängen istället. Först tänkte jag skita i den men sen kom jag på hur rädd jag kommer bli den dagen jag städar under sängen och hittar en bild på Jesus där så jag var tvungen att väcka Niklas och plocka fram bilden. Jag vart även tvungen att berätta för Niklas om vad jag hade tänkt göra med Jesus, så nästa gång han vaknade så frågade han yrvaket "Vart är Jesus?". "Han ligger på golvet", svarade jag då. Och det sitter jag fortfarande här i min ensamhet och skrattar åt.

Bara så ni vet.

Juste!

Sa jag att jag köpt biljett till Putte I Parken nu? Inte? Nej okej. Jag har köpt biljett till Putte I Parken nu!

Så, PARAMORE, Veronica Maggio, Håkan Hellström, Slagsmålsklubben, Miss Li, Far East Movement, The Wombats, Daniel Adams-Ray, mfl vi ses i sommar!

Kanske även hälsar på dig också Kesha, vi får se.


Saknar dig sen du försvann, saknar dig och känner mig halv.


Saknar dig sen du försvann
Saknar dig och känner mig halv nu
Saknar dig, saknar vår lek den som vi gjorde du vet, den
Saknar och höra mitt namn sägas, jag saknar din hand
Saknar din pappas familj, saknar och ligga intill dig

Men öppnar du den där dörren, tar på dig skorna, måste jag ta sönder dig
För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig


Favoritlåten just nu!

Som jag vill vara

För ett tag sedan började jag bolla med idén att åka till Afrika och volontära Naankuse wildlife conservation i Windhoek. Man hjälper till att sköta djuren där, som har kommit dit för att de behöver vård, eller flera djur blev omhändertagna när de var små och sen blev de för vana med livet bland människor så de hade inte klarat att bli utsläppta igen. Men målet för dem är ju att kunna släppa tillbaka alla djuren i det fria igen, så det är ingen djurpark eller något sånt.
Men det här som bara var en liten idé i början har blivit så stort för mig nu, jag måste åka. Jag behöver åka. Jag behöver göra det här för mig själv. Göra något bra. Åka iväg ensam och bara se något annat av världen. Jag har valt att stanna här i stockholm och plugga för att sedan bo och jobba här, jag behöver se något annat innan det. Jag vill lära känna mig själv.
Först var tanken att jag skulle åka iväg två veckor i sommar, men jag tog det beslutet för sent för attk unna ha möjlighet att spara ihop pengar till det. Och min önskan var att åka iväg längre. Nu har jag insett att det jag måste göra för att kunna göra den här resan är att börja plugga till våren istället, och det svider lite i mig när jag tänker på det. Men det svider ännu mer i mig när jag tänker på att börja plugga i höst och strunta i att resa iväg. Jag måste åka, det är så svårt att förklara det men jag måste. Jag vill spara mera pengar, åka iväg i minst en månad och sen vikariera lite mer på dagis. Jag ska prata med min chef om det här först innan jag bestämmer mig till hundra, för att se över mina jobbmöjligheter till våren.
Och jag hoppas att mamma eller pappa läser det här för jag kunde inte hitta ord till att förklara det här muntligt, jag vet att ni gärna vill att jag ska plugga till hösten. Men jag har gått runt som en zombie senaste tiden och tyckt att allt är tråkigt, att livet är tråkigtt. Visst, jag ser fram emot att plugga och sedan bli förskollelärare men jag tycker ändå hela livet känns så trist just nu. Jag behöver se något annat, lära känna mig själv och få tillbaka livsglöden.






Putte i parken babyyy

"Klart jag ska på festival i sommar, nej det blir nog ingen festival i sommar, men jag vill på festival, fast jag känner mig mätt på det, men jag är så sugen på att se bra konserter, men jag orkar inte tälta, men det är värt det om det kommer riktigt bra band." Velandet är över! Det blir Putte i parken i sommar!! Ska köpa biljett snart så jag har det gjort. För vet ni vilka som kommer dit? Kan ni gissa?? JO PARAMORE! Hur skulle jag kunna missa det? No way josé!!

De här är jag mest taggad på att se hitills, de kan ju säkert boka fler band sen!:



Daniel Adams-Ray



Far East Movement



Håkan Hellström



Slagsmålsklubben




The Wombats



Veronica Maggio !!!!!

Och sist men inte minst:



Decoy, åååh spela fram till 02:30



Åååååhååhåhåhåhåhå !!! Nu ska jag titta på hela The final riot-konserten bara för att fira :D

Världens bästa låt bara



Har gåshud hela den här låten, All I wanted - Paramore



RSS 2.0